EcoTank for bedrifter

Skriv ut mer
Skriv ut raskere
Skriv ut billigere

ECOTANK FOR BEDRIFTSSERIEN

Bytt til tonerfri utskrift

Alle fordelene med laser og alle Epson EcoTanks kostnads­besparende funksjoner

Laser­lignende funksjoner

Fordelaktige kostnads­besparelser

Utviklet for bedrifter

EcoTank for kontorskrivere passer perfekte til små kontorer. Utformet for miljøer med høy aktivitet, og gir svært rask fargeutskrift til en lav kostnad per utskrift, samt en integrert blekkpatrontank med høy kapasitet som eliminerer bryet med å skifte tonerkasetter.

Lave driftskostnader

Skriv ut over 350 sider i svart-hvitt for bare € 1⁵

Brukervennlig teknologi som gjør det enkelt
Opptil «A3+»-utskrift med forretningskvalitet
Rask og effektiv, kan levere den første siden på så lite som 5½ sekund⁴
PrecisionCore™ Varmefri teknologi

Skriv ut 7500 sider i svart-hvitt og 6000 sider farger med nye erstatningsblekkflasker⁶

Hvordan fungerer det?

En EcoTank-skriver er fundamentalt forskjellig fra de fleste skrivere – den har en stor blekktank som du fyller opp med de inkluderte blekkflaskene i stedet for tonerkassetter.

Med erstatningsblekk har du nok blekk til å skrive ut opptil 7500 sider6 – som betyr at du sparer både tid og penger, ettersom du ikke må bytte tonere ofte. Oppsettet er enkelt, påfyllingen er uten søl med lås og fyll-system. I tillegg er skriveren pålitelig og gir side etter side med utskrifter av forretningskvalitet.

Se videoen nedenfor for å se hvor enkelt det er.

Se hele videoen

Hvilken skriver gir de beste besparelsene?

Test EcoTank – lett som en plett

  1. Velg en Epson EcoTank-modell, og sammenlign den med en av de topp 10 bestselgende skriverne.
  1. Fortell oss hvor mange sider du sannsynligvis vil skrive ut per måned, og hvor mange år du sannsynligvis vil bruke skriveren.
  1. Klikk på «Regn ut»

Oppdag hvor mye CO₂ og strøm kan du spare

Skriv ut fra mobiltelefonen og mye mer

Med Epsons utvalg av flerfunksjonsskriverere, gir EcoTank for bedrifter utskrifter fra mobile enheter raskt og enkelt.

Det er enkelt å skrive ut fra mobiler, nettbrett og bærbare PC-er med EcoTank. Med Wi-Fi og Wi-Fi Direct kan du sende dokumenter til utskrift fra smartenheter ved hjelp av Epson iPrint-appen8

Bli kjent med serien

Former fremtiden med varmefri teknologi

Øk produktiviteten og reduser miljøpåvirkningen uten kompromisser.

Finn riktig EcoTank for deg

1 Fastsatt i samsvar med ISO/IEC 24734 og viser gjennomsnittet for ESAT fra testen av standard ensidig utskrift i kontorkategorien. For Besøk www.epson.eu/testing. for mer informasjon.

2 For garantiinformasjon, kan du se produktsiden på den lokale Epson-nettsiden.

3 ET-5800/50: Besparelsene oppnås på 3 år ved å skrive ut samme antall sider (750 sider per måned) med blekkflaskene som følger med Epson EcoTank-skrivere og med maskinvareprisen inkludert. Sammenligning av veiledende maskinvarepris for Epson EcoTank ET-5800/50 mot gjennomsnittlig maskinvarepris for de ti mest solgte A4-fargelaserskriverne med flerfunksjon i 1–30 sider/min-segmentet. ET-16600/50: Besparelsene oppnås på 3 år ved å skrive ut samme antall sider (2000 sider per måned) med blekkflaskene som følger med Epson EcoTank-skrivere og med maskinvareprisen inkludert. Sammenligning veiledende maskinvarepris for Epson EcoTank ET-16600/50 mot gjennomsnittlig maskinvarepris for de ti mest solgte A3-fargeblekkskriverne med flerfunksjon i 11–44 sider/min-segmentet.

4 Målemetode for tid for første side ut (FPOT): ISO/IEC17629 test i kontorkategorien: papirstørrelse A4. Et sett med Microsoft Word-, Microsoft Excel-og PDF-filer (hvert sett inneholder fire sider) blir skrevet ut kontinuerlig. Målingen er basert på gjennomsnittstiden for den første av de fire ensidige utskriftene som skrives ut. Målingen starter når det trykkes på utskriftsknappen, og slutter når den første siden i settet er ferdig skrevet ut.

5 Antall sider skrevet ut er basert på den høyeste kostnaden per side for Epson 113-blekkflasker. Kostnad per side beregnes fra den totale veil. prisen for cyan, magenta og gule blekkflasker kombinert for fargesider eller en svart blekkflaske for svart-hvitt-sider, delt på den publiserte sidekapasiteten. Veiledende pris per juni 2020.

6 Oppgitt ytelse er beregnet basert på Epsons originale metode for utskriftsimulering av testmønstre som er beskrevet i ISO/IEC 24712 eller 29103. Oppgitt ytelse er IKKE basert på ISO/IEC 24711 eller 29102. Oppgitte ytelser kan variere avhengig av bildene du skriver ut, papirtypen du bruker, hvor ofte du skriver ut, og miljømessige forhold, for eksempel temperatur. Under installeringen av skriveren brukes en viss blekkmengde til å fylle dysene på skrivehodet, og derfor vil kapasiteten til det medfølgende settet være lavere.

7 Sammenligning av strømforbruket med kopiering av Epson ET-5800/50-modeller mot gjennomsnittet av de ti mest solgte A4-flerfunksjonelle fargelaserskrivere i segmentet sider/min-segmentet.

8 Krever trådløs tilkobling til Internett. Du finner mer informasjon og språk og enheter som støttes på www.epson.no/connect