FARGER ENDRER ALT

Oppnå skarpere, mer levende bildeprojeksjon med Colour Light Output (CLO) fra Epson.

Se video
LYSSTYRKE FOR FARGET LYS

99 % sier at Epson-projektorer har de mest livaktige fargene1

Ingen selger flere projektorer enn Epson. Hvorfor? Fordi projektorene våre gjør innholdet levende takket være klare, levende og skarpe bilder, selv i godt opplyste rom.

Projektorer fra Epson har like høy lysstyrke for hvitt og farget lys (CLO), noe som betyr at de leverer klare, levende farger. De er til og med opptil tre ganger skarpere enn konkurrerende 1-brikkers DLP-projektorer1.

Klare, levende farger uten å sprenge budsjettet. Ettersom projektorer fra Epson har like høy lysstyrke for hvitt og farget lys, vil innholdet alltid se bra ut – uten at du behøver å bruke mye penger på en projektor med svært høy lumen. Vi hjelper deg faktisk med å spare enda mer ved at projektorene våre kan gi deg opptil 15 års underholdning, takket være lampe- og filterlevetid på opptil 10 000 timer i økonomimodus2.

Lav CLO

Høy CLO

Hvorfor er CLO viktig?

Når fargelysstyrken er lavere, kan de aktuelle fargene virke matte og utvaskede. Matte farger gjør enkelt sagt at bildet som helhet virker livløst. De kan også gjøre det vanskeligere å se detaljer og holde på interessen og oppmerksomheten. Dette er kanskje ikke et problem i et mørkt dagligrom, men det kan være et stort problem når du underviser i et klasserom eller når du gir en viktig forretningspresentasjon på kontoret, særlig hvis du befinner deg i et rom med dårlige mørkleggingsmuligheter. Epsons 3LCD-projektorer viser heldigvis skarpe bilder selv uten at du må mørklegge rommet.

Sammenligningen

I en sammenligningstest valgte 99 % av testerne Epson som projektoren med de klareste fargene når den ble sammenlignet med konkurrerende modeller1. 8 av 10 sa at Epson har den høyeste bildekvaliteten og at de ville velge å se favorittfilmen sin på en Epson-projektor3.

Testerne sa blant annet, «Favorittfilmen min er Frihetens regn, og jeg skulle gjerne sett den på denne.» «Lysstyrke er veldig viktig for meg, og denne ser bedre ut enn en TV» og «Denne projektoren ser helt klart best ut, den har fantastisk kvalitet.»

“Lysstyrke er veldig viktig for meg, og denne ser bedre ut enn en TV...”

83 % velger Epson3

A Epson B BenQ C Viewsonic D Acer E Optoma

Hvorfor bry seg om CLO?

Lysstyrke alene kan ikke gjøre de realistiske fargene du ser til daglig levende. Med dette i bakhodet er det bare Epsons 3LCD-teknologi som kombinerer lysstyrke og naturtro farger for å skape levende, naturtro bilder. Vi gjør dette ved å sørge for at det fargede lyset projektorene våre viser er like lyst som det hvite lyset.

Mange produsenter tror de kan forbedre bildekvaliteten ved å bare øke lysstyrken for det hvite lyset på projektoren, men Epson sørger for at projektorene deres har like høy lysstyrke for både hvitt og farget lys (CLO). Lysstyrke med mange lumen alene betyr ikke klare, naturtro bilder og en sammenlignbar lav CLO kan føre til matte og utvaskede bilder. Når fargelysstyrken imidlertid matcher lysstyrken for hvitt lys i lumen, får du levende, naturtro farger, som virkelig gjør innholdet ditt levende.

Finn produktet ditt

Hjemmeunderholdning

Virksomhet

Utdanning

1 Fargelysstyrke (lysstyrke for farget lys) i den mest lyssterke modusen, målt av et utenforstående laboratorium i henhold til IDMS 15.4. Fargelysstyrken kan variere, avhengig av bruksforholdene. Bestselgende Epson 3LCD-projektorer kontra bestselgende DLP-projektorer med én brikke basert på salgsdata fra NPD fra mai 2017 til april 2018.

2 Levetid for lampe og filter på 10 000 timer i økonomimodus. Basert på en typisk filmlengde på 105 minutter når projektoren er i økonomimodus.

3 I august 2015 gjennomførte Epson en blindtest mellom sin 3LCD-projektor, EH-TW5200 og de konkurrerende 1-brikkers DLP-projektorene: BenQ TH681+, Optoma HD26, Acer H6510BD og Viewsonic PJD7822HDL. De konkurrerende projektorene har samme oppløsning som Epson-projektoren (1080p oppløsning (1920 x 1080)), lignende oppgitt lysstyrke som Epson-projektoren, eller høyere lysstyrke, og minimum kontrastforhold på 10 000:1.

Alle projektorene ble oppbevart i en nøytral trekasse, slik at identiteten var skjult. Kabler og fjernkontroller ble skjult og ingen projektor- eller modellnavn ble nevnt. Epson engasjerte et selvstendig selskap til å utføre en undersøkelse blant 206 personer som ble vist fire statiske bilder i en lysbildefremvisning der alle projektorene var innstilt på den mest lyssterke standard fargemodusen, som ble fastslått ved å teste med en lysmåler. Testerne ble spurt spørsmål som omfatter, «Hvis du hadde måtte velge én av disse projektorene i dag, hvilken av disse ville du valgt å eie?» Testerne kunne velge den foretrukne projektoren eller «ingen av disse». 83 % valgte Epson.