LASERPROSJEKTORER – DEN ULTIMATE ERSTATNINGEN FOR TV

Opplev hjemmeunderholdning på neste nivå med Epson-projektorer, og omdefiner visningsopplevelsen utover begrensningene til standard TV-er.

EPIQVISION

Laserprojektorer kontra TV-er: Fremtiden for hjemmeunderholdning

EpiqVision Ultra

Åpne opp for mulighetene for større og mer spennende hjemmeunderholdning, uten en TV som henger permanent på veggen. Epsons 4K PRO-UHD¹,, laserprojeksjons-TV-er er elegante i design og leveres med Android TV™ og lyd fra YAMAHA-funksjoner. Du kan nyte opptil 150-tommers bildeprojeksjon som plasserer EpiqVision Ultra nær veggen for den ultimate hjemmekinoinnstillingen.

EpiqVision Mini

EpiqVision Mini-serien er kompakt og lett, og enkel å flytte fra rom til rom. Den kompakte laser-TV-projektoren er elegant i design og kan projisere umiddelbart og på nesten alle overflater. EF-12 leveres med Android TV og lyd fra YAMAHA-høyttalere, mens EF-11 kan vise innhold fra en telefon, strømmeenhet, bærbar PC, spillkonsoll og mer med innebygd Miracast.

Gjør underholdningen din bedre med

 • Ekstra kort projeksjonsavstand

  For plassering nær veggen
 • Android TV™

  For strømming, casting og smarte kontroller

 • Lyd fra YAMAHA

  For en flott full lyd-/visuell opplevelse.
  Ikke behov for eksterne høyttalere

 • 4K PRO-UHD1

  For skarpe 4K-bilder

 • Laserlyskilde

  For pålitelig, langvarig lyskilde og høy bildekvalitet

 • 3LCD-teknologi

  Skaper eksepsjonelt skarpe og samtidig fargerike bilder ved å produsere en like høy lysstyrke for hvitt og farget lys.

Utrolig enkel å bruke

Det er ikke noe stress med å sette opp med projektorene våre, bare plugg inn, slå på, koble til og spill av.

Oppsettet er enklere enn noensinne med Epson Setting Assistant-appen

Med Epson Setting Assistant-appen kan du justere bildet automatisk med bare et tastetrykk. Last ned appen ved hjelp av QR-koden som vises på projektorskjermen.Gjør underholdningsopplevelsen enklere med Android TV™ . Oppdag over 400 000 filmer og serier på ett sted. Be Google om å styre projektoren med stemmen din. Og send bilder, videoer og musikk fra enheter til projektoren enkelt med Chromecast built-in™.

Gjør mer på projektoren med stemmen din

Bruk stemmen din til å søke etter programmer, kontrollere enheter og mer – bare spør Google.

Google, YouTube, Android TV, Chromecast built-in og andre merker er varemerker som tilhører Google LLC.

Amazon, Prime Video og alle relaterte logoer er varemerker for Amazon.com, Inc. eller dets tilknyttede selskaper. Amazon Prime-abonnement kreves. Restriksjoner gjelder.

En fantastisk lydopplevelse

Utstyrt med et 2.1-kanals høyttalersystem. YAMAHAs unike FR-Port™-teknologi, DSP-teknologi og AudioEngine™ gir oppslukende lyd. Leverer en dynamisk lydopplevelse, selv uten eksterne høyttalere.

Oppgrader til den ultimate spillopplevelsen

Gjør hjemmet ditt til sentrum for all gamingaktivitet med EpiqVision-serien. Enten du spiller på nettet eller utfordrer familie og venner til et uformelt spill, med mindre enn 20 ms2 forsinkelsesfrekvens, vil du ikke gå glipp av et sekund med storskjermhandling.

Nyt mye mer enn bare filmer

Gjør læring morsommere, tren inne i det landskapet du velger på storskjerm, eller bruk projektoren til å style og skape et spesielt rom med bildene dine.

Enda flere grunner til å kjøpe

Bli kjent med serien

EpiqVision Ultra

EpiqVision Mini

1 4K enhancement-teknologi forskyver alle piksler diagonalt for å fordoble Full HD-oppløsningen.

2 Det finnes ingen offisiell standard for måling av inngangsforsinkelse, og denne målingen gjøres basert på metoden som Epson bruker. Vær oppmerksom på at hver produsent måler inndataforsinkelse uavhengig i henhold til sine egne metoder, og det anbefales derfor å bruke det som referanse. Forsinkelsen for projektorinngangen varierer med forskjellen på inngangssignal, innstillingsforhold og så videre.

32001 til 2022, 500 lumen og mer, eksklusive skjermløse TV-er, Futuresource Consulting – Quarterly Projector Market Insights – Worldwide Analyzer CY22Q4.