MICRO PIEZO-TEKNOLOGI

Hvis du vil ha pålitelige, raske utskrifter av høy kvalitet, er det nødvendig å forstå hva som driver skriveren – skrivehodet.

MICRO PIEZO-TEKNOLOGI

Avanserte skrivehoder for nåtiden og fremtiden

Når du vurderer hvilken skriver du skal kjøpe, kan det å forstå hva slags type skrivehode som finnes i den hjelpe deg med å ta en informert avgjørelse. Det finnes to hovedtyper av skrivehodeteknologi, som enten bruker varme eller et Piezo-element. Alle Epson-skrivere bruker et Piezo-element ettersom vi mener det gir best ytelse.

Micro Piezo-teknologien ble lansert globalt i 1993, og har ikke bare ligget i teten for utviklingen av Epsons blekkskrivehoder, men har satt standarden for de andre store navnene i utskriftsbransjen. Micro Piezo er unikt for Epson, gir en fantastisk utskriftskvalitet og er en teknologi konkurrentene våre har problemer med å motsvare.

Men ikke bare ta vårt ord for det – finn ut hva som gjør det så spesielt nedenfor.

Tekniske høydepunkter

Visste du at...?

Sett klarheten i Micro Piezo-teknologi i kontekst.

Selv til minste detalj

Det å prøve å identifisere en enkelt dråpe blekk (1,5 pl) på et stort bilde (12,7 x 8,9 cm) ville være like vanskelig som å prøve å finne en kontaktlinse på en fotballbane (ca. 10 000 m2)! Disse ørsmå detaljene gjør det mulig å skape svært realistiske fotografier med et fantastisk spekter av fargetoner og overganger.

Nøyaktig kontroll

Tenk deg at utstøting av én dråpe blekk (1,5 pl) er et frispark fra en avstand på 15 meter. Kan du forestille deg spilleren prøve å sikte på et punkt inni det målet – på størrelse med selve ballen? Og at han treffer det punktet med nesten 100 prosent nøyaktighet og gjør 40 000 vellykkede frispark hvert sekund. Micro Piezo-skrivehoder er raske og nøyaktige, reduserer sløsing av blekk og produserer skarpe og klare utskrifter.

Fantastisk ytelse

Hvis en blekkdråpe (1,5 pl) var på størrelse med en fotball og blekket ble utløst fra et skrivehode med 90 dyser per farge, ville det ta omtrent ett sekund å fylle Wembley-arena med fotballer. Det er hvor raskt Micro Piezo-skrivehoder kan levere.

Neste generasjons skrivehodeteknologi

PrecisionCore er Epsons nyeste utskriftsteknologi som bruker en nyskapende utskriftsbrikke med høy tetthet til å generere opptil 40 millioner presise punkter.

Kan brukes på mer enn papir

Epsons innovative Micro Piezo-teknologi har fleksibiliteten til å fungere innenfor et bredt område. I tillegg til å skrive ut fantastiske farger og svart-hvitt utskrifter på forskjellige papirtyper, brukes den også innenfor industrien. Dette omfatter blant annet tøytrykk, fargefilterfabrikasjon og påføring av mønstre på elektroniske kretskort.

FORMER FREMTIDEN MED VARMEFRI TEKNOLOGI

Øk produktiviteten og reduser miljøpåvirkningen uten kompromisser.