Epson Device Admin

Administrer en hel flåte av skrivere og skannere på en enkel måte¹ eksternt, med full kontroll, inkludert muligheten til å installere, konfigurere, overvåke, vedlikeholde og feilsøke enhetene for økt produktivitet og kostnadsbesparelser.

Kontroller, analyser og administrer skriverflåten sentralt fra ett intuitivt grensesnitt. Spar tid og penger med Epson Device Admin.

Med Epson Device Admin blir den slitsomme oppgaven med å administrere og overvåke skriver- og skannerflåten enkel. Løsningen er kompatibel med et stort utvalg av nettverksskrivere og -skannere og styrer alt via ett smart og intuitivt grensesnitt. Last ned Epson Device Admin i dag og få kontroll over flåten din.

Overvåk og administrer nettverksutskrift og skanneflåter sentralt, uavhengig av størrelsen

Med nettverksadministreringsverktøy kan man spare tid og redusere operatørforvirring ettersom man benytter de samme verktøyene for en rekke områder. Med denne enkeltløsningen kan våre bedriftskunder eksternt installere, konfigurere, overvåke, vedlikeholde, feilsøke og sikre sine utskrifts- og bildebehandlingsmiljøer – noe som fører til økt virksomhetsproduktivitet ved at de får hjelp til å spare tid og kontrollere kostnadene.

I tillegg bidrar denne innovative Epson-løsningen til å øke sluttbrukerproduktiviteten ved å maksimere enhetens oppetid og løse problemer på en proaktiv måte. Den gjør det også enkelt å bygge en enhetsbeholdning med det aktuelle antallet og de aktuelle typene enheter samt det installerte tilleggsutstyret.

Spar tid og kontroller kostnader

Epson Device Admin gjør det mulig for IT-administratorer å organisere enhetsbehandlingen basert på deres behov. Det er for eksempel mulig å organisere enheter etter geografisk plassering eller enhetstype. En hovedgruppe kan tilordnes etter bynavn, undergrupper innenfor byen etter bygning eller hvert kontor, og flere undergrupper kan assosieres innenfor hver bygning for etasjer eller avdelinger.

Kompatibel med et stort utvalg av nettverksskrivere og -skannere

Mer enn 400 Epson-nettverksenheter var støttet ved lanseringen av Epson Device Admin, inkludert laser- og WorkForce Pro-skrivere, ColorWorks, storformatskrivere- og skannere. Dette tallet fortsetter å øke etter som flere produkter lanseres av Epson.

Oppnå økt effektivitet med et intuitivt grensesnitt

Epson Device Admin tilbyr et intuitivt brukergrensesnitt som raskt utfører komplekse operasjoner. Brukergrensesnittet er designet for å være effektivt og intuitivt, begrense antallet trinn som kreves for å fullføre en aktivitet, og strømlinjeforme programvaredrift.

Analyse- og administreringsverktøy

Overvåkingsfunksjonen samler inn sammendragsdata fra enheter og kan levere status- og analyserapporter som kan bidra til å sikre at utskriftsinfrastrukturer opprettholder et avansert og profesjonelt ytelsesnivå. Administrerende direktører og informasjonsdirektører / tekniske direktører kan dra nytte av enhetsbruksrapporter for kostnadskontroll eller budsjettilordning, som sendes til e-postinnboksen deres automatisk.

Last ned

Hvis du vil dra nytte av fordelene ved den KOSTNADSFRIE Device Admin-programvaren, kan du laste den ned her og forbedre effektiviteten umiddelbart.

Funksjoner

Enkel kontroll av enhetsflåterFra Epson Device Admin-konsollen kan IT-ledere se detaljert informasjon om hver enhet, som for eksempel nettverkstilkobling, rekvisitanivåer og antall visninger. Automatiske rapporter og varsler kan konfigureres for mer avansert kontroll over enhetsbruk og -status.
Sømløs konfigurasjon av store flåterDet er enkelt å opprette en enhetskonfigurasjonsmal for én enhet, og deretter sømløst klone den til en stor flåte.
Automatiske varslerIT-administratorer kan tilordne en ansvarlig person per avdeling/kontor som skal være mottaker av hendelser eller varsler sendt via e-post.
Bred kompatibilitet med Epson-produkterFå en konsekvent flåtestyring av dine Epson-enheter takket være EDA-kompatibilitet med Epson WorkForce Pro-skrivere, bedriftsskannere og storformatskrivere.
Proaktive e-postvarslerOvervåke statusen til tilbehør effektivt gjennom forbedrede e-postvarsler.
Spar tid og pengerEDA kan hjelpe deg å spare tid takket være evnen til automatisk å oppdage nye enhets-IP-adresser raskt, og enkelt sette opp grupper med de tilknyttede overvåkingsfunksjonene, samt konfigurere eller endre enheters nettverksinnstillinger for førstegangs distribusjon eller etter installasjonen.
Få økt synlighet med avansert rapporteringFor IT-administratorer og administrerende direktører som vil ha kontroll over budsjetter og løpende kostnader, kan Epson Device Admin-rapporteringsverktøy identifisere følgende: "Hva er farge- kontra svart-hvitt-bruk? Blir enheter over- eller underutnyttet? Øker eller avtar bruken fra måned til måned?"
Ta styringen med brukervennlige avanserte styringsverktøyEDA er utformet med avanserte styringsfunksjoner som skreddersydd flåtedistribusjon, robuste varsler, proaktiv/prediktiv tilbehørsstyring samt flåtekonfigurasjon og -overvåking. Legg til de nyeste enhetene og ta i bruk eksisterende bedriftspolicyer i ett trinn ved å legge dem til i eksisterende grupper, slik at du sparer tid og forenkler enhetsstyringen.
Tilpass flåten din til skiftende behovBruk historisk rapportering til å identifisere enheter som potensielt underutnyttes eller har spesifikk funksjonalitet som kan utnyttes til å møte dine skiftende bedriftsbehov.
Fleksibel gruppestyring for enheterOpprett fritt en enhets gruppe basert på dens sted, type eller modell for enkel styring og sporing av ressurser.
Få rask tilgang til viktig flåteinformasjonVis enhetsstatus, konfigurasjon, varsler, grupper, tilbehør og feilsøking – alt på én enkelt skjerm.
Supported Operating SystemsMicrosoft Windows 7 SP1 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 8 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 8.1 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 10 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 2008 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 2008R2 64bit, Microsoft Windows 2012/2012R2 64bit.

FORMER FREMTIDENS UTSKRIFTER MED VARMEFRI TEKNOLOGI

Bytte fra laserskrivere til varmefrie skrivere hjelper deg med å bruke mindre energi og redusere miljøpåvirkningen ved utskrift.

Klar til å finne ut mer?

Snakk med en fra teamet vårt for å finne ut hvordan du kan kutte kostnader og arbeide mer effektivt.

¹ Nettverksklare Inkjet Pro-bedriftsskrivere og laser-/flerfunksjonsskrivere, bedriftsskannere og storformatskrivere