Leverer en fantastisk 4K UHD-opplevelse med avansert teknologi med pikselforskyvning og forbedret oppløsning¹.

4K PRO-UHD¹

Hva er 4K PRO-UHD¹?

Epson 4K PRO-UHD¹ er ikke bare en oppløsningsspesifikasjon. Det omfatter alle faktorene som påvirker bildeytelsen, inkludert lysstyrke for farget og hvitt lys, kontrast, HDR10, fargebehandling, og muligheten til å motta, behandle og projisere innhold i 4K. Resultatet er bilder som er mer naturtro og som overgår full HD-oppløsning.

4K enhancement-teknologi

Vis 4K UHD-innhold og oppskaler innhold som ikke er 4K for å levere fantastiske naturtro bilder som overgår full HD-oppløsning ved å forskyve hver piksel diagonalt med 0,5 piksler for å doble oppløsningen.

Dette dobler full HD-oppløsningen fra 1920 x 1080 til 4K 3840 x 2160

3LCD-teknologi²

HDR10 stort dynamisk område

Stort dynamisk område gir bildene mer dybde, og det gjør det mulig å se detaljer som det ikke har vært mulig å se før. Stort dynamisk område sørger for at fargene blir dypere, slik at bildene føles mer naturlige, men likevel intense og dermed mer omsluttende.

100 % fargelysstyrke

Når fargelysstyrken er lavere, kan de aktuelle fargene virke matte og utvaskede. Matte farger gjør enkelt sagt at bildet som helhet virker livløst.

De kan også gjøre det vanskeligere å se detaljer og holde på interessen og oppmerksomheten. Dette er kanskje ikke et problem i en mørkere kinosetting, men i et dagligrom kan det være et problem.

Epson-projektorer viser lyse bilder selv i naturlig dagslys fordi de har lik lysstyrke for hvitt og farget lys³.

 

L*a*b* ekstra bredt fargespekter

Fargespekteret er fargepaletten som en gitt teknologi eller prosess kan reprodusere.

L*a*b* ekstra bredt fargespekter viser et større utvalg av naturtro farger for en rikere og mer realistisk visning.

Rik, svart kontrast

Høyt kontrastforhold på opptil 2 500 000:1 gir optimal bildekvalitet, med klart definerte skyggedetaljer og dype svarttoner.

 

Bli kjent med serien

¹ 4K enhancement-teknologi forskyver alle piksler diagonalt for å fordoble Full HD-oppløsningen. Oppløsningen er Full HD i 3D-modus.

² Gå til www.3lcd.com for å få mer informasjon.

³ Fargelysstyrke (lysstyrke for farget lys) i den mest lyssterke modusen, målt av et utenforstående laboratorium i henhold til IDMS 15.4. Fargelysstyrken kan variere, avhengig av bruksforholdene. Bestselgende Epson 3LCD-projektorer kontra bestselgende DLP-projektorer med én brikke basert på salgsdata fra NPD fra mai 2017 til april 2018. Gå til www.epson.no/CLO for å få mer informasjon.