NESTE GENERASJONS NETTBRETTS-POS

Den prisvinnende TM-m30II-SL-serien gir kompakt og stilig alt-i-ett-utskrift av kvitteringer*

Se video
Vis produkt
MPOS-PRODUKT­LØSNINGER

Støtter dine utfordringer

mPOS-løsninger er et viktig verktøy for forhandlere når de vil gi kundene en problemfri og minneverdig handleopplevelse, fra popup-butikker til boutique-utsalg til restauranter og barer.

Vi har løsninger som enkelt kan kommunisere med nettbrett og mobilenheter, og som gir deg mulighet til å skrive ut kvitteringer fra hvor som helst i butikken samt tilby støtte for flere operativsystemer.

Vi har forståelse for de stadig skiftende kravene til dagens hotell- og restaurantbransje, og hvordan mer effektive mPOS-er er avgjørende for kundetilfredshet og vekst i virksomheten.

Uansett hvilke forretningsutfordringer du står overfor, har Epson smarte, funksjonelle og stilige mPOS-løsninger for å forbedre kundeservicen, i tillegg til å gjøre livet ditt litt enklere.

Utformet for å holde deg tilkoblet og mobil

Fra spesialistbutikker til boutique-utsalg i storgaten til små restauranter, barer, kaffebarer og delikatessebutikker. For de som setter pris på mobiltilkobling (inkl. nettbrett «synkronisering og lading») for en problemfri handleopplevelse.

En mPOS-skriver som kan fungere som et knutepunkt for andre eksterne enheter, vil også være en fordel. Et tiltalende, kompakt design som passer sømløst inn i arbeidsmiljøet. Utprøvd og testet bygningskvalitet og pålitelighet.

Pop-up-butikker

Ser flott ut på POS

Midlertidige utsalgssteder og spisesteder – for de som krever en sammenhengende, pålitelig service. Fremragende tilkoblingsmuligheter oppfyller systemkravene til mPOS-kunder, inkludert nettbrett «Synkroniser og lade».

Brukere drar også nytte av stilig, praktisk design med små fotavtrykk, svært pålitelig med Epsons utprøvde og trofaste byggekvalitet.

Matbiler

Beriker dine tøffe arbeidsmiljøer

For de som drar nytte av et rimelig, brukervennlig, kjent nettbrettbasert system. Små fotavtrykk, robust og pålitelig. For de som ønsker å løse problemet med kødannelser, og som ønsker å skape en mer effektiv arbeidsflyt.

Kiosker

Reduserer ventetider og fortsetter å arbeide

Bestille og hente hurtigmat, selvutsjekking, selvbetjeningsbilletter. Brukere trenger en svært pålitelig og slitesterk løsning, kompakt design og lav TCO. En løsning som er enkel å tilpasse i eksisterende kioskdesign. Et papir i nærheten av endesensor som muliggjør uovervåket drift.

Finn den beste mPOS-løsningen for bedriften din

Vi har løsninger som enkelt kan kommunisere med nettbrett og mobilenheter, og som gir deg mulighet til å skrive ut kvitteringer fra hvor som helst i butikken samt tilby støtte for flere operativsystemer. Vi har også forståelse for de stadig skiftende kravene til dagens hotell- og restaurantbransje, og hvordan mer effektive mPOS-er er avgjørende for kundetilfredshet og vekst i virksomheten.

Uansett hvilke forretningsutfordringer du står overfor, har Epson smarte, funksjonelle og stilige mPOS-løsninger for å forbedre kundeservicen, i tillegg til å gjøre livet ditt litt enklere.

Kvitteringsskrivere

Kvitteringsskriverne i TM-m-serien er konstruert med mPOS i tankene, og har en strømlinjeformet, kompakt industriel design som sømløst komplimenterer moderne nettbrett og smarte enheter.
TM-m30II-SL er en stilig all-in-one mPOS-løsning som integrerer funksjonalitet for nettbrettholder for bekvemmelighet og plassbesparing, noe som gjør den til et ideelt valg for effektive mPOS-oppsett.

Bærbare kvitteringsskrivere

Disse robuste og bærbare mPOS-kvitteringsskriverne gir deg bedre transaksjonseffektivitet i handels- og servicemiljøer. De muliggjør bærbar utskrift, via Bluetooth eller Wi-Fi, med nettbrett eller håndholdte enheter. Disse løsningene kan støtte utskrift ved bordet for servicenæringen, forhindring av transaksjonskøer i både handels- og servicenæringen eller bare motta betalinger på farten.

Kundeskjerm

Forbedre merkevarebygging og fremhev kampanjer med et stilig og brukervennlig kundedisplay med enkelt oppsett.

Smart Technologies

Med vårt robuste utvalg av mPOS-produkter, -verktøy og -funksjoner, kan du være sikker på at virksomheten din har det den trenger etter hvert som bedriften din vokser. Vi har noen markedsledende funksjoner som er bygget inn i våre produkter, som fungerer i harmoni med vår maskinvare for å forbedre ytelsen.

Casestudier

Oppdag et bredt spekter av casestudier med informasjon om Epsons produkter og løsninger, og markedstrender.

Nyheter

Hold deg oppdatert med de siste nyhetene fra Epson, og oppdag oppdateringer om de siste Epson-produktene.

Trenger du mer informasjon?

Finn tekniske veiledninger, programvare og tilleggsinformasjon for alle våre mPOS-produkter.

Klar til å finne ut mer?

Snakk med en fra teamet vårt for å finne ut hvordan du kan kutte kostnader og arbeide mer effektivt