SAMARBEID I FRITIDEN

LØSNINGER FOR FRITID

Teknologiløsninger for fritidssektoren

Fritidsbransjen er under et enormt press fra dem den betjener. Forbrukerne krever mer av fritiden sin og vil at enhver opplevelse skal være noe å snakke om, noe å dele på sosiale medier og gi en følelse av å ha oppnådd noe. Epsons teknologi bidrar til å gjøre hvert besøk til en historie det er verdt å fortelle. Fra effektivitet på bakrommet til å skaffe seg konkurransefortrinn vil våre nyskapende løsninger støtte deg i arbeidet for å levere konsekvent givende kundeopplevelser.

Revolusjoner besøksopplevelsen

Uansett om kundene står i kø, deltar, har behov for hjelp eller informasjon, kan du skape en opplevelse de aldri vil glemme. Bruk nyskapende teknologi til å veilede, undervise og imponere dem under besøket.

Invester i fremtiden

Fritidsattraksjoner må finne nye måter å tiltrekke og beholde besøkende på i tiden for den opplyste kunde. Effektiviser tidkrevende prosesser og spar penger ved å gi en bedre kundeservice.

Gled deg over resultatene

Det å skape meningsfullt engasjement for alle besøkende krever skreddersydde, men inkluderende attraksjoner. Den riktige teknologien kan løse problemer og bidra til å skape opplevelser som øker besøkstallene.

Finn ut hvor mye dere kan spare på utskrifter ved å gå over til Epson

Bruk kalkulatoren for totalkostnader på

Ta vare på planeten

Hos Epson forstår vi betydningen av å støtte en grønnere planet for fremtidige generasjoner, og derfor utvikler vi utskriftsløsningene våre så de blir så miljøvennlige som mulig.

Tjenester og støtte

Finn ut mer om service på stedet og Epsons garantier.

Programvareløsninger

Se hele utvalget av programvareløsninger og systemkompatibilitet nedenfor, inkludert dem som leveres av partnere.

Start din egen revolusjon

Alle detaljer teller

Forvandle billetter, kort og armbånd om til varemerkede eller salgsfremmende suvenirer. Epson ColorWorks etikettskrivere produserer fargeutskrift ved behov, slik at du enkelt kan tilpasse detaljene til miljøet, arrangementet eller utstillingen, og skrive ut på en rekke medier.

La de besøkende spille en aktiv rolle

Epsons interaktive skjermer er laget for å finne veien og samarbeid. Bruk dem på informasjonspunkter og i læringsområder, slik at besøkende kan utforske for seg selv og ta del i tematiske aktiviteter via berøringsskjermen, ved hjelp av fingrene eller de vedlagte responsive pennene.

Vis frem fantasien din

Transporter hele rom til andre verdener. Epsons installasjonsprojektorer kan skape engasjerende visninger i forbedret 4D-kvalitet og projisere store bilder, musikk, fortellinger eller andre effekter for å skape en unik opplevelse for alle sanser.

Lever engasjerende opplevelser

Med Epsons gjennomsiktige Moverio-smartbriller kan innhold fra en utvidet virkelighet legges over den virkelige verden, slik at kulturlokaler, arrangementer, forestillinger og fabrikkomvisninger mer tilgjengelige og spennende uten å distrahere besøkende bort fra utstillinger og attraksjoner.

Høy hastighet, pålitelig utskrift av kvitteringer

Epsons kvitteringsskrivere er utformet for å holde tritt i de mest krevende butikkmiljøer. TM-T88VI er den nyeste kvitteringsskriveren, og den tilbyr raske utskriftshastigheter og høy pålitelighet med avanserte funksjoner som støtter mobil-, web- og PC-baserte POS samtidig.

Skap individuelle historier

Produser personlig tilpassede bilder, sertifikater og kort etter hvert som kundene beveger seg gjennom opplevelsen. Epsons SureLab fotoskrivere skaper visuelle historier som de besøkende kan beholde og dele.

Lever tjenesten de ønsker

Uansett om du har små lokaler og bruker RIPS (Replaceable Ink Pack System) eller større lokaler og bruker WorkForce Enterprise-utskriftsløsninger, er Epson der for å hjelpe deg med administrasjonen. Du kan for eksempel skanne utfylte innmeldingsskjemaer fra billettluker til hovedkontoret for rask godkjenning så kundene dine får positiv serviceopplevelse.

Overgå kundenes forventninger

Med Epsons storformatskrivere kan du lage avanserte plakater, bannere, trykk og mye annet uten hjelp fra trykkerier.

PRODUKTER

SKRIVERE

SKANNERE

PROJEKTORER

ANDRE PRODUKTER

Kasusstudier

Oppdag et bredt spekter av casestudier med informasjon om Epsons produkter og løsninger, og markedstrender.

Nyheter

Hold deg oppdatert med de siste nyhetene fra Epson, og oppdag oppdateringer om de siste Epson-produktene.

Klar til å finne ut mer?

Snakk med en fra teamet vårt for å finne ut hvordan du kan kutte kostnader og arbeide mer effektivt

1 Gjelder følgende modeller: EB-L610U, EB-L615U, EB-L610W, EB-L510U, EB-L400U
2 Som testet av BLI på oppdrag fra Epson i en periode på to måneder frem til februar 2017 mot et utvalg av konkurrerende maskiner. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til www.epson.no/inkjetsaving
3 Basert på uttrekk og prosessering av råmaterialer og fremstilling av rekvisita. Som testet ved hjelp av Epsons metoder: 1. Beregningene gjelder bare CO2utslipp som pådriver til global oppvarming. 2. Resultatene av beregningene er basert på egenerklæringer. (Verifisering utført av tredjepart ikke mottatt.)
3. Vi bruker CO2-koeffisienten (kg–CO2/enhet) publisert i JEMAI-databasen "LCA Pro".

4.Undersøkelse utført av Futuresource Consulting Limited i perioden 2001 til 2015.
5. Fremtidens temapark, Attractions Magazine
6.Laserskrivere med en hastighet på 45–55 spm bruker vanligvis 1500 W, mens WorkForce Enterprise har et lavt strømforbruk på 180–320 W og skriver ut opptil 100 bilder i minuttet. Du finner mer informasjon på www.epson.eu/pageyield.