EPSON CONNECT

Enkle utskrifter fra nettbrett, smarttelefoner og mer
EPSON CONNECT
EPSON IPRINT-APPEN

Appen for utskrift, skanning og mer

Skriv ut når som helst til en Epson-skriver fra nesten hvor som helst, ved hjelp av smarttelefonen eller nettbrettet – Epson iPrint gjør det veldig enkelt. Bare last ned og installer denne utmerkede gratisappen, så er du klar til å skrive ut nettsider, Microsoft Office-dokumenter, bilder og PDF-filer samt skanne og kopiere.

Videoer om å bruke iPrint

1. Epson Connect-oppsett

How to Register for Epson Connect using Epson iPrint

2. Lokalt nettverk-oppsett

How to Set Up a Wireless Epson Printer to Print Using Epson Print

3. Minnetilgang

How to Save Photos to a Memory Device using Epson iPrint

4. Skann og lagre

How to Scan from a Wi-Fi Enabled Epson printer using Epson iPrint

5. Kopi

How to Photocopy a Document Using Epson iPrint

6. Nettbasert lagring

How to Print from Online Storage using Epson iPrint

7. Skriv ut et bilde

How to Print Photographs using Epson iPrint

8. Skriv ut et lagret dokument

How to Print a Saved Document using Epson iPrint

9. Skriv ut en nettside – Android

How to Print a Web Page using Epson iPrint - Android

10. Skriv ut en nettside – iOS

How to Enable Web Page Printing in iOS

Nøkkelfunksjoner

EPSON CREATIVE PRINT-APP

Appen din for å bli kreativ ved å bruke bildene dine fra de smarte enheten din.

Uttrykk kreativiteten din ved å bruke smarttelefonen din eller nettbrettet ditt med Creative Print-appen. Det gjør det enkelt å skrive ut bilder fra smartenheten din. I tillegg kan du lage collager, tilpasse gratulasjonskort og brevpapir, skrive ut direkte på CD/DVD og gjøre bildene dine om til en artig fargeleggingsbok.

Slik fungerer det

Nøkkelfunksjoner

EPSON EMAIL PRINT

Skriv ut fra hvor som helst – bare send e-post til skriveren¹

De nyeste Epson-skriverne har sin egen e-postadresse. De kan automatisk skrive ut vedlegg som mottas via e-postadressen, for eksempel bilder og dokumenter. Telefon, nettbrett eller bærbar PC – skriv ut fra hvilken som helst enhet, hvor som helst i verden, ved ganske enkelt å sende en e-post over internett til skriveren.

Slik fungerer det

Nøkkelfunksjoner

EPSON SCAN TO CLOUD

Skann direkte til nettskykontoer

Du kan skanne dokumenter eller bilder med noen få trykk på skriverens kontrollpanel og sende dem direkte til e-postadresser eller nettskylagringskontoer. Bare sørg for at skriveren er koblet til internett.

Slik fungerer det

Nøkkelfunksjoner

EPSON REMOTE PRINT

Avansert utskrift fra hvor som helst, ved hjelp av datamaskinen¹

Du trenger ikke å være hjemme for å sende filer som skal skrives ut fra datamaskinen din. Installer Remote Print for å forbedre både funksjonen og rekkevidden til din stasjonære eller bærbare PC. Det eneste du trenger å gjøre er å klikke på Fil / Skriv ut for å sende filen til en Epson-skriver hvor som helst i verden1. Du trenger ikke å bekymre deg for problemer med formatering eller skrifttyper. Det beste av alt er at du kan få tilgang til og kontrollere avanserte utskriftsalternativer.

Slik fungerer det

Nøkkelfunksjoner

KOMPATIBLE TJENESTER

Andre kompatible utskriftsløsninger

I tillegg til Epson Connect-utskriftstjenester finnes det en mengde andre utskriftsløsninger som er kompatible med skrivere og smartenheter fra Epson.

Innebygd Android-utskrift med Epson Print Enabler

Utskriftsfunksjonen er innebygd i Android 4.4 eller nyere slik at du ikke trenger en egen app til dette. Når du har lastet ned den kostnadsfrie Epson Print Enabler, er det bare å se etter utskriftsalternativet i menysymbolet til appene som støttes. Funksjonen er integrert i Chrome, Gallery og Gmail for å forenkle utskrift av nettsider, bilder og e-post. Du får også tilgang til Android-utskrifter fra Drive og Quickoffice slik at du enkelt kan skrive ut dokumenter.

Slik fungerer det

Nøkkelfunksjoner

Mopria

Mopria Alliance er en non-profit medlemskapsorganisasjon bestående av ledende globale teknologiselskaper som har som felles mål å tilby enkel, intuitiv trådløs utskrift fra smarttelefoner, nettbrett og andre mobile enheter.

Utskrift og skanning med Epson

Utskrift og skanning med Epson gir en eksepsjonell opplevelse i startskjermbildet for Epsons alt-i-ett-skrivere med Wi-Fi-tilkobling og Windows 8.

Nøkkelfunksjoner

Apple Airprint

Skriv ut direkte fra iPad, iPhone eller iPod Touch. Du behøver hverken å laste ned programvare, installere drivere eller koble til kabler. Med bare noen få tastetrykk i Mail, Photos, Safari eller iBooks kan du sende alt som vises på skjermen, til en Epson-skriver.

Slik fungerer det

Nøkkelfunksjoner

Søk etter kompatible apper eller produkter

Ingenting funnet

Footnotes:

¹ Krever en internett-tilkobling til skriveren og en internett- og/eller e-postaktivert enhet