DEN PERFEKTE BLANDINGEN

EPSONS CLARIA-BLEKKSERIE
Se video
CLARIA-BLEKK

Laget for å passe til måten du skriver ut på

Enten du skriver ut kursarbeid, lager familiefotoalbum eller tar fotograferingsferdighetene dine til neste nivå, har vi et blekksett for deg.

Finn ut hvilken skriver- og blekkombinasjon som passer til dine behov ved hjelp av valgverktøyet nedenfor.

Bli kjent med Claria-blekkserien

Finn ut mer om serien vår

Claria Home-blekk

For daglige utskrifter

Er du på utkikk etter en rimelig løsning for utskrift av skarpe, klare tekstdokumenter og glansede fotografier? Vårt Claria Home-blekk er svaret. Finn ut hva som gjør det spesielt nedenfor.

Epsons blekkformel

Epsons firefargede Claria Home-blekkformel drar nytte av både pigmentblekk og fargestoffbasert blekk. Svart pigmentblekk egner seg utmerket for å skrive ut holdbare dokumenter med klar tekst, mens fargebasert cyan, magenta og gult blekk er fantastisk for produksjon av glansede fotografier.

Med dette allsidige blekksettet kan du se hvor enkelt og praktisk det er å skrive ut bilder av høy kvalitet hjemme, i tillegg til dokumentutskrifter i hverdagen.

Rimelig

Det er ikke hensiktsmessig å kaste blekk som ikke har blitt brukt. Våre blekk til blekkskrivere leveres enkeltvis, slik at du bare bytter fargen det er tomt for.

Ytterligere besparelser kan oppnås ved å bruke XL-blekkpatroner som gir størst valuta for pengene ved store utskriftsvolumer.

Brukervennlig

Du trenger ikke huske hvilken skrivermodell du har – blekkseriene våre kan identifiseres med et bilde. Se etter jordbærbildet på Epson-emballasjen hvis skriveren bruker Claria Home-blekk. Det er enkelt å huske og hjelper deg med å finne blekket ditt i butikken.

Enten du skriver ut mye, eller sjelden, finnes det en blekkpatron som passer til utskriftsbehovene dine. Det finnes blekkpatroner i standard og XL-størrelse, og antall sider er tydelig merket foran på hver pakke.

Claria Premium-blekk

Nyt enestående utskrifter

Få det beste av begge verdener med fem-fargers Claria Premium-blekk. Det passer perfekt hvis du har et travelt hjem ettersom det kan produsere både dokumenter av høy kvalitet og enestående, glansede fotografier, takket være det fotosvarte blekket. Finn ut hva som gjør det spesielt nedenfor.

Dokumentutskrifter av høy kvalitet

Få skarpe, klare tekstdokumenter med Claria Premium-blekk fra Epson. Det svarte pigmentblekket gir tekst som er bestandig mot vann, merkepenner og smuss, selv på vanlig papir.

Enestående, glansede fotografier

Bildene er krystallklare med levende farger og dype, rike svarttoner ettersom Claria Premium omfatter et ekstra fargestoffbasert fotosvart blekk.

Og du kan være trygg på at de verdifulle minnene dine vil vare i generasjoner, ettersom bilder skrevet ut med Claria Photo Premium-blekk vil holde i mer enn 300 år i et fotoalbum*.

Brukervennlig

Du trenger ikke huske hvilken skrivermodell du har – blekkseriene våre kan identifiseres med et bilde. Se etter bildet av en appelsin eller kiwi på Epson-emballasjen hvis skriveren din bruker Claria Premium-blekk. Det er enkelt å huske og hjelper deg med å finne blekket ditt i butikken.

Enten du skriver ut mye, eller sjelden, finnes det en blekkpatron som passer til utskriftsbehovene dine. Det finnes blekkpatroner i standard og XL-størrelse, og antall sider er tydelig merket foran på hver pakke.

Claria Photo HD-blekk

Kos deg med holdbare bilder av høy kvalitet

Du har brukt tid på å plukke ut kamera og objektiver, nå kan du fullføre settet med Claria Photo HD-blekk. Seks-fargers blekk kan produsere holdbare og profesjonelle glansede fotografier når du ønsker. Finn ut hva som gjør det spesielt nedenfor.

Overlegen fotokvalitet

Både fotoentusiaster og halvprofesjonelle fotografer kommer til å sette pris på det forbedrede nivået av kvalitet som produseres av seks-fargers blekk. Det produserer detaljerte bilder og virkelighetstro hudtoner med jevne fargeoverganger og dypere, mer naturlige svarttoner. Blekket er laget med holdbarhet i tankene og kan vare i 300 år i et fotoalbum*.

Brukervennlig

Du trenger ikke huske hvilken skrivermodell du har – blekkseriene våre kan identifiseres med et bilde. Se etter bildet av en elefant eller ekorn på Epson-emballasjen hvis skriveren din bruker Claria Photo HD-blekk. Det er enkelt å huske og hjelper deg med å finne blekket ditt i butikken.

Enten du skriver ut mye, eller sjelden, finnes det en blekkpatron som passer til utskriftsbehovene dine. Det finnes blekkpatroner i standard og XL-størrelse, og antall sider er tydelig merket foran på hver pakke.

Trenger du hjelp til å finne riktig blekk til dine behov?

Standardblekk passer perfekt til sporadiske, rimelige utskrifter, mens XL-blekk passer til store utskriftsmengder til en rimelig penge.

Hva skriver du ut?

Based on your expected usage, we recommend:

Claria Home Strawberry for your Expression Home printer

Based on your expected usage, we recommend:

Claria Photo HD Squirrel and Elephant for your Expression Photo printer

Based on your expected usage, we recommend:

Claria Premium Orange and Kiwi for your Expression Photo printer

Originalt Epson-blekk

Hvorfor kjøpe originalvare?

Vi mener at utskrifter er et partnerskap. Det krever både en skriver og blekket dens for å produsere en kvalitetsutskrift.

Epson papirfinner

De beste resultatene med riktig papir

Epson-papir er utviklet for å gi best mulig resultater med Epson-produkter, fra blekkskrivere for bedrifter til profesjonelle grafikkløsninger.

*Bestandighetsvurderinger er basert på akselerert testing av utskrift på spesialmedier, oppbevart i arkiveringslommer i album. Faktisk utskriftstabilitet varierer med medium, bilde, visningsforhold, lysintensitet, luftfuktighet og atmosfæriske forhold. Epson garanterer ikke for holdbarheten til utskriftene.