MATRISE­SKRIVERE

Epsons omfattende utvalg av smale og brede matriseskrivere kombinerer høy presisjonsjustering og sofistikert papirhåndtering, og de kan håndtere de mest krevende frittstående utskriftsmiljøene.

Oppnå mer med Epson

Som en ledende produsent av matriseskrivere, har Epson jobbet systematisk for å støtte bedrifter som banker og postkontorer med våre pålitelige, holdbare høyhastighetsmaskiner med lave kostnader. Ideell for kontorer, sjekkbehandling og flevalgs utskrifter. Det finnes ingen bedre alternativer enn våre matriseskrivere

Finn den rette skriveren for bedriften

Uansett krav, så har Epson en skriver som oppfyller behovene dine.

Oppgrader nå

Hvorfor skal du oppgradere den eksisterende matriseskriveren din til en av våre nyeste modeller? De tilbyr forbedret pålitelighet og svært lave totale eierkostnader, samt raskere utskrift og nettverkskapasitet. Sjekk ut sortimentet nedenfor.

Epson LQ – 2090II

LQ-2090II tilbyr forbedret USD (utkast med ultrahøy hastighet) på 550 tegn per sekund med 10 tegn per tomme. Det utgjør en stor forskjell ved store utskriftsjobber som lagerrapporter og store mengder fakturaer eller fraktdokumenter.

Epson LQ – 590II

LQ-590II er en matriseskriver for store volumer utformet for rask og pålitelig utskrift. Oppgrader eksisterende matriseskrivere til vår nyeste modell til svært lave eierkostnader.

Fordelene til matriseskrivere

ESC/P (Epson standardkode for skrivere) er det eneste standard matriseskriverkontrollspråket, over hele verden. Tatt i bruk i de aller fleste populære programvarepakker: ESC/P lar deg koble til direkte og skrive ut.

 • Kompatibilitet

  ESC/P2 er fullt kompatibel med eksisterende programvare, og er utviklet for bruk med ikke-Windows-operativsystemer, slik at du kan oppnå skrifttypehåndtering uten behov for kostbare on-board-prosessorer. Hvis du arbeider i Windows-miljøet, vil du kunne benytte deg av skriverens maksimale utskriftshastigehet ved å bruke de innebygde fontene.

 • Effektiv utskriftsteknologi

  Multi-del kapasitet (opptil 1 original og 9 kopier)

 • Pålitelig

  Langvarige utskrifter (opptil 100 år)

 • Mindre avfall

  Den nye skriveren bruker samme bånd som eksisterende modeller, slik at du kan oppgradere uten å måtte kaste ubrukte fargebånd.

Epson ekte bånd

Epson er verdens største produsent av skrivere for banker og postkontorer med et produktsortiment som tilbyr den beste utskriften i henhold til høyhastighet, lavpris, pålitelighet og holdbarhet på alle typer skrivemateriell. Disse skriverne er ideelle for administrasjonskontorer, sjekkbehandling og flerlags utskrifter som det ganske enkelt ikke finnes noe annet alternativ enn slagskrivere for.

Ny teknologi, som blekkskrivere i den kraftige GP-serien, tilbyr nå lik verdi men til betydelig mindre kostnader.

Spar tid

Epson ekte bånd minimerer nedetid. Det unike materialet og designet til Epson ekte bånd, forhindrer problemer med vridning og fastkjøring.

Konsistent høy kvalitet med økt pålitelighet

Garantert lengde på Epson ekte bånd sikrer konsistent utskrift med ivaretatt utskriftskvalitet. Ved bruk av Epson ekte bånd, forlenges også levetiden til Epson skriveren din.

Hvordan finner jeg et ekte Epson-produkt?

Epson fargeskift-etikett som du finner på emballasjen til blekk, bånd og tonerkassett, hjelper deg med å identifisere om en Epson- blekk, bånd eller tonerkassetten er ekte eller uekte.

 • 1 Skyv boksen frem og tilbake
 • 2 Fargen på den kritiske etiketten skal endre seg fra bronse til grønn ettersom vinkelen endres

Bli kjent med serien

Sammenlign
Lukk

Sammenlign produkter

av 3 valgte

  Sammenlign valgte