ARBEIDE SAMMEN I UTDANNINGS­SEKTOREN

Se video
LØSNINGER FOR UTDANNING

Utviklet for læring

Her hos Epson forstår vi utdanning, og vi bruker denne kunnskapen til å skape teknologi som gjør læring kontinuerlig og effektiv. Løsningene våre opprettholder god informasjonsflyt. De knytter sammen samarbeidsgrupper, fanger oppmerksomheten og hjelper både lærere og elever.

Dagens teknologi må arbeide sømløst og kontinuerlig, fra skjermdeling og fleksibel læring til samarbeid på tvers av lokasjoner, samt hjelpe lærere og elever med en BYOD (Bring Your Own Device)-strategi. Epsons teknologi støtter dette dynamiske læringsmiljøet.

Invester i fremtiden

Elevene er mer tilkoblet enn noen sinne – og de forventer det samme av teknologien de bruker for å lære.

Se resultatene

Gjør undervisningen levende, og stimuler alle slags ferdigheter. Gi elevene selvsikkerheten til å følge sine egne ideer og inspirer dem til å oppdage sine egne løsninger. Samarbeidsløsningene våre gir elevene godt innsyn i pensum, slik at de kan få bedre resultater og utvikle ferdigheter til bruk senere i livet.

Full oversikt over økonomien

IT-utstyret ditt bør være laget for å vare, enkelt å bruke og støtte læring på tvers av fag. Epsons teknologi gir valuta for pengene fra starten, slik at du kan fokusere på å slippe løs kreativiteten og samarbeidet – uten å bekymre deg for skjulte kostnader.

Ta vare på planeten

Vi i Epson forstår betydningen av miljøvennlig drift for fremtidige generasjoner.

Tjenester og støtte

Finn ut mer om service på stedet og Epson-garantier.

Programvareløsninger

Se hele utvalget av programvareløsninger og systemkompatibilitet nedenfor, inkludert dem som leveres av partnere.

Teknologi som vekker læringen til live

Hold oppmerksomheten

Forbedre læringen med et Epson-dokumentkamera, et lett bordkamera med full HD. Vis store utskrevne sider, 3D-objekter, eksperimenter og til og med levende ting i nærbilde, både for arbeidsgrupper og større publikum.

Reduser utskriftskostnadene

Våre WorkForce Pro RIPS-skrivere hjelper deg med å øke produktiviteten ved å bruke mindre penger på rekvisita og mindre tid på vedlikehold – slik at du kan arbeide uten avbrudd.

Nye undervisningsformer

Oppmuntre til dialog mellom elever og lærere ved hjelp av en av de interaktive skjermløsningene våre med ekstra kort projeksjonsavstand. Visningsstørrelse er viktig, så dra nytte av projisering av innhold på et skalerbart lerret på opptil 100 tommer i full HD, kommuniser med gruppeprosjekter med håndbevegelser eller penner og lag, del og diskuter notater uten å slå på PC-en.

Et godt organisert miljø

Produser kraftige og holdbare etiketter med et stort utvalg av teip- og tekstfargekombinasjoner. Med LabelWorks-etikettskrivere er det enkelt å holde orden på rapporter, ressurser, eiendeler, filer, kabler og ledninger.

God informasjonsflyt

Gjør det mulig for elevene å bruke våre raske og høyoppløselige enheter til å fange detaljene i materialet – fra negativer, fotografier, bøker og aviser.

Utskrifter i stor skala

Med storformatskriverne våre kan du lage plakater, bannere, klestrykk og mye annet uten hjelp fra trykkerier. Eksempler på dette er å la elevene skape CAD-planer og -design, motetrykk og mønstre og kunst og fotografier.

Skriv ut store volumer med høy hastighet

Skriv ut dokumenter i høy kvalitet med hastigheter på opptil 100 bilder i minuttet med WorkForce Enterprise – en pålitelig og miljøvennlig flerfunksjons avdelingsskriver for A3-utskrifter i farge med etterbehandler (tilleggsutstyr).

Ekstra engasjerende presentasjoner

Utvikle læring og gi ressursene liv i eksepsjonelt skarpe farger og høy oppløsning, som kan skaleres til rom i omtrent alle størrelser.

Gi hvert barn den beste visningen

58% av elevene kan ikke lese alt innhold på en 70" flatskjerm4

PRODUKTER

SKRIVERE

SKANNERE

PROJEKTORER

ANDRE PRODUKTER

Kasusstudier

Oppdag et bredt spekter av casestudier med informasjon om Epsons produkter og løsninger, og markedstrender.

Nyheter

Hold deg oppdatert med de siste nyhetene fra Epson, og oppdag oppdateringer om de siste Epson-produktene.

Klar til å finne ut mer?

Snakk med en fra teamet vårt for å finne ut hvordan du kan kutte kostnader og arbeide mer effektivt

1 På lokale nettverk med Epson Multi-PC Projection eller ved hjelp av Epson iProjection-appen laget for å brukes på Android- og iOS-enheter og Google Chromebooks.

2 Tid for første side ut fra natthvilemodus som testet av BLI i en periode på to måneder frem til februar 2017 mot alle konkurrerende maskiner testet ved publiseringstidspunktet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til www.epson.no/inkjetsaving.

3 Høy blekkapasitet, kan skrive ut opptil ca. 84 000 sider. Den faktiske kapasiteten varierer etter bruksforholdene og det som skrives ut. Du finner mer informasjon på www.epson.eu/pageyield. Blekkbeholderne som leveres med nye skrivere, inneholder bare nok blekk til å støtte oppstart av skriveren, og nytt blekk må kjøpes eller leveres for normal drift.

4 Sammenlignet med ledende 70 tommers flatskjermmodeller med 4K-oppløsning (bestselgende, i enheter, minus salg til hoteller i henhold til data fra PMA-distributører i Nord-Amerika, salg mellom januar og september 2015) i klasseromsoppsett på 6,7 m bredde og 8,2 m dybde. Da de ble spurt om å skrive ned seks korte informasjonstekster fra lysbildene som ble vist, skrev 58 % av elevene mellom 12 og 22 år minst én tekst feil. Basert på en amerikansk undersøkelse utført av Radius Research i april 2016.

5 Sammenlignet med ledende 1-brikkers DLP-projektorer til hjemmeunderholdning. Epsons 720p-projektorer er tre ganger så lyssterke, mens Epsons 1080p-projektorer er konsekvent to til tre ganger så lyssterke. Basert på NPD-data, juli 2011 til juni 2012. Fargelysstyrke (Colour Light Output) målt i samsvar med IDMS 15.4. Fargelysstyrken kan variere, avhengig av bruksforholdene. For mer informasjon besøk oss på www.epson.no/CLO.

6 Whiteboard Selling av Sommers & Jenkins

7 Som testet av BLI på oppdrag fra Epson i en periode på to måneder frem til februar 2017 mot et utvalg av konkurrerende maskiner. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til www.epson.no/inkjetsaving.

8 Laserskrivere med en hastighet på 45–55 spm bruker vanligvis 1500 W, mens WorkForce Enterprise har et lavt strømforbruk på 180–320 W og skriver ut opptil 100 sider i minuttet.

9 Basert på uttrekk og prosessering av råmaterialer og fremstilling av tilbehør. Som testet ved hjelp av Epsons metoder: 1. Beregningene gjelder bare CO2-utslipp i konteksten av global oppvarming. 2. Resultatene av beregningene er basert på egenerklæringer. (Verifisering utført av tredjepart ikke mottatt.) 3. Vi bruker CO2-koeffisienten (kg-CO2/enhet) publisert i JEMAI-databasen "LCA Pro".