SI FARVEL TIL BLEKKPATRONER

Spar opptil 90 % på utskriftskostnadene¹

SPAREKALKULATOR FOR ECOTANK

SPAR PENGER MED EPSONS ECOTANK-SKRIVERE

Beregn besparelsene på 1-2-3

  1. Velg en Epson EcoTank-modell, og sammenlign den med en av de 20 bestselgende skriverne

  2. Velg antatt forbruk og hvor mange år du har tenkt å bruke skriveren

  3. Klikk på BEREGN

1. Velg en sammenligning

ECOTANK I FORHOLD TIL BLEKKSKRIVER
ECOTANK I FORHOLD TIL FARGELASER

2. Hva har du tenkt å bruke skriveren til?

Epson M100 i forhold til Cannon LPB-6030B

Du kan spare i forhold til den valgte modellen

Eller opptil mot markedsgjennomsnittet4

VIS MEG DE DETALJERTE RESULTATENESKRIV UT DENNE SIDEN

Dine resultater

  • MARKEDSGJENNOMSNITT

HVIS DU VIL FORSTÅ MER OM HVORDAN DISSE RESULTATENE ER BEREGNET, KAN DU KLIKKE HER FOR Å LESE OM BEREGNINGSMETODEN OG DE VIKTIGSTE FORUTSETNINGENE.

De totale eierkostnadene vises med den røde linjen, basert på sider skrevet ut per måned i år.

De totale eierkostnadene er basert på innkjøpskostnadene for maskinvaren pluss de løpende kostnadene for blekk/toner. Andre kostnader kan påvirke de totale eierkostnadene og kan føre til ytterligere besparelser, for eksempel kostnadene for andre rekvisita som brukes av laserskrivere, samt strømforbruk. Den gjennomsnittlige salgsprisen for skrivere og rekvisita er hentet fra IDC EMEA Hardcopy Peripherals Tracker (data for andre kvartal 2016 til første kvartal 2017) og IDC EMEA Consumables Tracker (data for andre halvdel av 2015 og første halvdel av 2016).

Sammenlign med en annen skriver

Pålitelig utskrift uten søl

Epsons revolusjonerende nye EcoTank-skrivere har etterfyllbare blekktanker, en svært praktisk og økonomisk løsning til privat bruk, hjemmekontorer og små kontorer. Skriv ut uten blekkpatroner og med svært lave kostnader.

Former Fremtiden Med Varmefri Teknologi

Øk produktiviteten og reduser miljøpåvirkningen uten kompromisser.

Finn riktig EcoTank for deg

¹ Gjennomsnittlig kostnadsbesparelse per side og gjennomsnittlig antall blekkpatroner som kreves for å skrive ut samme antall sider som EcoTank-blekkflaskene 102 og 104. Sammenligning mellom gjennomsnittskapasitet (A4-utskrifter av ISO/IEC 24711) for EcoTank-flaskene 102 og 104 og originalrekvisita som brukes i de 50 bestselgende blekkpatronskriverne (i henhold til GfK-paneldata for salg av blekkskrivere og blekkpatroner på salgssteder i markedene Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Spania og Italia fra april 2019 til mars 2020).

² Kostnaden per side er beregnet på grunnlag av veiledende pris per blekkbeholder delt på den oppgitte kapasiteten.

³ Blekk til 14 000 sider følger med ET-3700, ET-3750 og ET-4750. Se spesifikasjonene for medfølgende blekk for andre modeller. De angitte kapasitetstallene er basert på Epsons originale metode for utskriftsimulering av testmønstre som beskrevet i ISO/IEC 24712. Svart: 14 000 / farge: 11 200 sider basert på to blekkbeholdersett som leveres sammen med skriveren. Svart: 7 500 / farge: 6 000 sider, basert på 102-blekkbeholdere som selges separat. Oppgitt kapasitet er IKKE basert på ISO/IEC 24711. Kapasiteten kan variere avhengig av hva du skriver ut, papirtypen du bruker, hvor ofte du skriver ut, og miljømessige forhold som for eksempel temperatur.

⁴ «Markedsgjennomsnittet» er en generell gjennomsnittlig verdi avledet av de 20 sammenligningsmodellene som brukes i TCO-kalkulatoren. Alle produsentenes spesifikasjoner og ytelsesdata ble innhentet fra offentlig tilgjengelig informasjon, inkludert produsentenes egne brosjyrer og nettsider.