35 % RABATT PÅ SKRIVERE OG PROJEKTORER*

Skrivere og projektorer for hjemmebruk

Epson EcoTank – Maksimalt med utskrifter, minimalt med problemer

Vil du kunne skrive ut hjemme til en lav pris og med så lite bry som mulig? Med Epson EcoTank kan du skrive ut og kopiere så mye du vil. Våre EcoTank-skrivere kommer med nok blekk til tusenvis av utskrifter, faktisk opptil 14 000 utskrifter for noen modeller (se hver modell for flere detaljer). Fordi du får så mye blekk med skriveren helt fra starten, er utskriftskostnaden per side veldig lav. Men ikke bare får du billige utskrifter - takket være at skriveren leveres med tusenvis av sider med blekk helt fra starten, unngår du bryet med å skifte blekkpatroner ofte.

Epson hjemmekinoprojektorer - filmer, serier og spill i virkelig stort format

Hva med å se favorittfilmene og seriene dine eller spille favorittspillene dine i opptil 150 tommer? Epson tilbyr ekte hjemmekinoopplevelse med bl.a. EF-11 og EF-12 som er små, kompakte projektorer med et stilig design som enkelt kan flyttes fra rom til rom for film eller spillkvelder, sportsbegivenheter, storstilt fotofremvisning eller utendørs kino. Enhetene kan projisere i alle retninger, selv mot gulv og tak, noe som gir enda mer fleksibilitet.

Hvorfor EcoTank?

Det korte svaret er: fordi det er veldig fleksibelt og veldig kostnadseffektivt. Se videoen for å lære alt om hvorfor!

Utvalg EcoTank-skrivere

Rabatten gjelder kun når "kjøp nå"-knappen er synlig.

Utvalg blekkpatronskrivere, skanner og blekk

Innovasjon som utgjør en forskjell

Få noen av de mest avanserte teknologiene for hjemmet ditt fra selskapet som har vært den ledende projektorprodusenten i verden i 20 år2. Med eksepsjonelt høye kontrastforhold og lysstyrke føles filmer enda mer levende og sport enda mer fengslende.

Størrelsen er viktig

Gjør hjemmet ditt til sentrum for handlingen med Epsons hjemmeprojektorer. Forvandle hverdagen, enten du ser på favorittsporten din eller en klassisk film, strømmer innhold du liker eller spiller det nyeste spillet på en spillkonsoll. Takket være et imponerende bilde på opptil 300 tommer, kan du fange alles oppmerksomhet og bringe familie og venner sammen for å oppleve de spesielle, minneverdige øyeblikkene.

Utvalg projektorer

Rabatten gjelder kun når "kjøp nå"-knappen er synlig.

*VILKÅR FOR TILBUDET

  • Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud og er kun gyldig så lenge varene er på lager.

  • Tilbudet er kun gyldig i Epson Store

  • Produktene er ikke til videresalg, og vi tillater kjøp av maksimalt to produkter per kunde (gjelder ikke blekk)

  1. Gjennomsnittlig antall som kreves / gjennomsnittlig oppnådd besparing ved utskrift av samme sidetall ved bruk av blekktankene som leveres med EcoTank-serien, unntatt prisen på maskinvaren. Sammenligningen ble gjort på et gjennomsnitt av EcoTank A4-serien sammenlignet med gjennomsnittskostnaden for de 10 bestselgende modellene i Vest-Europa i perioden januar 2017 - desember 2017, I henhold til GfK. Utskriftskostnader beregnet på grunnlag av andelen standard- og XL-patroner for samme referanseperiode for det vesteuropeiske markedet i henhold til GfK, på grunnlag av gjennomsnittlige utsalgspriser. Kapasitet på blekkpatroner som spesifisert på produsentens nettsteder

  2. Undersøkelse utført av Futuresource Consulting Limited i perioden 2001-2018.