Epson Stylus Pro 9600

Obs: Det kan hende at operativsystemet ditt ikke identifiseres på riktig måte. Det er derfor viktig at du velger det fra menyen ovenfor, for å sikre at du ser på innhold som er kompatibelt med operativsystemet du bruker.
Epson Stylus Pro 9600
Nedlastinger

Nedlastinger

Fastvare
Firmware (vTHQ01O)
v.THQ01O
25-Apr-2005
0.70 MB
.zip
Annen informasjon:

Important ! The file attached above can be used only with the EPSON LFP Remote Panel. Please, don't use it to update the Firmware via another way.

Last ned
ICC Profile
ICC – Premium Canvas Satin (v7)
v.7
16-Sep-2014
13.61 MB
.zip
Premium Canvas Satin Profile
Last ned
ICC – Enhanced Matte Poster Board (v5)
v.5
16-Sep-2014
16.40 MB
.zip
ICC – Standard Proofing Paper (v6)
v.6
09-Oct-2013
8.98 MB
.zip
ICC – Epson Traditional Photo Paper (v10)
v.10
09-Oct-2013
13.24 MB
.zip
Vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål

Håndbøker og dokumentasjon

Håndbøker og dokumentasjon

Håndbøker
Enhanced Adhesive Paper Guide
v.0
23-Jun-2006
0.26 MB
.pdf
Canvas Paper Guide
v.0
23-Jun-2006
0.22 MB
.pdf
Reference Guide (v1.0)
v.1.0
15-Mar-2004
2.96 MB
.pdf
Annen informasjon:

This manual is the downloadable on-screen guide to your product.

Last ned
Setup Guide (v-)
v.-
15-Mar-2004
1.05 MB
.pdf
Annen informasjon:

This guide is a step-by-step procedure for installing and setting up your product.

Last ned
Unpacking and Setup Guide (v-)
v.-
01-Jan-2004
0.93 MB
.pdf
Software Installation Guide (v-)
v.-
01-Jan-2004
0.08 MB
.pdf
Dokumentasjon på Internett
Online Guide
This Online User's Guide is the on-screen guide for your product.
Annen informasjon:

This software Online User's Guide is your on-screen guide to your product.

Vis
Media
Enhanced Matte Poster Board (v4.0)
v.4.0
03-Mar-2008
0.06 MB
.pdf
Alternativer for registrering og garanti

Alternativer for registrering og garanti

Registrer produktet ditt
For å registrere det nye produktet ditt, klikk på Registrer nå-knappen.
Registrer nå
Kontroller garantien din
For å sjekke garantistatusen til produktet ditt, klikk på "Sjekk garantistatus"-knappen nedenfor og skriv inn produktets serienummer på kundeservice-siden.
Kontroller garantistatus
Alternativer for utvidet garanti (CoverPlus)
Beskytt Epson-produktet ditt utover standard garantiperiode med en Epson CoverPlus-plan. For å finne ut mer om våre utvidede garantialternativer for ditt nye produkt, klikk på "Se utvidede garantialternativer"-knappen nedenfor.
Se utvidede garantialternativer
Kontakt oss

Kontakt oss

Ring oss
Snakk med kundestøtte på tlf: 21 93 95 04.
Vær oppmerksom på at kunderstøtte er tilgjengelig fra mandag til fredag fra kl. 09.00 til 18.00. Vi holder stengt på offentlige helligdager i Norge.
Send e-post til Epsons kundestøtte
For produkter innen garanti, vennligst kontakt oss via chat online, telefon eller e-post. Hvis produktet ditt er utenfor garantien, finn et servicesenter.
Send e-post til oss
For produkter innen garanti, vennligst kontakt oss via chat online, telefon eller e-post. Hvis produktet ditt er utenfor garantien, finn et servicesenter.
Merk at vi ikke kan sende til postboks