Innovativ skrivehodeteknologi

PrecisionCore er et banebrytende fremskritt innen utskriftsteknologi Denne utskriftsbrikken med høy tetthet er utviklet for økt hastighet og uslåelig bildekvalitet. Den genererer opptil 40 millioner presise punkter per sekund med forbløffende blekkplasseringsnøyaktighet og færre forvrengninger og ufullkommenheter.

Et paradigmeskifte for utskrift

PrecisionCore-teknologien har unike skaleringsfunksjonaliteter samt bildekvalitet, tempo og presisjon uten sidestykke, noe som endrer måten vi forholder oss til utskrifter på.

MicroTFP-utskriftsbrikke

Kjernen i PrecisionCore er PrecisionCore MicroTFP-utskriftsbrikken. Denne utskriftsbrikken er modulær og kan ordnes i ulike skrivehodekonfigurasjoner.

Enestående tempo og utskriftskvalitet

MicroTFP PrecisionCore-utskriftsbrikken bygger på TFP-teknologi (thin film piezo) som Epson har brukt i kommersielle storformatskrivere. Den grunnleggende ytelsen er kraftig forbedret sammenlignet med tradisjonelle piezo-skrivehoder. Dette inkluderer raskere hastighet og mer nøyaktig punktplassering. Piezo-utløsere med tynn film fungerer som pumper som skyter ut blekkdråper. De er bare 1 mikron tykke og kan nøyaktig kontrollere dråpeformen og volumet med en hastighet på opptil 50 000 ganger i sekundet per dyse. Dessuten, ved å øke lengden på dyseplaten og dermed lengden på dyselinjen fra 1 tomme til 1,33 tomme, kan PrecisionCore-skrivehoder levere profesjonell utskriftskvalitet ved utrolig høye hastigheter med uslåelig bildekvalitet.

Vi utvider mulighetene

Modulære PrecisionCore-brikker kan kombineres på forskjellige måter for å utvikle et spekter av skrivehoder, fra industrielle trykkeripresser til skrivebordsskrivere. Etter hvert som vi videreutvikler PrecisionCore, kan vi love deg en plattform for varig blekkskriverteknologi, og vi har bare såvidt begynt å utnytte det enorme potensialet.

Vi skaper fremtidens utskrifter med varmefri utskriftsteknologi

Bytter du ut laserskrivere med varmefrie skrivere, kan du bruke mindre energi og redusere miljøpåvirkningen fra utskriftene dine.