Sammen er vi forpliktet til å endre

Hver sesong holder LPGA en offisiell kvalifiseringsturné som bidrar til å skape en konsistent pipeline av talent for verdensscenen. Epson har blitt tittelsponsor for denne turneringen når den går inn i sin 42. konkurransesesong.

Epson Tour fokuserer på å gi lovende kvinnelige golfere muligheten til å følge drømmene sine.

Takanori Inaho, president, Epson Europe B.V

Epsons støtte for LPGA og Epson Tour understreker en forpliktelse til å styrke kvinner og hjelpe til med å lansere karrieren til disse eksepsjonelle personene. Vi er stolte over å kunne støtte disse eliteutøverne og deres individuelle reiser for å kvalifisere seg til LPGA Tour, og å nå enda lenger.

Mollie Marcoux Samaan, kommisær for LPGA

Vi er glade for å kunne ønske Epson velkommen til LPGA-familien. Dette banebrytende partnerskapet vil gi utvidede muligheter for fremtidige stjerner i kampen fra hele verden til å teste talentet og ta et steg nærmere å realisere drømmene sine. Vi er takknemlige for at Epson deler vår forpliktelse til å støtte unge kvinnelige idrettsutøvere mens de vokser og utvikler seg og til å spille en aktiv rolle i veksten og likestillingen i kvinneidrett. Veien til LPGA har aldri vært bedre.