WorkForce Pro RIPS

Mindre stopp, mer bruk med våre blekkskrivere med lavt vedlikehold og høy hastighet

Bli kvitt de vanlige skriverfrustrasjonene og frigjør bedriften med de nyeste WorkForce Pro RIPS-kontorskriverne. Den avanserte blekkpakkesystemteknologien, Replaceable Ink Pack System (RIPS), bruker blekkbeholderenheter med svært høy kapasitet for utskrift av opptil 86 000 sider mellom blekkskiftene1.

Dette eliminerer det meste av det fysiske avfallet som er involvert i utskrift, sammenliknet med tilsvarende fargelaserskriver, og gjør at Epson blekkskrivere er et mer miljøvennlig alternativ. Men det er bare begynnelsen. Med disse skriverne sparer du også tid og behovet for problemhåndtering blir mindre. I tillegg får du hjelp til å nå miljømålene dine, og produktiviteten øker fordi du kan nyte godt av fordelene med en distribuert skriverflåte.

Lavere strømforbruk enn sammenlignbare fargelaserskrivere3

Inntil 86 000 sider uavbrutt utskrift¹

Få forutsigbare utskriftskostnader og nyt godt av høyere produktivitet med en distribuert skriverpark som passer for arbeidsflyten din.

Forutsigbare utskriftskostnader

WorkForce Pro RIPS-skriverne er bare tilgjengelig som del av en administrert skrivertjeneste. Med disse skriverne får du hjelp til å opprette en distribuert skriverflåte som både håndterer behovene til travle arbeidsgrupper og gir forutsigbare utskriftskostnader.

Høy ytelse, lite behov for brukerinngrep

Hold virksomheten i gang med WorkForce Pro RIPS. Du trenger ikke lenger sløse bort tiden med å bytte rekvisita, håndtere feiladministrering av tilbehør, reparere feil eller vente på IT-støtte. Du kan konsentrere deg om effektive utskrifter for bedriften på forespørsel.

Nærhet og trygghet

Fordelene med en distribuert skriverflåte er enkel tilgang, konfidensialitet og kontroll, som alt bidrar til en forbedret arbeidsflyt. En lokal distribuert utskriftsmodell er spesielt nyttig når konfidensialitet og rask og direkte tilgang til utskrifter er viktig. Det gjelder ledere, juridiske miljøer, personalavdelinger, ansatte med kundekontakt som lærere, leger, sykepleiere forhandlere som ikke kan gå fra kundene, pasientene eller elevene mens de går for å hente utskrifter.

Form fremtidens utskrifter med varmefri teknologi

Et bytte fra laserskrivere til varmefrie skrivere hjelper deg med å bruke mindre energi og redusere miljøpåvirkningen ved utskrift.

Bedre tilkoblingsmuligheter for forbedret arbeidsflyt

Mobil utskrift fra smarte enheter og skanning med NFC

Med Epsons mobile og nettskybaserte utskriftstjenester kan du skrive ut og skanne trådløst ved hjelp av smarttelefoner og nettbrett i hjemmet, på kontoret og mens du er på farten.

Bildeløsninger for bedrifter

Åpen plattform-kompatibilitet

Finn hele utvalget av kompatible løsninger på www.epson.no/bis

WorkForce Pro RIPS-serien

Klar til å finne ut mer?

Snakk med en fra teamet vårt for å finne ut hvordan du kan kutte kostnader og arbeide mer effektivt

¹ Ca. antall sider. Den faktiske kapasiteten varierer etter bilder som skrives ut og bruksforholdene. Du finner mer informasjon på www.epson.eu/pageyield.


² Sammenligning av lagringsplass basert på Epsons beregninger av behovet for lagringsplass for rekvisita som er nok til å skrive ut 6000 sider på 12 enkeltfunksjons- og flerfunksjonsskrivere (3-i-1) som er valgt blant de 50 % mest solgte A4-svart-hvitt-laserskriverne (under 20 ppm) oppført i resultater for IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker for 2. kvartal 2019 for data for regnskapsåret 2017. Gjennomsnittlig volum og kapasitet for tonerpakker for hver modell ble beregnet av Epson ved hjelp av mål og kapasitet for tonerpakker som ble publisert av produsenten for hver modell (per august 2019). Faktisk størrelse og antall tonerkassetter som kreves, varierer med laserskrivermodellen. Oppgitt ytelse for EcoTank-forbruksvarer er simulerte tall beregnet av Epson basert på ISO/IEC24711-metoden ved hjelp av testmønstrene ISO/IEC19752.


³ Basert på Epsons beregninger bruker Epson WorkForce Pro WF-C879RD3TWFC 54 % mindre energi i gjennomsnitt enn konkurrerende fargelaser A3 MFP-er 31–44 spm (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, forsendelser i 4. kvartal 2015 til 3. kvartal 2019, publisert 2. kvartal 2020). Metodikk basert på «typisk strømforbruk», definert under og/eller stipulert i henhold til ENERGY STAR-testprosedyren og presentert i kWh per år.