Emballasje- og paletteringsløsninger

Epson-roboter kan pakke og palletere selv svært skjøre komponenter.

Emballasje og palletering

Moderne emballasje krever et høyt nivå av fleksibilitet i pakkelinjer. Hovedmålet er å sikre kortere produktutvekslingstider samtidig som høye standarder for prosessikkerhet opprettholdes. Epson-roboter har alt under kontroll. De pakker og palleterer selv svært skjøre komponenter. Med transportbåndsporing kan komponenter også tas tak i og deponeres på kjørende transportbånd av roboten. I prosessen registreres objekter av et kamera eller en sensor.

Casestudier

Produkter

Moderne automatiseringsløsninger må oppfylle noen få enkle krav – de må være så raske som mulig, så små som mulig, så rimelige som mulig. Epson kan tilby deg et bredt utvalg høyhastighets- og svært presise industriroboter.

Applikasjoner

Klar til å finne ut mer?

Snakk med en fra teamet vårt for å finne ut hvordan du kan kutte kostnader og arbeide mer effektivt

Sikre at produksjonslinjen din er best mulig

Epson robotsystemer: presise, raske og pålitelige

Robotene våre lager paletter, sager, freser, borer, sliper, monterer, flytter og bygger sammen. De fungerer presist og i en fantastisk hastighet i alle disse og mange andre applikasjoner – ofte i opptil 24 timer i døgnet. Produktporteføljen vår inkluderer en av de mest omfattende SCARA-modellseriene over hele verden, 6-aksede roboter, kontrollere og programvare.