Plasserings- og monteringsløsninger

Epson-roboter har maksimal mobilitet og kan sette sammen de minste komponentene nøyaktig hver gang.

Komponentplassering og montering

Manuelle handlinger under plassering og montering av komponenter kan være både ineffektive og feilutsatte. Det er også et faktum at bevegelsene til den menneskelige armen er begrenset av naturen. Takket være det optimale forholdet mellom akse 1 og akse 2 nyter Epson-roboter maksimal mobilitet og kan sette sammen de minste komponentene nøyaktig hver gang. Med sin utmerkede dynamikk, høye innsettingskrefter og stivhetsverdier, og et utmerket forhold mellom dødlast/nyttelast er robotene våre ideelt egnet for plassering av komponenter og monteringsoppgaver. Samtidig er de solide, slitesterke og fungerer svært pålitelig under alle forhold.

Casestudier

Produkter

Moderne automatiseringsløsninger må oppfylle noen få enkle krav – de må være så raske som mulig, så små som mulig, så rimelige som mulig. Epson kan tilby deg et bredt utvalg høyhastighets- og svært presise industriroboter.

Applikasjoner

Klar til å finne ut mer?

Snakk med en fra teamet vårt for å finne ut hvordan du kan kutte kostnader og arbeide mer effektivt

Sikre at produksjonslinjen din er best mulig

Epson robotsystemer: presise, raske og pålitelige

Robotene våre lager paletter, sager, freser, borer, sliper, monterer, flytter og bygger sammen. De fungerer presist og i en fantastisk hastighet i alle disse og mange andre applikasjoner – ofte i opptil 24 timer i døgnet. Produktporteføljen vår inkluderer en av de mest omfattende SCARA-modellseriene over hele verden, 6-aksede roboter, kontrollere og programvare.