HVORFOR DU BØR KJØPE ORIGINALT BLEKK

Vi mener at utskrifter er et partnerskap. Det krever både en skriver og blekket dens for å produsere en kvalitetsutskrift. Derfor er det er viktig å forstå blekket ditt for å unngå potensielle utskriftsfeller.

ORIGINALT BLEKK

Dette må du vite

Hvem ønsker å bruke tid på å tenke på skriveren sin? Den bør bare fungere. Vi har utviklet blekk og skrivere til å fungere i harmoni, slik at de gjør det og gir deg konsekvente og pålitelige resultater uten problemer. Det er fordi vi investerer i omfattende forskning, høyteknologiske produksjonsfasiliteter og utsetter produktene våre for grundige tester.

Men selvfølgelig kan vi ikke si det samme om blekk vi ikke har produsert. Det er ingen garanti fra Epson at såkalt kompatibelt blekk eller etterfylte blekkpatroner leverer det de skal.

Er du villig til å risikere å få upålitelig ytelse og dårlige utskrifter? Eller, enda verre, blekkpatroner som ikke fungerer eller en ødelagt skriver? Sikre deg mot potensielle utskriftsfeller ved å bruke originalblekk fra Epson.

Originalt blekkKompatibelt blekkEtterfylt blekk
Forsket frem og utviklet av Epson
Produsert i Epsons høyteknologiske, rene lokaler
Testet og godkjent av Epson
Beskyttet av garantien til Epson-skriveren

Hva er risikoen med ikke-originalt blekk?

Vi ønsker at du alltid skal ha en problemfri utskriftsopplevelse. Derfor fremhever vi de potensielle problemene som kan oppstå med ikke-originalt blekk.

Skriverfeil

Tenk deg at du må skrive ut en flybillett og det ikke går – fordi dysene er tette eller skriveren ikke klarer å gjenkjenne patronen. Eller, enda verre, patronen ble mottatt ødelagt før du har hatt muligheten til å komme i gang. Ikke-originale blekk er ikke utviklet og testet av Epson, noe som betyr at skriveren kan være sårbar for feil som ikke dekkes av skrivergarantien.

Dårlige resultater

Utseende betyr noe, så når du skriver ut viktige forretningsdokumenter eller kursmateriell, er flekker, uklar tekst, streker og dårlige detaljer det siste du vil se. Og hvis du skal arkivere dokumenter, er det viktig å vurdere holdbarheten til blekket. Våre strenge kvalitetskontroller sørger for at du får pålitelige, rene og skarpe resultater, men kan det samme sies for ikke-originalt blekk?

Tid som brukes på å fikse problemer

Enten du har hjemmekontor eller bare sjonglerer et travelt familieliv, er vi sikre på at du har bedre ting å gjøre enn å tørke opp etter lekk blekkpatroner. Men dessverre er ikke-originalt blekk ikke støttet av vår forskning, utvikling og testing. Vi bruker store investeringer i våre skrivere og blekk for å sikre at de fungerer på en pålitelig måte.

Falske besparelser

Lave startkostnader er naturlig nok tiltalende, men hvis du ender opp med et skadet produkt, kan det være svært skuffende og kostbart i det lange løp. Kan du være sikker på at en etterfylt eller kompatibel blekkpatron fungerer? Og hva hvis du ender opp med å bruke tid og penger på å skrive ut dokumenter som ikke er gode nok første gang, én gang til? Ikke-originalt blekk er i tillegg ikke dekket av Epson, slik at hvis det skader skriveren, kan garantien være ugyldig.

Løsningen

Det finnes en svært enkel måte å sørge for at du kan skrive ut og få konsekvente resultater på – ved å bruke Epsons originale blekk som er testet og godkjent. La oss forklare hva som gjør pålitelige blekkpatroner med høy ytelse så spesielle.

Epson passer best med epson

Utskrift bør foregå uten problemer og være pålitelig. Derfor gjennomgår blekket og patronene våre omfattende forskning og utvikling slik at de fungerer problemfritt sammen. Vi kontrollerer og overvåker også alle trinn i produksjonsprosessen med produksjon i høyteknologiske lokaler og grundig testing. Dette betyr at du kan slappe av. Blekket vårt er laget for å fungere sømløst sammen med skriveren og produsere pålitelige resultater av høy kvalitet, enten du skriver ut tekst eller grafikk. Det er derfor ni av ti brukere av originalt blekk er veldig fornøyde med kvaliteten på utskriftene sine¹.

Pålitelige resultater av høy kvalitet

Det er mye som går med til å skape en pålitelig skriver- og blekktilførsel. Det er derfor vi har investert tungt i forskning og utvikling, og brukt utallige år på å perfeksjonere produksjonsanleggene våre. Hver patron produseres i et moderne, støvfritt miljø for å forhindre feil. Materialet og utformingen av selve patronen er også nøye utført for å gi et stabilt miljø for blekket.

Brukervennlig

Det er ikke bare daglig bruk av skriverne våre som går enkelt. Vi har også fjernet stresset med å kjøpe riktig blekk for skriveren. Du kan raskt finne den riktige pakken i butikken takket være bildet på forsiden. Bare se brukerhåndboken for å finne ut hvilket bilde du skal se etter. Vi har også utviklet kompakt EasyMail-emballasje som får plass i de fleste postkasser for når postsendingen ikke krever en signatur. Det gjør det enkelt på bestille på nettet for levering hjemme. Og enten du skriver ut ofte eller sjelden, finnes det standard- og XL-patroner som passer til utskriftsbehovene dine.

Rimelig

Det er ikke hensiktsmessig å kaste blekk som ikke har blitt brukt. Derfor er nesten alle våre blekk tilgjengelige som separate blekkpatroner, noe som betyr at du bare trenger å bytte fargen som det er tomt for. Med det kan du spare opptil 30 %² av blekket, sammenlignet med konkurrentenes trefargers blekkpatroner. Vårt pålitelige blekk reduserer også risikoen for feilutskrifter, og de er testet slik at du kan stole på den angitte ytelsen, noe som gjør det enkelt å budsjettere utskriftsbehovene dine. Og for å redusere kostnadene enda mer, tilbyr våre XL-blekkpatroner en økonomisk løsning for dem som skriver ut ofte, slik at du kan skrive ut over to ganger flere sider³, sammenlignet med standard blekkpatroner. Dette reduserer kostnaden per side, noe som hjelper deg å spare penger.

Slik kjøper du originale blekk

Har du noen gang gått rundt og rundt i butikken for å prøve å finne blekk til skriveren, bare for å innse at har du glemt navnet på skrivermodellen din? Eller foretrekker du å handle på Internett? Hvis det er tilfellet, hvordan håndterer du leveringen? Blir du lei av å vente på at varene skal komme? Enten du handler på nettet eller foretrekker å kjøpe blekk i butikken, har vi gjort det enkelt å få tak i riktig blekk til skriveren din.

Epsons logo

Logoen vår vises tydelig på pakken for å hjelpe deg med å finne blekket vårt i butikken. Du kan føle deg sikker på at du kjøper vårt pålitelige, brukervennlige og originale blekk når du ser varemerket vårt.

Pakkekode og kapasitetsindikator

Velg en patronstørrelse som passer til utskriftsfrekvensen din. Bare se etter kapasitetsindikatoren som vises her.

Antall sider og kompatibilitet

Se hvor mange sider patronen kan skrive ut i svart/hvitt og farger på forsiden av pakken for å planlegge og legge et budsjett for utskriftsbehovene dine. Den viser også skriverne som patronene er kompatible med.

Bilde av blekkfamilien

Du trenger ikke lenger huske skrivermodellen. Hvert blekk tilhører en familie, så du trenger bare se etter familiebildet, f.eks. jordbær, elefant eller hjort. Den gjør det raskt og enkelt å finne blekk, ettersom du kan se etter emballasjebildet, i stedet for en skrivermodell. Se brukerhåndboken for å finne ut hvilken blekkfamilie du trenger til Epson-skriveren din.

Innhold i pakken

Du kan se hvilke blekkfarger som er i pakken, og hvor mye du får av hver. Vi angir millilitermengden av blekket slik at du har alt du behøver for å ta en informert beslutning.

Finn det rette blekket i butikken

Turen til butikken kan nå være rask og enkel. Takket være Epsons klare og nyttige emballasje, kan du raskt finne riktig blekk for skriveren. Vi har også gjort det enkelt å velge riktig størrelse på patronen i forhold til dine behov, og kontrollere antall sider før du kjøper. Hold musen over pakken å finne ut mer.

Ekte Epson EasyMail-emballasje

Blekk kjøpt på nettet kan leveres til deg hjemme, takket være EasyMail-emballasje. Og det som er flott, er at vi har spesialdesignet emballasjen slik at den er kompakt nok til å passe til de fleste postkasser, når postsendingen ikke krever en signatur. Det bør forhindre unødvendige turer for å hente pakker.

  • Sikker emballasje som er enkel å resirkulere

  • Klar for postsending og passer i standard europeiske postkasser

  • Levert i den originale Epson-emballasjen med tydelig produktidentifikasjon

  • Bilde av blekkfamilien og pakkens innhold vises på pakkeetiketten