TRE INN I HANDLINGEN

Hopp over superstore TV-er og se hvordan en projektor kan gjøre hjemmeunderholdningen mer engasjerende enn du noen gang kunne forestilt seg.

EPSON-PROJEKTORER FOR HJEMMET

Nyskapning som teller

Få noen av de mest avanserte teknologiene inn i hjemmet ditt fra verdens fremste projektorprodusent i 17 år1. Med eksepsjonelt høye kontrastforhold og høy lysstyrke blir filmene enda mer levende, og sporten enda mer spennende.

Størrelsen teller

Gjør hjemmet ditt til handlingens midtpunkt med Epsons hjemmeprojektorer. Forvandle hverdagsopplevelsen, enten du ser på favorittsportsprogrammet ditt, en filmklassiker, følger en ny serie eller spiller det nyeste spillet. Du kan få alles oppmerksomhet med en imponerende skjerm på opptil 300 tommer, og samle familie og venner til minneverdige opplevelser.

Skarpere, mer livaktig bildeprojeksjon

Hvit lysstyrke alene kan ikke gi liv til de fargene du virkelig ser i hverdagen. Derfor gir 3LCD-teknologien som finnes i Epson-projektorer, en like høy lysstyrke for hvitt og farget lys (CLO). Hvorfor ta til takke med et lerret som virker matt, utvasket og livløst? Opplev levende og naturtro bilder med Epsons projektorer.

Epson 4K PRO-UHD2

Flotte bilder er resultatet av forskjellige teknologier som kommer sammen, inkludert lik styrke på farget og hvitt lys, 3LCD-teknologi, HDR10, kontrast og fargebehandling. Med Epsons 4K PRO-UHD2-projektorer får du en helhetlig tilnærming til bildeytelse og evnen til å motta, behandle og projisere 4K-innhold.

Denne funksjonen er ikke tilgjengelig på alle modeller Referer til produktspesifikasjonen for å sjekke om modellen din har denne funksjonen.

Ekstra bredt fargespekter

Opplev et bredere utvalg av naturtro farger, med en rikere og mer realistisk visning.

Juster bildet på enkel måte

Installeringen er rask og enkel – takket være førsteklasses optiske zoomforhold og funksjoner for bred linseforskyvning. Den motordrevne zoomen, fokuset og linseforskyvningen kan lagre opptil ti forskjellige posisjoner, slik at du enkelt kan veksle mellom ulike sideforhold.

Denne funksjonen er ikke tilgjengelig på alle modeller Referer til produktspesifikasjonen for å sjekke om modellen din har denne funksjonen.

Opptil 15 år med underholdning3

Med opptil 10 000 timers levetid for lampene3, kan du se en film hver dag de neste 15 årene uten å måtte bytte dem. Epson-projektorene er kjent for sin pålitelighet, slik at du slipper å bekymre deg for å gå glipp av et eneste øyeblikk av favorittfilmen, -spillet eller -programmet.

Bli kjent med serien

1 Undersøkelse utført av Futuresource Consulting Limited i perioden 2001 til 2018.

2 4K enhancement-teknologi forskyver alle piksler diagonalt for å fordoble Full HD-oppløsningen. Oppløsningen er Full HD i 3D-modus.

3 Basert på et visningsgjennomsnitt på en 1 time og 45 minutter lang film hver dag, og lampen stilt til økonomimodus.

4 WirelessHD-funksjonen er tilgjengelig i de 28 medlemslandene i EU i tillegg til Island, Norge, Saudi-Arabia, Sveits, Tyrkia og De forente arabiske emirater. Endringer kan forekomme. Kontakt en lokal Epson-forhandler hvis du ønsker informasjon om tilgjengeligheten i det enkelte markedet.

5 Basert på visning av innhold i fem timer hver dag med projektoren stilt til økonomimodus

6 Fargestyrke (lysstyrke for farget lys) i modus for kraftigste lysstyrke, målt av et tredjepartslaboratorium i samsvar med IDMS 15.4. Fargelysstyrke varierer avhengig av bruksforholdene. Toppselgende Epson 3LCD-projektorer kontra toppselgende DLP-projektorer med 1 brikke basert på NPD-data for mai 2017–april 2018.