EPSON OPEN PLATFORM

EPSON OPEN PLATFORM

Fleksibilitet og tilpasning for alle løsninger

Epson Open Platform (EOP) gjør våre revolusjonerende flerfunksjonsskrivere svært fleksible og tilpassbare, noe som gjør dem i stand til å oppfylle spesielle og varierende kundekrav etter hvert som forretningsmålene og IT-systemene til bedriftene utvikler seg.

Bli med i skriverrevolusjonen

EOP kobler deg til fordelene med vår nyskapende WorkForce Pro-serie og gjør programvareløsningene dine mer attraktive for kundene. Flerfunksjonsskriverne våre gir langt mer for pengene enn konkurrerende enheter. Kundene kan øke produktiviteten med lave driftskostnader, høy driftssikkerhet og redusert brukerinngripen.

Få tilgang til nye kunder

Nå ut til enda flere kunder ved å gjøre løsningen din kompatibel med enhetene våre. Epson er ett av de mest populære varemerkene for flerfunksjonsskrivere. Legg kundene våre til markedet dere kan nå ved å gjøre løsningene deres kompatible med Epson Open Platform-kompatible enheter.

Ta styringen

Gi kundene full kontroll over utskriftene og fleksibiliteten til å tilpasse seg endringer med løsninger som fungerer på hele utvalget av EOP-kompatible enheter. Dette omfatter tilpasning av brukergrensesnittet, administrering og overvåking av arbeidsflyter og økt sikkerhet.

Nøkkelfunksjoner

EOP bruker standard teknologier for nettjenester, noe som betyr at programmer enkelt kan utvikles og gjøre det mulig for kunder å integrere hele serien med kompatible WorkForce Pro-enheter i bedriftsprogrammer og arbeidsflyter.

Enkel integrering i eksisterende arbeidsflyter og løsninger

Det medfølgende settet for programvareutvikling inneholder omfattende dokumenter og verktøy som gjør at du kan integrere løsningen din med kompatible modeller.

Kompatible hovedenheter

Former fremtidens utskrifter med varmefri teknologi

Bytte fra laserskrivere til varmefrie skrivere hjelper deg med å bruke mindre energi og redusere miljøpåvirkningen ved utskrift.

Klar til å finne ut mer?

Snakk med en fra teamet vårt for å finne ut hvordan du kan kutte kostnader og arbeide mer effektivt