SPILL HJEMME

Gjør hjemmet ditt til sentrum for all aktivitet med Epsons hjemmeprojektorer. Enten du spiller på nett eller utfordrer familie og venner til et uformelt spill, kan du ta det til neste nivå med storskjermopplevelsen.

SPILL HJEMME

Epson og SEGA går sammen om lanseringen av Sonic Frontiers

Epson har inngått samarbeid med SEGA for å feire lanseringen av Sonic Frontiers™, det nye Sonic The Hedgehog-plattformspillet med åpen sone.

Dra gjennom fem Starfall-øyer og opplev rask action, spenning og mysterier – og spillmoroa blir perfekt på en Epson-projektor.

Hva er 4K PRO-UHD¹?

Epson 4K PRO-UHD¹ er ikke bare en oppløsningsspesifikasjon. Det omfatter alle faktorene som påvirker bildeytelsen, inkludert lysstyrke for farget og hvitt lys, kontrast, HDR10, fargebehandling, og muligheten til å motta, behandle og projisere innhold i 4K. Resultatet er bilder som er mer naturtro og som overgår full HD-oppløsning.

Lysere, levende spill

Hvit lysstyrke alene kan ikke gi liv til de fargene du virkelig ser i hverdagen. Derfor gir 3LCD-teknologien som finnes i Epson-projektorer, en like høy lysstyrke for hvitt og farget lys (CLO). Hvorfor ta til takke med et lerret som virker matt, utvasket og livløst? Opplev levende og naturtro bilder med Epsons projektorer.

Størrelsen teller

Gjør hjemmet ditt til sentrum for all aktivitet med Epsons hjemmeprojektorer. Enten du spiller på nett eller utfordrer familie og venner til et uformelt spill, kan du ta det til neste nivå med storskjermopplevelsen. Du kan få alles oppmerksomhet med en imponerende skjerm på opptil 300 tommer, og samle familie og venner til minneverdige opplevelser.

Juster bildet på enkel måte

Vi mener at en hjemmeprojektor skal være like enkel å bruke som en TV. Derfor er disse projektorene raske å installere og kan projisere umiddelbart og nesten på alle overflater. Keystonekorrigering gjør den enkel og rask å konfigurere, og med laserlyskildeteknologi kan du nyte underholdning i mange år fremover.

Rik, svart kontrast

Høyt kontrastforhold på opptil 2 500 000:1 gir optimal bildekvalitet, med klart definerte skyggedetaljer og dype svarttoner.

Oppgrader til den ultimate spillopplevelsen

Kompatible hovedenheter

Uformell spiller

4K PRO-UHD-spilling

Spilling i 4K / 120 bps

¹ 4K enhancement-teknologi forskyver alle piksler diagonalt for å fordoble Full HD-oppløsningen. Oppløsningen er Full HD i 3D-modus.

² Se spesifikasjoner. Det finnes ingen offisiell standard for måling av inngangsforsinkelse, og denne målingen gjøres basert på metoden som Epson bruker. Vær oppmerksom på at hver produsent måler inngangsforsinkelse etter egne metoder, og det anbefales derfor å bruke dette som referanse. Forsinkelsen for projektorinngangen varierer med forskjellen på inngangssignal, innstillingsforhold og så videre.

³ Kun EH-LS11000W/EH-LS12000B

© SEGA. Med enerett. SEGA er registrert hos U.S. Patent and Trademark Office. SEGA, SEGA-logoen og SONIC FRONTIERS er enten registrerte varemerker eller varemerker for SEGA CORPORATION eller tilknyttede selskaper. Alle andre varemerker, logoer og opphavsretter tilhører sine respektive eiere.