LØSNINGER FOR TEKNISK DESIGN

Produser og still ut svært nøyaktige planer, tegninger, design, kart og presentasjoner i svart-hvitt og farger.

LAST NED BROSJYREN LAST NED BROSJYREN SE VIDEO

Flere muligheter

Som teknisk designer må du levere nøyaktige storformatbilder og kunne stole på at fine linjer, tekst og toner er skarpe når du skaper kvalitetsskilt i fulle farger.

De tekniske presentasjonene dine må vise hver eneste detalj: skarp tekst, fine linjer, dype svarttoner, jevne fargetoner og strålende farger. Med våre raske og brukervennlige skrivere og lyssterke projektorer får du alt du trenger for å være selvsikker og effektiv.

Nøkkelfunksjoner

Programvare­kompatibilitet

Integrer med all ledende CAD- og GIS-programvare for maksimal effektivitet, kontroll og fleksibilitet.

Fleksibilitet

Produser en strektegning i svart-hvitt eller skilt i fulle farger opptil (og utover) A0, med én skriver.

Knivskarpe detaljer

Skriv ut forskjellige linjevekter og tekst nøyaktig for maksimal klarhet på viktige planer.

Gjør inntrykk

Etterlat deg et varig inntrykk med lyse presentasjoner og livaktige farger, også i dagslys.

Kvalitetsfarge

Gi planer og presentasjoner liv med delikate nyanser, varierte fargetoner og livaktige farger.

Høy produktivitet

Overhold tidsfristene igjen og igjen med høyhastighetsutskrift når det haster.

Lave eierskapskostnader

Med våre rimelige løsninger slipper du å betale i dyre dommer for å få kontroll over utskriftene.

Skrivere som er tilpasset dine behov

Oppdag den nyeste generasjonen

Den nyeste generasjonen med Epson storformatskrivere

Alt du forventer fra Epson – kvalitet, nyskapning og ytelse – i et lite og kompakt design som passer til selv små arbeidsområder. Den lave totale eierkostnaden er ideell for bedriftseiere som går fra å kjøpe utskrifter i store formater fra en ekstern leverandør til å ha fasilitetene internt. Med Wi-Fi-tilkobling til nettverket kan dere skrive ut nesten hvor som helst ved hjelp av en mobilenhet og kompatible apper.

De nye SureColor SC-T3100- og SC-T3400-modellene har de minst fotavtrykkene av alle våre storformatskrivere, for å passe på de mest kompakte arbeidsområdene. Brukere drar også fordel av svært intuitive kontroller og enkel blekkerstatning.

Med inkjet-utskrift i store formater i høy hastighet – fra 22 sekunder for en A1-side, og ingen tap av kvalitet ved hjelp av UltraChrome XD2-blekk, vil du bli begeistret over resultatene.

SureColor SC-T3100, SC-T3100N, SC-T5100, SC-T5100N

Inngangsmodell av storformatskriver for skrivebord med vårt minste fotavtrykk for de mest økonomiske plassene. Lag detaljerte utskrifter av profesjonell kvalitet i store formater hver dag. Blekkpatroner er tilgjengelige i en rekke størrelser, slik at du kan kontrollere driftskostnadene og produktiviteten: 50 ml eller 80 ml i svart, 26 ml eller 50 ml i farge.

LES MER SE VIDEO

SureColor SC-T3400, SC-T3400N, SC-T5400

Inngangsmodell av frittstående storformatskriver krever minimalt med plass og konfigurering. Den drar nytte av et intuitivt og lett tilgjengelig brukergrensesnitt. Lag flotte utskrifter igjen og igjen, uten tap av farge eller detaljer. Utvid produktiviteten din med en rekke blekkpatronstørrelser: 110 ml og 350 ml i svart og farger.

LES MER
Oppdag skrivere for ethvert arbeidsområde

En storformatskriver for enhver arbeidsplass

Gi liv til kreasjonene dine med skriveren i SureColor SC-T-serien. Den kan lage plakater, bannere, veggkunst, blåkopier og innendørs eller (kortsiktige) utendørs skilt. De er tilgjengelige i flere konfigurasjoner, så det finnes garantert en modell som samsvarer med dine behov. Du kan velge mellom skrivere på 24, 36 og 44 tommer med mulighet for enkle eller doble ruller, flerfunksjonsegenskaper (utskrift, skanning og kopiering) og Adobe PostScript 3-støtte. Alle er utstyrt med toppmoderne teknologi som gjør at de enkelt kan utføre komplekse oppgaver.

  • PrecisionCore TFP-skrivehode
  • Standard- eller dobbelrullkonfigurasjon
  • Flerfunksjonell utskrift, kopiering og skanning
  • UltraChrome XD-blekk for varige utskrifter (flekk- og vannbestandige)
  • Et utvalg av blekkpatronstørrelser – 110, 350 og 700 ml
  • Valgfri Adobe PostScript 3-støtte
  • Alle modeller leveres også med 1 GB RAM for rask bildebehandling

SureColor SC-T3200

24-tommers 4-fargers storformatutskrift med høy hastighet og nøyaktighet. Kan sammenkobles intuitivt med et bredt utvalg av grafikk-, CAD- og GIS-programmer, som gjør den ideell for hektiske produksjonsmiljøer. Kun tilgjengelig som standard konfigurasjon (enkel rull).

LES MER

SureColor SC-T5200, SC-T5200D

36-tommers 4-fargers storformatskriver. Oppløsning og bildekvalitet av ypperste kvalitet. Utrolig enkel å bruke, både for profesjonelle designere og nybegynnere. Kan synkronisere direkte med et bredt utvalg av ledende og CAD-designprogrammer – perfekt for en allsidig og fleksibel arbeidsplass. Tilgjengelig i standardkonfigurasjon, eller med doble ruller.

LES MER

SureColor SC-T5200 MFP, SC-T5200D MFP

36-tommers 4-fargers storformatskriver med integrert skjerm for skanning, kopiering og deling. Opprett skarpe og nøyaktige utskrifter på en kostnadseffektiv måte. Tilgjengelig i standardkonfigurasjon, eller med doble ruller.

LES MER

SureColor SC-T7200, SC-T7200D

44-tommers høyhastighets 4-fargers storformatskriver som kombinerer ytelse, kvalitet og verdi for pengene. For maksimal produktivitet og fleksibilitet – den er ideell for bruk med CAD, reprografikk, utdanning og utskrift av POS-plakater. Den tilbyr både presisjon og hastighet og er tilgjengelig i en standardkonfigurasjon eller med dobbel rull.

LES MER

SureColor SC-T7200 MFP, SC-T7200D MFP

44-tommers høyhastighets 4-fargers storformatskriver med integrert skjerm for skanning, kopiering og deling. Kopier et A1-dokument på så lite som 39 sekunder, og produser en A1-utskrift i løpet av 28 sekunder. Dokumenter og bilder skannes med 600 ppt optisk oppløsning for gjennomsiktige kopier, både i farger og svart-hvitt. Tilgjengelig i standardkonfigurasjon, eller med doble ruller.

LES MER

Nyskapning fører til forvandling

SureColor SC-T5400M er en konkurransedyktig priset, grunnleggende, 36-tommers, teknisk storformatsskriver med integrert skanner.

Les mer

Lite fotavtrykk, men stor innvirkning

SureColor SC-T3100x er en grunnleggende skrivebordsskriver som gir rimelig og driftssikker ytelse for plakatprodusenter, små bedrifter som produserer salgsmateriell og for utdanningssektoren.

Les mer

En storformatskriver for din bedrift

For hastighet, enkelhet, allsidighet, bedre produktivitet og kostnadskontroll kan du maksimere fortjenesten ved holde storformatutskriftene interne.

Epsons storformatskrivere kan skryte av lave totale eierkostnader (TCO) og høy utskriftshastighet på en rekke medier. Lag store dokumenter uten å ofre kvaliteten. Skriv ut direkte fra mobilenheter med nettverksmodellene våre.

Arkitekter

Vis CAD-design med fantastiske detaljer

La kunder og partnere erfare rikdommen til dine design, gjengivelser og grafikk med praktfulle visninger i fulle farger, strålende detaljer og skarp fotografering. Storformatskriverne i SureColor SC-T-serien håndterer kravene for CAD-utskrift og plotting, tegninger samt forretningsforslag og dokumenter som trengs for kundene og de juridiske aspektene av prosjektene dine.

Reklamebyråer

Skill deg ut fra mengden

Gjør et inntrykk og få kundenes oppmerksomhet ved å opprette levende, iøynefallende kampanjer raskt og problemfritt. Skriv ut store plakater og bannere i fotokvalitet. En storformatskriver kan forbedre markedsføringseffektiviteten din, slik at du kan administrere den kreative arbeidsflyten med letthet.

Teknikk

Skriv ut med utrolige detaljer, raskt

Lave totale eierkostnader og høy hastighet gjør at storformatskriverne i SureColor SC-T-serien er ideelle for ingeniører. Produser detaljerte og nøyaktige tegninger, gjengivelser, skjemaer, blåkopier og mye annet i store formater når du trenger det. Skrivehoder med lang ytelse og mindre hyppig patronutbytting betyr at du kontrollerer kvaliteten på utskriftene, noe som sparer tid og penger.

Små bedrifter

Omfavne kreativiteten din

Fra plakater til bannere; fra presentasjoner til grafikk – intern utskrift i stort format løfter frem merkevaren din og forbedrer imaget ditt på et stadig mer konkurransepreget marked.

Utdanning

Gir liv til leksjoner

Skoler, universiteter og høyskoler trenger ofte den nyeste teknologien for å oppmuntre og inspirere neste generasjon. Skap fantastiske trykte materialer til klasserommet, og skriv ut markedsføringsmateriell til skolekampanjer på huset.

Reprografikk

Gled kundene dine med fantastisk kvalitet

Skriverne i SureColor SC-T-serien integreres sømløst i arbeidsflyten din, med det enkle utskriftsprogrammet eller ved hjelp av Adobe PostScript 3-tilleggsmodulen (for de mer avanserte modellene) som støtter PDF-, JPEG- og TIFF-formater. Du kan også skrive ut fra CAD-filer og et bredt utvalg av skrivebordsprogrammer for publisering og utformingsprogramvarepakker.

Eiendomsmeglere

Skill deg ut på markedet

Med en storformatskriver kan du skrive ut skilt, stillasbannere, planløsninger, vindusmerker og veggkart – alt du trenger for å markedsføre virksomheten din og få flotte resultater for kundene dine, produsert internt.

Konstruksjon

Kontroller kostnader og øk fleksibiliteten

Imponer kundene og partnerne dine med dokumenter og planer i store formater med fantastisk klarhet, kvalitet og detaljer. Du kan lage innendørs bygningsskilting, byggeomslag, stillasdekking og store nettingbannere på en rask, nøyaktig og kostnadseffektiv måte internt i bedriften din. Med en storformatskriver er det enkelt å få CAD-tegninger eller andre plangjengivelser på papiret.

Casestudier

Produktutvalg

Kontakt oss

Hvis du vil vite mer om Epsons løsninger, fyller du inn opplysningene nedenfor, så vil en representant fra Epson kontakte deg.

Alle felt merket med "*" må fylles ut.

Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
jeg vil motta nyheter og produktoppdateringer fra Epson.
Sammenlign
Lukk

Sammenlign produkter

av 3 valgte

Sammenlign valgte