Innovative teknologier

Epson etterstreber perfeksjon. Våre patenterte teknologier gjør at vi stadig havner på listen over verdens fremste patenteiere for immaterielle rettigheter. Det er vår kontinuerlige nyskapning som sikrer oss til den fremste patentporteføljen innen våre kjerneprodukter, og som har gitt oss en plassering blant Thomson Reuters Top 100 Global Innovators fem år på rad1.

INNOVATIVE TEKNOLOGIER

Skriverteknologier

PrecisionCore®

Neste generasjons utskriftshodeteknologi

PrecisionCore er en ny utskriftsteknologi som bruker en nyskapende utskriftsbrikke med høy tetthet som kan generere opptil 40 millioner presise punkter.

Avansert MicroPiezo®-teknologi

Avansert teknologi gir suverene utskrifter for industribruk

MicroPiezo-teknologien for skrivehode sikrer svært nøyaktig plassering av blekket, noe som gir høy bildekvalitet og optimale utskriftshastigheter. Fordi teknologien ikke er varmebasert, kan den også brukes med et stort utvalg blekk og gi skarpe, holdbare utskrifter innen en rekke bruksområder.

Former fremtidens utskrifter med varmefri teknologi

Bytte fra laserskrivere til varmefrie skrivere hjelper deg med å bruke mindre energi og redusere miljøpåvirkningen ved utskrift.

Blekktankteknologi

En ny standard. Si farvel til patroner

Se frem til utskrifter uten blekkpatroner. Skriverne våre med blekktanksystem leveres med opptil tre års forbruk av blekk2, slik at du og bedriften din kan forvente besparelser på opptil 74 %3.

Projektorer

3LCD

Utforsk 3LCD – projektorer med lysstyrke for farget lys

3LCD er en avansert og nyskapende teknologi som bruker tre brikker, slik at selv de mest kravstore kundene kan nyte godt av levende, naturtro bilder.

CLO

Farger endrer alt

Oppnå skarpere, mer levende bildeprojeksjon med fargelysstyrke (CLO) fra Epson.

Laserteknologi

Laserlyspresisjon

Opplev enestående kvalitet og pålitelighet med vår nye laserlyskilde og avanserte filter. Kombiner allsidige presentasjonsfunksjoner med 30 000 timer4 vedlikeholdsfri bruk og konsekvent ytelse, og slipp alle bekymringer under viktige presentasjoner. Nyvinninger i projektorteknologi som disse gjør at vi fortsatt er ledende5 i projektorverdenen og har vært det siden 2001.

Programvare for projektorer

Få mer ut av projektoren. Utnytt hele potensialet

Dra nytte av Epsons profesjonelle programvareløsninger for projektorer og få fordelene av økt funksjonalitet, pålitelighet og kontroll. Som verdens ledende projektorprodusent5 vet vi hvor viktig det er å finne de riktige projektorløsningene som gir deg mulighet til å presentere slik du vil, og hvor du vil, på en enkel og effektiv måte.

Blekkteknologier

Claria-blekk

Laget for å passe til måten du skriver ut på

Enten du skriver ut lekser til skolen, lager familiealbum eller vil vise hvor langt du er kommet som fotograf, finner du enkelt blekksettet som passer for deg.

Durabrite Ultra-blekk

Spesialdesignet for bedriftsutskrifter

Epson DURABrite Ultra-blekk er utviklet for bedrifter og er hurtigtørkende, holdbart og smitter ikke av.

Med harpiksdekkede pigmentpartikler som fester seg til overflaten på papiret, i motsetning til oppløselige fargestoffer som synker ned i papiret, produserer DURABrite Ultra-blekk hurtigtørkende, laseraktig grafikk på en rekke papirtyper og -kvaliteter.

Hvorfor du bør kjøpe originalt blekk

Vi mener at utskrifter er et partnerskap. Det krever både en skriver og blekket dens for å produsere en kvalitetsutskrift. Derfor er det er viktig å forstå blekket ditt for å unngå potensielle utskriftsfeller.

Tilkobling

Discover the benefits of Epson's groundbreaking app solutions, designed to cater to the needs of both businesses and consumers. Epson's cutting-edge apps are meticulously developed to optimize operations, increase productivity, and streamline workflows. Irrespective of your industry, whether it's retail, hospitality, healthcare, or any other sector, Epson's app solutions offer personalized features and functionalities tailored to your specific requirements.

Enjoy the convenience of inventory management, point-of-sale systems, mobile printing, and document scanning seamlessly integrated with Epson's user-friendly interfaces. Stay one step ahead with Epson's adaptable app solutions, unlocking limitless possibilities for your business or personal pursuits today.

Epson Connect

Enkle utskrifter fra nettbrett, smarttelefoner og mer

Med Epsons mobile og nettskybaserte utskriftstjenester kan du skrive ut og skanne trådløst ved hjelp av smarttelefoner og nettbrett i hjemmet, på kontoret og mens du er på farten.

Epson Device Admin

Kontroller, analyser og administrer skriverflåten sentralt fra ett intuitivt grensesnitt

Administrer en hel flåte av skrivere og skannere på en enkel måte8 eksternt, med full kontroll, inkludert muligheten til å installere, konfigurere, overvåke, vedlikeholde og feilsøke enhetene for økt produktivitet og kostnadsbesparelser.

Epsons kostnadskalkulatorapp for LFP-blekk

Beregn blekkforbruket for ulike typer bilder

Epsons kostnadskalkulatorapp for LFP-blekk er utviklet for å beregne blekkforbruket per side for utvalgte skrivere i Epson Stylus Pro- og SureColor-seriene. Kostnadene beregnes ved hjelp av eksempelbilder som er representative for de ulike skriverne og programtypene8.

Epson iProjection

Koble til og presenter trådløst.

Få friheten til å samhandle med publikum, presentere et mer dynamisk forslag eller rett og slett engasjere dem for å samle ideer. Med iProjection-appen er dette mulig. Du kan presentere dokumenter, bilder og nettsider trådløst direkte fra iOS- eller Android-smartenheter.

Epson Document Scan

Skann dokumenter direkte til den mobile enheten.

Med Epson DocumentScan kan du skanne dokumenter direkte til Android™-enheten. Du kan forhåndsvise skannede data og sende dem på e-post direkte til andre programmer eller til nettskytjenester som Box®, DropBox®, Evernote®, Google Drive™ og Microsoft® OneDrive.

Epson EPOS-kvitteringsapp

Kvitteringsappen Epson ePOS Receipt viser hvor enkelt det er å opprette, skrive ut og sende kvitteringer fra en iPhone eller iPad

Opprett en mobil POS (mPOS) og et system for ordreoppføring med noen enkle trinn.

TM-verktøy

Med denne appen kan du sette opp en trådløs tilkobling, konfigurere skriverinnstillinger og skrive ut eksempelkvitteringer fra iPhone, iPad og iPod touch til en Epson-kvitteringsskriver.

iLabel

Epson iLabel gjør det enkelt å opprette, lagre og skrive ut etiketter fra en smartenhet

Utnytt enhetens funksjoner, slik som taletranskripsjon, for å gjøre etiketteringen mer effektiv.

1 Basert på publiserte patentprogramnumre (CY2016). Ifølge Epson-undersøkelser.

2 Basert på et gjennomsnittlig utskriftsvolum på 140 sider per måned og med den laveste kapasiteten fra det første settet med blekk.

3 Gjennomsnittlig antall patroner/besparelse for utskrift av det antallet sider som kan skrives ut med blekkbeholderne som følger med EcoTank-serien, inkludert maskinvareprisen. Sammenligningen er basert på A4 EcoTank-serien og gjennomsnittet av de ti mest solgte modellene i Vest-Europa i perioden april 2016 til mars 2017, ifølge undersøkelser utført av GfK. Utskriftskostnadene er beregnet ut fra fordelingen mellom blekkpatroner i standard og XL-størrelse i samme periode på det vesteuropeiske markedet og gjennomsnittlige utsalgspriser, ifølge undersøkelser utført av GfK. Blekkpatronenes kapasitet ifølge produsentens nettsteder.

4 Laserlevetid på opptil 83 000 timer i egendefinert modus.

5 Den største andelen av markedet for projektorer på mer enn 500 lumen. (undersøkelse utført av Futuresource Consulting Limited i perioden 2001 til 2016).

6 Basert på målestandarden til JEITA CP-3901A: glanset papir i A4-størrelse, temperatur 23 °C, luftfuktighet 50 %.
Nettverksklare Inkjet Pro-bedriftsskrivere og laser-/flerfunksjonsskrivere, bedriftsskannere og storformatskrivere.

7 Epson SC-P5000-skriveren med fiolett blekksett er i stand til å oppnå 99,0 % av PANTONE® Solid Coated Colours når den brukes sammen med Epson Proofing Paper White Semimatte og Epson-blekk. Epson SC-P5000-skriveren med LLK-blekksettet er i stand til å oppnå 98,8 % av PANTONE® Solid Coated Colours når den brukes sammen med Epson Proofing Paper White Semimatte og Epson-blekk.

8 Vær oppmerksom på at de totale kostnadene kan påvirkes av andre variable kostnader, slik som medietype, vedlikehold, strømforbruk, skriverinnstillinger og utskifting av deler. Epsons blekkpriser er basert på listeprisen for Epson-blekk i Frankrike, Tyskland, Italia, Spania og Storbritannina, ikke medregnet mva., per februar 2013. Kostnadsberegningene er basert på bruk av standardinnstillingene på skriverne og den beste ytelsen for originale Epson-rekvisita.