HJEMME­LØSNINGER FRA EPSON

Kortfattet, grei og nyttig – det er rådet du trenger når du skal kjøpe en skriver, skanner eller projektor. Vi er her for å hjelpe deg – finn enheten du trenger fra oversikten nedenfor og oppdag hvordan Epson kan gi liv til ideene dine.

HJEMMELØSNINGER

EcoTank

Ser du etter et alternativ med svært lave kostnader? EcoTank-skriveren vår leveres med ekte blekk inkludert så du kan i gjennomsnitt spare 90 % på kostnader til blekk¹. Da har du nok blekk til å skrive ut tusenvis av sider – som betyr at du sparer både tid og penger, ettersom du ikke må bytte blekkpatroner hele tiden.

EcoTank svart-hvitt

Den økonomiske EcoTank-enheten er veldig forskjellig fra laserskrivere. Den har en stor, påfyllbar blekktank som du kan fylle opp med de medfølgende blekkflaskene i stedet for toner. I utgangspunktet har du nok blekk til å skrive ut flere tusen sider og dermed kutte kostnadene og spare tid siden du ikke bruker tid på å bytte toner.

Utviklet for bedrifter

EcoTank for kontorskrivere passer perfekte til små kontorer. Utformet for miljøer med høy aktivitet, og gir svært rask fargeutskrift til en lav kostnad per utskrift, samt en integrert blekkpatrontank med høy kapasitet som eliminerer bryet med å skifte tonerkasetter.

Hjemmekontor

Uansett om du studerer hjemme eller har hjemmekontor, så vil en skriver fra utvalget av raske, kraftige og kompakte WorkForce Pro-skrivere være et flott tillegg til oppsettet ditt. Oppdag hvordan disse trådløse skriverne kan øke produktiviteten med lave driftskostnader.

Expression-serien

Med Epsons Expression-serie kan du skrive ut vanlige dokumenter, feriebilder, bilder det er verdt å vise frem, med mer. Den består av kompakte, kostnadseffektive alt-i-ett-enheter med alternativer for trådløs utskrift og A3-utskrift.

Underholdningsløsninger

Gjør hjemmet ditt til handlingens midtpunkt med Epsons hjemmeprojektorer. Enten du følger med på favorittsporten din, ser en klassisk film, strømmer en ny serie eller spiller det nyeste spillet – gjør det til en virkelig uforglemmelig opplevelse med et projisert bilde som overgår virkeligheten. Du kan få alles oppmerksomhet og samle familie og venner til minneverdige opplevelser.

Hjemmekino

Som verdensleder innen bildebehandlingsteknologi² vet vi en god del om hvordan man leverer kvalitetsopplevelser på skjermen. Nyt filmer, boks-sett og mer med disse brukervennlige projektorene.

Spill

Sett av tid i dagboken din – du er i ferd med å gøre hjemmet ditt til et episenter for spillkvelder. Enten det handler om taklinger på banen, håndtere hårnålsvinger eller utforske nye verdener – alle kan delta i handlingen med en Epson-projektor.

Laserprosjektorer – den ultimate erstatningen for TV

Opplev hjemmeunderholdning på neste nivå med Epson-projektorer, og omdefiner visningsopplevelsen utover begrensningene til standard TV-er.

Smartbriller med skjerm nummer to

Personlige smartbriller som tilbyr en storskjermopplevelse med høy oppløsning som projiseres inn i brukerens synsfelt.

Epson Connect

Skriv ut fra nettbrett, smarttelefoner og mer på en enkel måte med apper som er lette å bruke.

FORMER FREMTIDEN MED VARMEFRI TEKNOLOGI

Øk produktiviteten og reduser miljøpåvirkningen uten kompromisser.

¹ Gjennomsnittlig patronbehov/oppnådd besparelse for utskrift av samme antall sider med blekkflaskene som følger med EcoTank-serien, ikke inkludert maskinvareprisen. Sammenligningen er basert på A4 EcoTank-serien og gjennomsnittet av de ti mest solgte modellene i Vest-Europa i perioden januar–desember 2017, ifølge undersøkelser utført av GfK. Utskriftskostnader er beregnet basert på fordelingen mellom blekkpatroner i standard og XL-størrelse i samme periode i det vest-europeiske markedet, ut i fra gjennomsnittlige utsalgspriser, ifølge undersøkelser utført av GfK. Blekkpatronenes kapasitet er hentet fra produsentens nettsteder

² Den største andelen av markedet for projektorer på mer enn 500 lumen. (undersøkelse utført av Futuresource Consulting Limited i perioden 2001 til 2016).