SURECOLOR SC-F-SERIEN

Presis design som gir høy ytelse

Spar tid og penger på kvalitetsproduksjon av myk skilting, sportsklær, vanlige klær, reklameartikler, tilbehør og utstyr på stoff, klesplagg og stive underlag. Samtlige produkter er helt og holdent utviklet og produsert av Epson. Dette sikrer overlegen pålitelighet, høy ytelse og lave driftskostnader. Med UltraChrome DS-blekk får du sterke, klare farger, mens den unike skrivehodeteknologien vår sørger for at både oppetiden og produktiviteten er på topp.

Se gjennom utvalget

Totalløsningen for høykvalitets- stoff

La kreativiteten blomstre med et stort fargespekter og resultater i høy kvalitet. SureColor SC-F fargesublimeringsskrivere for motedesignere og bedriftseiere sørger for stabilisering av fargene og svarttoner i høy oppløsning, og er enkle og raske å vedlikeholde. Dette gjør serien perfekt for dynamiske og krevende produksjonsforhold for et bredt spekter av tekstiler, uansett om du skriver ut ett enkelt catwalk-plagg eller en hel serie.

Kvalitetsløsninger for en rekke produksjonsnivåer

Få imponerende resultater om og om igjen med SureColor SC-F-serien. Kjør små eller mellomstore utskriftsjobber som oppfyller de høyeste kvalitetskravene til polyesterstoff og reklameartikler, uten behov for forbehandling. PrecisionCore TFP-skriverhoder med høyt ytelse ligger i hjertet av skriverne våre. De er designet med fokus på enestående kvalitet ved høy utskriftshastighet, og kompletteres av vårt fargeblekk til sublimeringsskrivere. Dette blekket er spesielt utviklet sammen med overføringspapiret for å gi optimal frigjøring under sublimering på en rekke ulike typer artikler.

En allsidig produksjonsløsning

Enestående kvalitet, mange bruksområder

Med vår SureColor SC-F-serie med fargesublimeringsskrivere kan du slippe kreativiteten løs. Produser motevarer, sportsklær, hjemmetekstiler, skilt og profileringsartikler i høy kvalitet, raskt og enkelt. Serien inkluderer også Epsons første fargesublimeringsløsning med rosa og gult fluorescerende blekk, SC-F9400H.

Fantastiske resultater hver gang

Epsons allsidige direkte-til-tøy-utskriftsløsninger (direct-to-garment – DTG) gjør at du raskt kan svare på innkommende bestillinger. Skriveren har høyt nivå av nøyaktighet og hjelper bedrifter med å kunne levere raskt med komplekse design på en rekke lyse og mørke bomullsplagg.

En utskriftsløsning i harmoni

Alle sider av SureColor SC-F3000 er nøye gjennomtenkt for å sikre kvaliteten på hvert trinn i utskriftsprosessen:

  • Bulkblekkløsning: Kompakte 1,5-liters blekkposer

  • Automatisk justeringsfunksjon: Sensorer oppdager automatisk plaggets overflatehøyde for enkel bytting og konsistent forbløffende resultater

  • Garment Creator-programvare: For enkelt oppsett og rask produksjon av tilpassede design

  • Brukervennlig: Brukervennlig design med svært intuitiv 4,3-tommers berøringsskjerm

  • Den komplette løsningen: Inkluderer skriver, skrivehode, programvare og blekk

Kvalitetsresultater hver gang

Virksomheter som krever et høyt nøyaktighetsnivå, rask produksjonstid og mulighet til å produsere kunders komplekse design på en rekke plagg, vil se at SC-F3000 tilbyr usvikelig pålitelig produksjonseffektivitet i høy hastighet.

Den komplette løsningen for tekstilutskrift

SureColor SC-F-serien er utviklet fra bunnen av som en totalløsning for fargeutskrift.

Fremragende produktivitet i stor skala ved utskrift direkte på stoff

Monna Lisa er det fullstendig integrerte systemet for industriell digital trykking på stoff, der alle de involverte elementene – teknologi, blekk og konstruksjon – er del av den totale tekstilløsningen: Prosessen Epson har fått til takket være oppkjøpene av F.lli Robustelli og For.Tex. Takket være kvalitet, produktivitet og fleksibilitet oppfyller Monna Lisa bransjekravene på områder som haute couture, mote, tilbehør, tekstiler til hjemmet og treningstøy.

Kasusstudier

Oppdag et bredt spekter av casestudier med informasjon om Epsons produkter og løsninger, og markedstrender.

Nyheter

Hold deg oppdatert med de siste nyhetene fra Epson, og oppdag oppdateringer om de siste Epson-produktene.

Klar til å finne ut mer?

Snakk med en fra teamet vårt for å finne ut hvordan du kan kutte kostnader og arbeide mer effektivt