RASK, PÅLITELIG SERVICE FOR EPSON-PRODUKTENE DINE

CoverPlus er Epsons utvidede garanti- og serviceplaner som gir deg trygghet på at du er dekket for alle deler og arbeid i hele levetiden til CoverPlus-kontrakten din.
COVERPLUS

Dekning som gir deg trygghet

Vi har forpliktet oss til å tilby en rask, pålitelig service for å sikre at Epson-produktene dine er i gang igjen og fungerer problemfritt så snart som mulig.

Prioriterte servicebesøk

Din CoverPlus-reparasjon har førsteprioritet hos oss. Nettverket vårt av autoriserte serviceagenter vil sørge for at vi kan respondere på reparasjonen din raskt og praktisk for deg.

Originale deler og arbeid

Utstyrt av Epson-opplærte teknikere. Alle reparasjoner på Epson-produkter bruker originale Epson-reservedeler, laget etter samme høye spesifikasjon som produktet. Epsons lokale og sentrale lager sørger også for at reservedeler er enkelt tilgjengelige, noe som reduserer nedetiden.

Livstidsstøtte

Når du kjøper et Epson-produkt, får du teknisk støtte hele livet. Du kan dra nytte av den omfattende kunnskapsbasen vår på støttesiden vår, eller kontakte oss via e-post eller telefon. Vi er her for å gi deg støtte og veiledning for det nåværende Epson-produktet ditt samt veiledning når du velger og spesifiserer det riktige Epson-produktet for deg.

Finn produktet ditt

Finn produktet ditt og se hvilke CoverPlus-pakker som er tilgjengelige.

Standardgaranti kontra CoverPlus

Standardgaranti
CoverPlus
Forlengelsesprogram for produktets livssyklus
Antall år dekket1–2 år som standardOpptil 5 år totaltOpptil 8 år totalt for kvalifiserende produkter
ResponstidResponsmålPrioritert responstidPrioritert responstid
Oppgrader service, standard servicetypeNeiJaJa

Servicetyper vi tilbyr

CoverPlus tilbyr en rekke servicetilbud:

Slik kjøper du CoverPlus

Begynn å bruke din CoverPlus utvidede garanti i fem enkle trinn.

Slik kjøper du utvidelsesprogrammet for produktets livssyklus

Forleng levetiden til Epson-produktet ditt ved å kjøpe det nye garantialternativet vårt, som gir ekstra beskyttelse og sikkerhet for investeringen din.

Ikke glem å registrere Coverplus

Når du har kjøpt Epson-produktet ditt, må du kjøpe CoverPlus-pakken din innen 60 dager. Når CoverPlus-pakken er kjøpt, har du åtte måneder til å registrere produktet ditt på nett.

Ofte stilte spørsmål

Når kan jeg kjøpe en CoverPlus-pakke?

Du kan kjøpe en pakke opptil 60 dager fra installasjonsdatoen for Epson-produktet ditt.

Når starter dekningsperioden for Epson CoverPlus-servicepakken fra?

Pakker gir assistanse fra dag 1 av installasjonen av produktet det er registrert mot. For eksempel varer en tre års CoverPlus-pakke i tre år etter at du kjøpte produktet.

Er det en grense for antall ganger jeg kan få produktet mitt reparert i løpet av dekningsperioden?

Det er ingen grense for hvor mange ganger et produkt kan repareres under Epson CoverPlus. Epson har rett til å bytte ut produktet med et tilsvarende produkt i tilfelle videre reparasjon ikke er mulig.

Hvordan vet jeg når dekningen på produktet mitt nærmer seg slutten?

Gå til https://warrantycheck.epson.eu/ og skriv inn serienummeret ditt. Det vil vise deg standardgarantien din og eventuelle utvidede garantier registrert mot produktet ditt.

Hvordan setter jeg opp et servicebesøk?

Du kan ringe eller sende e-post til den lokale Epson-kundestøtten din. Fullstendig liste over numre og kontakter er her [URL til CIC-telefon eller støtteseksjon]