CREATIVE BRILLIANCE BROUGHT TO LIFE

Epsons utvalg av projektorer for fast montering
INSTALLASJONSPROJEKTORER

Ledende innen visuell teknologi

For å oppnå suksess i den visuelle kommunikasjonens verden må du kunne fremvise sterke, skarpere, mer kreative bilder i alle omgivelser. Det er derfor vi jobber så hardt for å utvikle innovative, allsidige løsninger som tar projiserte bilder til nye høyder.

Forpliktelsen vår til produktkvalitet, teknologi og relasjoner, støttet av enestående service og støtte er grunnen til at vi har vært projektorprodusent nr. 1 i verden1 siden 2001.

Fra utdanningsinstitusjoner og kunstgallerier til digital skilting og bedriftsarrangementer, fra interne projektorflåter til leie og iscenesettelsesmarkedet er Epson-projektorer den smarte, avanserte løsningen.

Banebrytende teknologi

Projektorene våre gir fleksibilitet, kvalitet og kreativitet i nesten alle omgivelser. Fra produktminiatyrisering til enkle installasjonsverktøy fortsetter Epson å revolusjonere visningsmarkedet, og tar projeksjon i verdensklasse til et stadig voksende marked. Vi skapte verdens minste projektor med 20 000 lumen1 – EB-PU2220B – ved bruk av den nyeste generasjon av 3LCD og laserteknologi.

EB-PU2200-serien gir enklere installasjon og konfigurasjon, forenklet vedlikehold, enestående bildekvalitet og ekte miljøfordeler.

Vær mer kreativ med verdens ledende projektorteknologi

Epson er verdens fremste projektorprodusent, og vi er forpliktet til å befeste denne stillingen. 70 % av det 1100-sterke forsknings- og utviklingsteamet vårt er dedikert til å oppdage spennende muligheter innen projektorteknologi. Vi slutter aldri med å prøve å finne nye måter å gi deg det siste innen kvalitet, pålitelighet og fleksibilitet på.

Utleie- og iscenesettelsesløsninger

Skap den ultimate forestillingen

Det er mer ved en forestilling enn det du ser på scenen. Det handler om å la publikum føle seg skikkelig engasjert ved å oppleve teksturen, skarpheten, klarheten og detaljene i fantastiske visuelle effekter.

De allsidige Pro AV-projektorene våre med høy ytelse ledet av EB-L30000U, EB-PU2220B og EB-PU2010B er designet for eksepsjonell pålitelighet og fleksibilitet.

Møt kravene til publikum i teatre, auditorier, konserter, store bedriftsarrangementer og utendørsarenaer rundt om i verden.

Installasjonsløsninger som tiltrekker besøkende

Lever utrolige opplevelser som publikum aldri glemmer

Fantastiske visuelle utstillinger gir minneverdige opplevelser som gjør at kundene kommer tilbake for mer. De mest teknologiske avanserte projektorene våre kombinerer 3LCD- og 4K enhancement-teknologi med levende farger og et svært høyt kontrastforhold for å produsere enestående, naturtro innholdsreproduksjon, uten regnbueeffekter – perfekt for selfie-øyeblikk.

De svært allsidige laserprojektorene i EB-PU1000-serien har et lysstyrkeområde fra 6000 til 10 000 lumen og støtter en rekke linsealternativer, slik at du kan finne den perfekte løsningen. Du kan til og med legge til et eksternt Epson-kamera for å få tilgang til avansert installasjons- og kalibreringsfunksjonalitet.

Den kompakte, men kraftige flaggskipmodellen i serien med 10 000 lumen, EB-PU2010, oppnår pålitelig ytelse samtidig som den gir enestående bildeskarphet og lysstyrke. Dette gjør den perfekt for en rekke arenaer, inkludert gallerier, fornøyelsesparker, digitale kunstinstallasjoner og mange andre turistattraksjoner.

Visningsløsninger for bedrifter og høyere utdanning

Ta kommunikasjonen din til neste nivå

Engasjer elevene med lysere presentasjoner med skjermløsningene våre for høyere utdanning, slik at innholdet ditt får størst mulig effekt.

Laserprojektorene våre i EB-PU1000- og EB-PU2200-serien er laget for krav til høy lysstyrke med en rekkevidde fra 6000 lumen til 20 000 lumen. Valgfrie objektiver med motorisert optikk gir fleksibilitet ved installasjon, perfekt når du skifter ut og oppgraderer eksisterende skjermløsninger.

Imponer på bedriftsnivå med store skjermer

Oppgrader til den nyeste laserskjermteknologien med vårt utvalg av rimelige projektorer for mellomstore og store møterom, med en lysstyrke på opptil 7000 lumen og en oppløsning på opptil 4KE, med EB-L700-serien.

Lag presentasjoner på stor skjerm av høy kvalitet med fleksibilitet til å projisere fra en rekke ulike kilder, inkludert trådløst, med innebygd skjermspeilingsteknologi og vårt nye trådløse ELPWP10-presentasjonssystem. Bytt ut gamle visningsløsninger enkelt, takket være bred manuell linseforskyvning og støtte for 4K-inngang.

Enkel overvåking og kontroll

Overvåk projektorbeholdningen enkelt og kontroller grunnleggende projektorfunksjoner, for eksempel strøm på og av eller bytte av kilde. Juster linsefokuset eller bildeposisjonen til kompatible projektorer eksternt, og mål viktige driftsdata for projektoren.
Få tilgang til alle projektorene dine fra hvor som helst med den skybaserte løsningen vår, Epson Projector Management Connected (EPMC).
Last ned Epson Projector Management
Last ned Epson Projector Management Connected

Enkel konfigurasjon

Det har aldri vært enklere å konfigurere en stor beholdning av Epson-projektorer, takket være Near Field Communication (NFC) og den kostnadsfrie Epson Projector Configuration Tool (EPCT)-appen. Bare registrer projektorens informasjon ved å trykke på en smarttelefon, les og rediger innstillingene i appen og last deretter opp innstillingene til hele projektorbeholdningen uten å måtte slå på projektorene.
Last ned Epson Projector Configuration Tool for Android
Last ned Epson Projector Configuration Tool for iOS

Projiser større, lysere og raskere!

Stable og bland flere projektorer enkelt for å lage svært lyssterke eller svært store visninger. Bare fest Epson ELPEC01-kameraet og følg de innebygde enkle stable- og blandeprosedyrene for å lage en stabel med to projektorer og blandinger, noe som bare tar et par minutter uten en PC. Hvis du trenger flere projektorer eller har en buet skjerm, gir den kostnadsfrie Epson Projector Professional Tool (EPPT)-programvaren avansert funksjonalitet og støtte for opptil 15 projektorer.
Last ned Epson Projector Professional Tool for Windows
Last ned Epson Projector Professional Tool for Mac

Fullstendig kontroll over fargene

Bruk Epsons nyskapende kameraløsning for sømløs farge- og lysstyrketilpasning, fargekalibrering og fargejevnhetsjusteringer.

Eksepsjonelt innhold

Lag ditt eget eksperimentelle innhold og skiltinnhold med Epson Creative Projection-appen. Administrer tilpasset innhold og spill det av direkte fra et SD-kort eller en USB-dongle med Epson Projector Content Manager Software.
Last ned Epson Projector Content Manager
Last ned Epson Creative Projection

Sjekk ut sortimentet nedenfor

Utvidet tilkobling

Relaterte ProDisplay-løsninger

Oppdag våre fantastiske casestudier

Se hvordan kundene våre bruker Epsons løsninger for høy lysstyrke for å løfte kreativiteten til nye høyder, der de imponerer publikum med levende grafikk og engasjerende opplevelser.

Eksepsjonell kvalitet, godkjent av Usain Bolt!

Hver eneste Epson-projektor er resultatet av forpliktelsen vår til å undersøke, utvikle og produsere med enestående bildekvalitet, brukervennlighet og total driftssikkerhet.

Våre Pro AV-løsninger kombinerer høy lysstyrke, enestående skarphet og levende farger med den ultimate allsidigheten for installasjon, slik at du kan produsere kraftige, levende bilder som alltid imponerer publikum.

Nyheter

Hold deg oppdatert om de siste nyhetene fra Epson, og oppdag oppdateringer om de
nyeste Epson-produktene.

Casestudier

Oppdag et bredt spekter av casestudier med informasjon
om Epsons produkter og løsninger og dagens markedstrender.

Klar til å finne ut mer?

Snakk med en fra teamet vårt for å finne ut hvordan du kan kutte kostnader og arbeide mer effektivt.

1 2001 til 2022, 500 lumen og mer, unntatt skjermløse TV-er, Futuresource Consulting – Quarterly Projector Market Insights – Worldwide Analyzer CY22Q4
2 IP5X-sertifisert i samsvar med IEC-standarden 60529. IP5x-sertifiseringen gjelder den optiske motoren og lyskildemodulen.