EPSON HYBRIDE ARBEIDSLØSNINGER

Setter standarden for moderne bedriftsmiljøer

Epson hybride arbeidsløsninger

Hybride arbeidsområder har endret måten vi jobber på

Det og er grunnen til at det er viktig å kombinerer fysisk sted, teknologisk maskinvare og samarbeidsplattformer for den ultimate deltakeropplevelsen i hybride arbeidsmiljøer.

Møtedeltakelse etter sted:

33 %: tradisjonelle møterom

26 %: fjernarbeid og tilkoblet hjemmefra

24 %: fjernarbeid og tilkoblet fra kontoret

17 %: utradisjonelt møtested
(kafeteria, pausested osv.)

I henhold til «UNDERSTANDING ENTERPRISE AV Meeting Room End-User Perspectives Western Europe & US» publisert av Futuresource Consulting Ltd, Februar 2022.

En Epson hybrid arbeidsløsning for alle møteromskonfigurasjoner

Hybridarbeid for å bygge opp virksomheten din

Kostnadseffektivt samarbeid

Øke forretningsdynamikken

Tilfører samarbeid og kommunikasjon i møterommet

Omdefiner bedriftspresentasjoner med projektorer som leverer perfekte store bilder og gjør det enkelt å få fram budskapet ditt i hvilket som helst møterom, styrerom eller auditorium. I motsetning til flatskjermer, leverer våre projektorer en skalerbar bildestørrelse for ditt publikum og viser hvert bilde med lyse, fargerike detaljer, uansett hvor du holder presentasjonen.

Område

Lerreter for avvisning av omgivelseslys

Projeksjonslerreter som avviser omgivelseslys (Ambient light rejecting) har høy kontrast som reflekterer og retter alt projisert lys mot den som ser på mens de absorberer omgivelseslys. ALR-lerreter produserer lyse, rike bilder med tydelige detaljer, uansett hvor lyse omgivelsene er.

Ledende innen visuell teknologi

For å oppnå suksess i den visuelle kommunikasjonens verden må du kunne fremvise sterke, skarpere, mer kreative bilder i alle omgivelser. Det er derfor vi jobber så hardt for å utvikle innovative, allsidige løsninger som tar projiserte bilder til nye høyder.

Forpliktelsen vår til produktkvalitet, teknologi og forhold, støttet av enestående service og støtte, er grunnen til at vi har vært projektorprodusent nr. 1 i verden siden 20018.

Fra utdanningsinstitusjoner og kunstgallerier til digital skilting og bedriftsarrangementer, fra interne projektorflåter til leie og iscenesettelsesmarkedet er Epson-projektorer den smarte, avanserte løsningen.

Naturtro farger

Projiser levende, engasjerende bilder selv i godt opplyste rom med Epsons mest avanserte projektorer som kombinerer 3LCD -og 4K-teknologi.

3LCD-panelets optiske motor, som er hjertet i enhver Epson-projektor, gir levende farger og en lysstyrke opptil tre ganger så høy som DLP-projektorer med én brikke9.

Epsons avanserte 4K enhancement-funksjon øker oppløsningen og oppskalerer innholdet ditt, og gjengir hver detalj med utmerket klarhet for å engasjere og inspirere publikum, uansett motiv.

Visingsstørrelsen er viktig

Du ville ikke være komfortabel med å jobbe ved et skrivebord der skjermen er for liten. Det er ikke bra for øynene dine, og kan kompromittere kvaliteten på innholdet på skjermen.

Av samme grunn må du ha en skjermstørrelse som er riktig for møteromsmiljøet – og derfor gir Epsons projektorer en visningsflate som overskrider helse- og sikkerhetsstandardene for en tilsvarende opplevelse med en skrivebordsskjerm (EU-direktiv 90/270/EØF – Skjermutstyr).

Skalerbarheten og funksjonene i Epson-projektorer betyr at det er enkelt å sørge for at innholdet som vises ikke er for lite, at det holder høy kvalitet og er klart og tydelig for alle, selv når visningsavstanden for alle tas med i beregningen. På den måten har alle på møtet samme mulighet til å dele og engasjere seg.

Nyheter

Hold deg oppdatert om de siste nyhetene fra Epson, og oppdag oppdateringer om de nyeste Epson-produktene.

Casestudier

Oppdag et bredt spekter av casestudier med informasjon om Epsons produkter og løsninger og dagens markedstrender

Klar til å finne ut mer?

Snakk med en fra teamet vårt for å finne ut hvordan du kan kutte kostnader og arbeide mer effektivt

1 Cornell University

2 Epson

3 IBM

4 Epson

5 Information Week State of Unified Communications Report 2014

6 Whiteboard Selling by Sommers & Jenkins

7Aberdeen Research

82001 til 2022, 500 lumen og over, unntatt skjermløse TV-er, Futuresource Consulting - Quarterly Projector Market Insights - Worldwide Analyzer CY22Q4

9 Fargelysstyrke (lysstyrke for farget lys) i den mest lyssterke modusen, målt av et utenforstående laboratorium i henhold til IDMS 15.4. Fargelysstyrken kan variere, avhengig av bruksforholdene. Bestselgende Epson 3LCD-projektorer kontra bestselgende DLP-projektorer med én brikke basert på salgsdata fra NPD fra januar 2022 til desember 2022.