SI FARVEL TIL TONERE

1 blekkflaske = opptil 5 lasertonere1

Svart-hvitt EcoTank-skrivere

Verdens ledende leverandør av skrivere med blekktank12.

70 mill. blekktankskrivere solgt i verden13.

Rimelige utskrifter

Den økonomiske EcoTank-enheten er veldig forskjellig fra laserskrivere. Den har en stor, påfyllbar blekktank som du kan fylle opp med de medfølgende blekkflaskene i stedet for toner. I utgangspunktet har du nok blekk til å skrive ut flere tusen sider og dermed kutte kostnadene og spare tid siden du ikke bruker tid på å bytte toner.

Alle fordelene med svart-hvitt laser og alle Epson EcoTanks kostnadsbesparende funksjoner

Laserlignende funksjoner

Fordelaktige kostnadsbesparelser

1 blekkflaske =
opptil 5 lasertonere*

Regn ut hvor mye du kan spare med Epsons EcoTank-skrivere

  1. Velg en Epson EcoTank-modell, og sammenlign den med en av de 20 bestselgende skriverne

  2. Fortell oss hvor mange sider du sannsynligvis vil skrive ut per måned, og hvor mange år du sannsynligvis vil bruke skriveren.

  3. Klikk på «Regn ut»

Epson M100 kontra Cannon LPB-6030B

Du kan spare i forhold til den valgte modellen

eller opptil sammenlignet med markedsgjennomsnittet4

Vis meg detaljerte resultater Skriv ut denne siden

Dine resultater

  • MARKEDSGJENNOMSNITT

HVIS DU VIL FORSTÅ MER OM HVORDAN DISSE RESULTATENE ER BEREGNET, KAN DU KLIKKE HIER FOR Å LESE OM BEREGNINGSMETODEN OG DE VIKTIGSTE FORUTSETNINGENE.

De totale eierkostnadene indikeres med den røde linjen, basert på sider skrevet ut per måned i år.

De totale eierkostnadene er basert på innkjøpskostnadene for maskinvaren pluss de løpende kostnadene for blekk/toner. Andre kostnader kan påvirke de totale eierkostnadene og kan føre til ytterligere besparelser, for eksempel kostnadene for andre rekvisita som brukes av laserskrivere, samt strømforbruk. Den gjennomsnittlige utsalgsprisen for skrivere og rekvisita er hentet fra IDC EMEA Hardcopy Peripherals Tracker (data fra 2. kvartal 2016 til 1. kvartal 2017) og IDC EMEA Consumables Tracker (Data fra 1. og 2. halvår 2016).

Sammenlign med en annen skriver

Bli kjent med serien

Former fremtiden med varmefri teknologi

Øk produktiviteten og reduser miljøpåvirkningen uten kompromisser.

Finn riktig EcoTank for deg

1 Basert på Epsons beregninger, gjennomsnittlig kostnadsbesparelse per side og gjennomsnittlig antall tonerkassetter som kreves for å skrive ut samme antall sider som en Epson EcoTank 111-blekkflaske. Sammenligning mellom gjennomsnittskapasitet (A4-utskrifter av ISO/IEC 19752) for EcoTank-flasken 111 og originalrekvisita (IDC, Hardcopy Peripherals Consumables Tracker, 2021-leveringer, publisert i 1. kvartal 2021) som brukes i de 10 bestselgende kassettbaserte svart-hvitt laserskriverne med 1-20 sider per minutt i Frankrike, Tyskland, Italia, Spania og Storbritannia (IDC, Hardcopy Peripherals Consumables Tracker, 2021-leveringer, publisert i 1. kvartal 2021). Kostnad per side er beregnet ved å dele salgsinntekter for relevante flasker/patroner og total kapasitet med salg av enheter.

2 Besparelser oppnådd over tre år ved å skrive ut 406 sider per måned. Kostnadssammenligning inkorporerer prising av maskinvare, inkluderte og etterfyllingsflasker/-tonerkassetter. Sammenligning av maskinvare er gjort basert på de innledende prisene på Epson-M1100 og gjennomsnittsprisen på de 77 % bestselgende A4-enkeltfunksjons svart-hvitt-laserskrivere (utskriftshastighet under 20 spm) i Hellas, Tsjekkia, Ungarn, Polen, resten av Sørøst-Europa, Romania, Slovakia, Slovenia og Tyrkia, for perioden januar–desember 2018, som registrert i IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, 4. kvartal 2018. Sammenligning av utskriftskostnader er gjort basert på de innledende prisene til Epsons flasker med svart blekk (110-serien) og gjennomsnittsprisen på ekte OEM-tonerkassetter med svart blekk, og den største tilgjengelige ytelsen til de 77 % bestselgende A4-enkeltfunksjons svart-hvitt-laserskrivere (utskriftshastighet under 20 spm) i Tsjekkia, Ungarn, Polen og Tyrkia i perioden januar–desember 2018, som registrert i IDC EMEA Semiannual Consumables Tracker, 2. halvår 2018. Ytelsen til konkurrenters lasertonerkassetter er hentet fra produsentenes nettsteder..

3 Gjennomsnittlig antall tonerkassetter for utskrift av antallet sider med blekkflaskene som følger med EcoTank-serien for svart-hvitt. Sammenligningen er basert på den gjennomsnittlige medfølgende blekkflaskekapasiteten for svart-hvitt-serien med EcoTank-skrivere (2019) sammenlignet med den gjennomsnittlige medfølgende og erstatningstonerkapasiteten for de ti mestselgende svart-hvitt-laserskriverne (opptil 20 spm-kategorien) i Vest-Europa i perioden januar–desember 2018. Tonerytelsen er hentet fra produsentens nettsteder.

4 Fastsatt i samsvar med ISO/IEC 24734 og viser gjennomsnittet for ESAT fra testen av standard ensidig utskrift i kontorkategorien. Besøk http://www.epson.eu/testing for mer informasjon.

5 «Epson iPrint krever trådløs tilkobling og Epsons utskriftsapp. Epson Email Print, Epson Remote Print Driver og Epson Scan-to-Cloud krever internettilkobling. Hvis du vil ha mer informasjon om støttede språk og enheter, kan du gå til http://www.epson.eu»

6 Fastsatt i samsvar med ISO/IEC 17629 og viser gjennomsnittet for FPOT(sec) fra kontorkategoritesten for standard A4-ensidig/tosidig. Besøk http://www.epson.eu/testing for å få mer informasjon.

7 Sammenligning av strømforbruket under utskrift for Epson ET-M1120, ET-M2170 og ET-M3170 mot de gjennomsnittlige bestselgende 75 % av A4 svart-hvitt-laserskrivere (under 20 spm) for de 12 månedene frem til og med september 2018. Strømforbruksverdier som formidlet av produsentens nettsteder.

8 Veiledende pris for EcoTank-flaskene med svart blekk sammenlignet med utskriftskostnadene beregnet etter den tilgjengelige tonerbeholderen med størst kapasitet delt på gjennomsnittlig utsalgspris i det vesteuropeiske markedet for de 12 månedene frem til og med juni 2018 (inkludert 21 % MVA). Tonerkapasiteten er hentet fra produsentenes nettsteder.

9 Tosidig utskrift er ikke tilgjengelig på M1100 og M1120.

10 Gjelder følgende modeller: ET-M1140, ET-M1170, ET-M1180, ET-M2140, ET-M2170, ET-M3140, ET-M3170 og ET-M3180.

11 Gjelder følgende modeller: ET-M1140, ET-M1180, ET-M2140, ET-M3140 og ET-M3170.

12 IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, leveringer 2010 til 2020, publisert i 1. kvartal 2020.

13 Epsons blekktankskrivere med høy kapasitet har oppnådd et samlet globalt salg på 50 millioner enheter siden lanseringen i 2010.