EPSON PRINT ADMIN SERVERLESS

Epson Print Admin (EPA) Serverless gjør det mulig for bedrifter å dra nytte av avansert enkel administrasjon ved å kjøre direkte på en WorkForce Enterprise-enhet.

EPA SERVERLESS

Hold kontrollen over utskriftskostnader og sikkerhet

Bedrifter av alle størrelser streber hele tiden etter å finne mer sikre, effektive og kostnadseffektive måter å utføre den daglige driften på. Epson Print Admin Serverless er for bedrifter som spenner fra små og mellomstore bedrifter til konserner som ønsker å optimalisere Epsons blekk-MFP-er for bedrifter, og øke sikkerheten og produktiviteten for de ansatte på alle områder.

Ta kontroll for å optimalisere og sikre utskriftsmiljøet

Utskriftsjobbene lagres sikkert på enheten til jobbens eier har autentisert seg for å frigjøre dem. Det eliminerer risikoen for at personlige opplysninger blir liggende igjen på skriveren. I tillegg beskytter det mot uautorisert bruk av enhetene og skaper et sikkert utskrifts-, skanne- og kopieringsmiljø.

Spar penger og reduser miljøpåvirkningen, samtidig som du øker produktiviteten

Reduserer bortkastet papir, ressurser og tid som følge av dokumenter som ikke hentes og ineffektive utskriftsarbeidsflyter. Den tilbyr avanserte funksjoner for utskrift, kopiering og skanning via et enkelt grensesnitt på MFP-en, og gir brukerne mulighet til å bare skrive ut det de trenger og gir dem enkel tilgang til skannefunksjoner ved behov.

Dra nytte av Epsons blekkskriverteknologi for bedrifter

Benytt deg av WorkForce Enterprise verditilbudet med lave driftskostnader, mindre inngripen og høy pålitelighet.

Nøkkelfunksjoner

Hvordan EPA og EPA Serverless er forskjellige

Løsningen kjører på hver enkelt enhet for enklere administrasjon og stor fleksibilitet uten at det går på bekostning av sikkerhets- og produktivitetsfunksjoner. EPA kjører på Windows Server for sentralisert administrasjon av brukere og enheter.

Slik får du Epson Print Admin Serverless

Ta kontakt med Epson-kanalen som fører WorkForce Enterprise-modeller for å aktivere en 90-dagers prøveversjon eller kjøp en lisens. Eller du kan kontakte oss for mer informasjon.

Epson Device Admin

Med Epson Device Admin blir den slitsomme oppgaven med å administrere og overvåke skriver- og skannerflåten enkel. Løsningen er kompatibel med et stort utvalg av nettverksskrivere og -skannere og styrer alt via ett smart og intuitivt grensesnitt.

Kompatible hovedenheter

Klar til å finne ut mer?

Snakk med en fra teamet vårt for å finne ut hvordan du kan kutte kostnader og arbeide mer effektivt