LØSNINGER FOR TRANSPORT

Passasjertransport og varelogistikk er avhengig av driftssikkerhet og robusthet. Produksjon av dokumenter er hurtig og lettvint med vår teknologi.

LØSNINGER FOR TRANSPORT
Transportbransjen krever effektiv dokumentasjon for å strømlinjeforme driften. Vi leverer bestandighet for at du skal kunne produsere den enkelt når du trenger den, selv når plass er en faktor – på tider med stor aktivitet hjelper vi deg med å redusere køer.

GJØR INNSJEKKINGEN PROBLEMFRIBli kvitt køene ved skranken med vår skriver for ombordstigningskort. Utviklet for å være robust, spesielt ved håndtering av store mengder passasjerer, det gir mindre driftsavbrudd. Med denne går utskriften hurtig og kostnadseffektivt. Og du kan stole på vår utskriftskvalitet for perfekte billetter, hver gang.

Her kan du finne ut mer om tjenestene, produktene og tilbehøret som vi leverer spesielt for din bransje og se hvordan de kan bidra til å gjøre virksomheten mer effektiv og lønnsom. Bruk filteret under for å detaljere søket.

FORMER FREMTIDEN MED VARMEFRI TEKNOLOGI

Øk produktiviteten og reduser miljøpåvirkningen uten kompromisser.

Klar til å finne ut mer?

Snakk med en fra teamet vårt for å finne ut hvordan du kan kutte kostnader og arbeide mer effektivt

1) Sammenlignet med de ti beste A4-fargelaserskriverne og flerfunksjonsenhetene som ble solgt i Frankrike, Tyskland, Italia, Spania og Storbritannia i 1. kvartal 2013 ifølge IDC. Kostnad per side beregnes ut fra produsentenes offisielle listepriser (hvis tilgjengelig) for tonerkassetter og offentliggjorte kapasitet i Frankrike, Tyskland, Italia, Spania og Storbritannia per juni 2013.

2) Sammenlignet med de ti mest solgte A4-fargelaserskriverne og flerfunksjonsenhetene som ble solgt i Frankrike, Tyskland, Italia, Spania og Storbritannia i 1. kvartal i 2013 ifølge IDC. Strømforbruket er beregnet ved hjelp av produsentenes offentliggjorte data for utskrifts-/gjennomsnittsmodus per juni 2013.