SI FARVEL TIL BLEKKPATRONER

Spar opptil 90% på utskriftskostnadene1

ECOTANK-SERIEN

80 millioner EcoTank skrivere solgt på verdensbasis6

Hvordan fungerer det?

En EcoTank-skriver er fundamentalt forskjellig fra de fleste skrivere – den har en stor blekktank som du fyller opp med de inkluderte blekkflaskene, i stedet for blekkpatroner. Fra første stund har du nok blekk til å skrive ut opptil 14 000 sider² – som betyr at du sparer både tid og penger, ettersom du ikke må bytte blekkpatroner hele tiden. Oppsettet er enkelt, påfyllingen er uten søl og skriveren er dessuten pålitelig, og gir side etter side med utskrifter av høy kvalitet.

Se videoen nedenfor for å se hvor enkelt det er.

Se videoen

Svært rimelig utskrift

Spar 90%

av blekkostnadene1

SKRIV UT OVER 35 SIDER I SVART FOR KR 13

SKRIV UT OVER 15 SIDER I FARGER FOR KR 13

Spar tid og krefter

Ett sett med flasker tilsvarer opptil 72 blekkpatroner1, slik at du kan skrive ut tusenvis av sider uten problemer.

Hvilken skriver gir de beste besparelsene?

Test EcoTank – lett som en plett

  • 1. Velg en Epson EcoTank-modell, og sammenlign den med en av de 20 bestselgende skriverne.

  • 2. Fortell oss hvor mange sider du sannsynligvis vil skrive ut per måned, og hvor mange år du trolig kommer til å bruke skriveren.

  • 3. Klikk på Beregn

Fordeler

Ikke alle skrivere med blekktanksystem er like. Epson er nyskapere i denne bransjen, og har flere års erfaring i å utvikle og forbedre denne teknologien. Finn ut hva som gjør EcoTank så spesiell.

Ikke mer søl eller feil

Disse dryppfrie flaskene kan forsegles, og kan kun kobles til tilsvarende fargetanker.

Langvarig verdi

Du kan skrive ut tusenvis av sider med blekket som medfølger. Når du til slutt går tom, er det rimelig å kjøpe påfyllingsbeholdere.

Tosidige utskrifter

Spar penger og papir ved å skrive ut på begge sider av arket automatisk (kun aktuelle modeller).

Skriv ut fra smarte enheter

Med gratisapper fra Epson er det enkelt å skrive ut og skanne til nettskyen fra mobiltelefoner, nettbrett og bærbare PC-er⁴.

Fotoutskrifter av høy kvalitet

Produserer enestående, glansede fotografier som kan vare i opptil 300 år i et fotoalbum (kun ET-8500 og ET-8550)⁵.

Slitesterkt permanent skrivehode

I motsetning til andre produsenter, forringes ikke Epsons permanente skrivehode. Du trenger ikke sette av penger til et erstatningsskrivehode, eller ta deg bryet med å montere et nytt

Prisvinnende

Over 50 millioner EcoTank-skrivere er solgt verden over⁶. EcoTank har også vunnet utallige internasjonale priser for sitt nyskapende og økonomiske design.

Plassbesparende design

EcoTank-skrivere med tanken integrert på forsiden er kompakte og stilige.

Få din gratis utvidede garanti

3 års utvidet garanti på utvalgte EcoTank-skrivere

Bli kjent med serien

Daglige utskrifter

Du kan enkelt skanne, kopiere og skrive ut med disse 3-i-1 A4-skriverne som kan kobles til bærbare PC-er, nettbrett og telefoner.

Utskrift i bedriftskvalitet

Få arbeidet gjort på en effektiv måte med disse bedriftsorienterte modellene.

Fotoutskrift

Skriv ut opptil 3400 bilder2 med de medfølgende blekkflaskene. og få holdbare fotografier som vil vare i mange generasjoner fremover.

EcoTank svart-hvitt

Spar opptil 50 % på utskrift over tre år, sammenlignet med svart-hvitt-laserskrivere9

Skriv ut fra mobiltelefonen og mye mer

Med Epsons utvalg av alt-i-ett-skrivere er det raskt og enkelt å skrive ut fra mobiltelefoner. Det er ikke nødvendig å gjøre alt fra skrivebordet lenger – send ting til utskrift fra nettbrettet eller smarttelefonen ved hjelp av Wi-Fi og en rekke gratisapper for mobil utskrift4.

Se video
Les mer

Former fremtiden med varmefri teknologi

Øk produktiviteten og reduser miljøpåvirkningen uten kompromisser.

Finn riktig EcoTank for deg

1 Basert på Epsons beregninger, gjennomsnittlig kostnadsbesparelse per side og gjennomsnittlig antall blekkpatroner som kreves for å skrive ut samme antall sider som Epson EcoTank-blekkflasker «102» og «104». Sammenligning mellom gjennomsnittskapasitet (A4-utskrifter av ISO/IEC 24712 testmønster) for EcoTank-blekkflasker «102» og «104» og originalrekvisita (IDC, Hardcopy Peripherals Consumables Tracker, 2021-leveringer, publisert 1. kvartal 2022) som brukes i de 30 bestselgende A4-blekkpatronskriverne i Frankrike, Tyskland, Italia, Spania og Storbritannia (IDC, Hardcopy Peripherals Consumables Tracker, 2021-leveringer, publisert 2. kvartal 2022). Kostnad per side er beregnet ved å dele salgsinntekter for relevante flasker/patroner og total kapasitet med salg av enheter.

2 Oppgitt ytelse er anslått basert på Epsons opprinnelige metode fra utskriftssimuleringen av testmønstre som er beskrevet i ISO/IEC 24712 eller 29103. Oppgitt ytelse er ikke basert på ISO/IEC 24711 eller 20102. Oppgitt ytelse kan variere avhengig av bildene du skriver ut, papirtypen du bruker, hvor ofte du skriver ut og miljømessige forhold som for eksempel temperatur. Under installeringen av skriveren brukes en viss blekkmengde til å fylle dysene på skrivehodet, og kapasiteten til det medfølgende settet blir derfor lavere.

3 Antall sider som kan skrives ut er basert på den høyeste kostnaden per side (CPP) for Epsons 102-, 104-, 113- og 664-produktserier med blekkflaske. Kostnad per side beregnes fra den totale standardprisen for cyan, magenta og gule blekkflasker kombinert for fargesider eller svart blekkflaske for svarte sider, delt på den publiserte sidekapasiteten. Standardprisene er korrekte per august 2018

4 Krever trådløs Internett-forbindelse. Du finner mer informasjon om støttede språk, enheter og annet på https://www.epson.no/apps-software/epson-connect

5 Bestandighetsbaseringer basert på akselerert testing av utskrift på spesialmedier, oppbevart i arkiveringslommer i album. Faktisk utskriftstabilitet varierer med medium, bilde, visningsforhold, lysintensitet, luftfuktighet og atmosfæriske forhold. Epson garanterer ikke for holdbarheten til utskriftene.

6 Per 31. mars 2023. IDC, kvartalsvis Hardcopy Peripherals Tracker, forsendelser fra Q4 2010 til Q1 2023, publisert Q1 2023.

7 Betingelser og vilkår gjelder. Når du har kjøpt en av de aktuelle skriverne og et Unlimited Printing-kort, må du gå til https://unlimitedprintingwithecotank.epson.no/registrere deg for tjenesten.

8 Opptil 3 års forbruk av blekk basert på gjennomsnittlig månedlig utskriftsvolum på 140 sider for A4 EcoTank-skrivere til hjemme- og kontorbruk.