Løsninger for testing, måling, kontroll

Med Epson-roboter og et kraftig integrert bildebehandlingssystem kan oppgaver som krever presis innspilling mestres med høye klokkehastigheter.

Testing, måling, kontroll

Kvalitetskontroller, prøvekjøringer før serieproduksjon, datamålinger er alle områder der nøyaktig registrering er avgjørende. Med Epson-roboter og et kraftig integrert bildebehandlingssystem kan disse oppgavene også mestres med høye tidshastigheter. Den PC-baserte RC620-hovedkontrolleren kan utvides med ekstra målings- og testingsmaskinvare og kan enkelt integreres i bildegjenkjenningssystemer eller kraftmomentsensorer fra andre produsenter. Hvis et produkt avviker fra toleranseverdiene som er angitt via de forhåndsdefinerte parametrene, avvises det som defekt.

Casestudier

Produkter

Moderne automatiseringsløsninger må oppfylle noen få enkle krav – de må være så raske som mulig, så små som mulig, så rimelige som mulig. Epson kan tilby deg et bredt utvalg høyhastighets- og svært presise industriroboter.

Applikasjoner

Klar til å finne ut mer?

Snakk med en fra teamet vårt for å finne ut hvordan du kan kutte kostnader og arbeide mer effektivt

Sikre at produksjonslinjen din er best mulig

Epson robotsystemer: presise, raske og pålitelige

Robotene våre lager paletter, sager, freser, borer, sliper, monterer, flytter og bygger sammen. De fungerer presist og i en fantastisk hastighet i alle disse og mange andre applikasjoner – ofte i opptil 24 timer i døgnet. Produktporteføljen vår inkluderer en av de mest omfattende SCARA-modellseriene over hele verden, 6-aksede roboter, kontrollere og programvare.