FARGE­-ETIKETTSKRIVER

Effektiviser produksjonen av fargeetiketter

Våre behovsstyrte fargeetikettskrivere eliminerer de tradisjonelle problemene knyttet til termisk overtrykk. Nå kan du enkelt skrive ut tilpassede fargeetiketter, billetter og merkelapper i høy kvalitet internt, slik du vil og når du trenger dem. Ingen flere forsinkelser, driftsavbrudd, svinn eller problemer. Slutt på forhåndsutskrevne etikettbeholdninger, driftsavbrudd, ordrer som går tapt eller forsinkede leveranser.

Vi presenter fargeetikettskrivere

Vi introduserer den nye Colorworks C6000- og C6500-serien

Skriv ut varige tilpassede etiketter raskt og enkelt. Produser egendefinerte etiketter av høy kvalitet (1200x1200dpi) gang på gang. C6000 har opptil 4-tommers utskriftsbredde og C6500 leverer etiketter på opptil 8-tommer. Optimaliser arbeidsflyter ved å bruke vår unike innebygde skreller.

LCD-skjerm og kontrollpanel

Fullfargekontrollpanel med en intuitiv meny som gir brukeren tilgang til skriver- og nettverksinnstillinger. Gir større kontroll over skriveren på en rask og østlig måte

Tilgangspanel

Enkel tilgangspanel for å inspisere og fjerne papirstopp, det har også alltid god tilgang til skriverhodet

Toveis avtagbart deksel

Denne unike designen gjør at media kan lastes inn eller fjernes med stor letthet, i alle miljøer

Integrert skreller

Denne unike funksjonen i en fullfargeetikettskriver muliggjør enkel installasjon i produksjonslinjer og skaper en totalløsning i ett produkt

Lett tilgjengelige blekkpatroner

Kompakte og lettinstallerte 80 ml patroner med Epsons eget Ultrachrome® DL-blekk inni gir flotte resultater

Applikasjoner

Fra produksjon og detaljhandel til farmasøytisk, helsevesen og billettering, det er et ColorWorks-produkt som kan gjøre en reell forskjell ved å gi deg fleksibiliteten til å skrive ut etikettene du trenger, når du trenger dem. ColorWorks C6000-serien, C6500-serien, C7500-serien, C3500 og C831 er også ideell for selskaper som ønsker å skrive ut etiketter som overholder de nyeste GHS-standardene (Globally Harmonized System) for kjemisk merking.

Produksjon (Produkt­etiketter)

Epsons fargeskrivere for etiketter er ideelle for produsenter med et lite til mellomstort volum med et bredt produktspekter – de bidrar til bedre lagerstyring og produktidentifikasjon og gir bedre kundeservice.

Produksjon (Funksjonelle etiketter)

Epsons fargeskrivere for etiketter er ideelle for produsenter med et lite til mellomstort volum med et bredt produktspekter – de bidrar til bedre lagerstyring og produktidentifikasjon og gir bedre kundeservice.

Etiketter for kjemisk innhold (GHS)

ColorWorks-etikettskrivere bruker pigmentblekk kombinert med PE Matte etikettmedier til å produsere GHS-etiketter for kjemisk innhold som oppfyller BS5609-kravene.

Detaljhandel

De raske, pålitelige og fleksible fargeetikettløsningene våre kan tas i bruk på mange områder i detaljhandelen, fra hylleetiketter, prislapper og reklameetiketter til etiketter for butikkproduserte produkter.

Billettproduksjon

Nå kan du raskt produsere billetter med en personlig tilpassede reklamemeldinger eller inkludere besøkendes fotografier på ID-kort ved hjelp av våre praktiske fargeskrivere for etiketter.

Helsevesen

Farge på helseetiketter forbedrer den visuelle gjenkjenningen av viktig informasjon, reduserer driftsrisiko ved sykehus, og enda viktigere – sørger for bedre omsorg av og sikkerhet for pasientene.

Mat og catering

Epsons fargeskrivere for etiketter hjelper matprodusenter og -forhandlere med å lage etiketter ved behov som skiller seg ut, samtidig som de kan bruke tilpasning til å tilpasse matprodukter og øke merkevarebevisstheten.

Verdien av farge etter behov

Programvare

ENKEL, INTUITIV PROGRAMVARE

COLORWORKS CO2-KALKULATOR

Oppdag miljøfordelene ved å skru på etterspørselsbasert ColorWorks-etikettskriving

Casestudier

Oppdag et bredt spekter av casestudier med informasjon om Epsons produkter og løsninger, og markedstrender.

Nyheter

Hold deg oppdatert med de siste nyhetene fra Epson, og oppdag oppdateringer om de siste Epson-produktene.

Find out more about our Colour Label Printer range

Våre merkeløsninger kommer i alle størrelser

Oppdag vårt utvalg av allsidige etikettskrivere

Klar til å finne ut mer?

Snakk med en fra teamet vårt for å finne ut hvordan du kan kutte kostnader og arbeide mer effektivt

¹ Gjelder bare CW-C6000PE og CW-65000PE.