Løsninger for lasting og lossing

Epson-roboter kan laste og losse transportbelter, palettsystemer, støpemaskiner for plastinnsprøyting og mye mer på en nøyaktig og pålitelig måte.

Lasting og lossing av maskin

Lasting og lossing av transportbånd, palettsystemer, støpemaskiner for plastsinnsprøyting eller metallstøpemaskiner er bare noen få eksempler på oppgaver i dette området, som Epson-robotene kan utføre nøyaktig og pålitelig. Arbeidsceller kan omdannes til produksjonsøyer, for eksempel den helautomatiske prosessen med innsprøytingsstøpemaskiner, med fjerning, kjøling og avgradering i én enkelt driftsekvens.

Casestudie

Reduksjon av syklustider til 30 sekunder ved Zorna

Produkter

Moderne automatiseringsløsninger må oppfylle noen få enkle krav – de må være så raske som mulig, så små som mulig, så rimelige som mulig. Epson kan tilby deg et bredt utvalg høyhastighets- og svært presise industriroboter.

Applikasjoner

Epson-roboter kan pakke og palletere selv svært skjøre komponenter.

Snakk med en fra teamet vårt for å finne ut hvordan du kan kutte kostnader og arbeide mer effektivt

Sikre at produksjonslinjen din er best mulig

Epson robotsystemer: presise, raske og pålitelige

Robotene våre lager paletter, sager, freser, borer, sliper, monterer, flytter og bygger sammen. De fungerer presist og i en fantastisk hastighet i alle disse og mange andre applikasjoner – ofte i opptil 24 timer i døgnet. Produktporteføljen vår inkluderer en av de mest omfattende SCARA-modellseriene over hele verden, 6-aksede roboter, kontrollere og programvare.