SKANNE­LØSNINGER FOR ARBEIDS­PLASSEN

KONTOR­SKANNERE FRA EPSON

Se for deg Epson i bedriften din

Skannere er en viktig del av alle virksomheter – de er der fysisk informasjon blir håndterlig, sikkert digitalt innhold. Epson har utviklet det mest omfattende utvalget av skannere på markedet for å oppfylle de skiftende kravene mellom sektorer – slik at skanning av dokumenter og bilder av høy kvalitet går så enkelt og raskt som mulig.

Det blir enkelt å skanne, konvertere og distribuere skannet informasjon i organisasjonen din. Dra nytte av avanserte dokumentskanningsfunksjoner som gjør at skanninger av høy kvalitet kan lagres sømløst i arbeidsflyten, fra enkle dokumentarkiveringssystemer til nettskytjenester og virksomhetsbaserte innholdsstyringsløsninger.

Med modeller som reduserer trinnene som kreves for å skanne og lagre dokumenter betraktelig – samtidig som de støtter en lang rekke bruksområder på tvers av mange sektorer og bedriftsmiljøer – har vi en skanner som passer dine behov.

Enkle skanneløsninger

Perfekt for organisasjoner med vanlige skannekrav. Epsons enkle skanneprosess hjelper deg med å spare tid og jobbe mer effektivt – i et hvilket som helst størrelsesformat som passer deg.

Enten du skanner bilder som er så små som et frimerke eller så store som en A0-plantegning, er det enkelt å skanne alt i høy oppløsning – og reprodusere dem på nesten enhver skala.

Selv de minste bildene, uansett hvor du finner dem, kan skannes med så høy detaljrikhet at det er mer enn oppnåelig å skrive dem ut i stort format.

Dessuten legger Epsons enkle skanneløsninger til rette for skanning til en lang rekke mål uten problemer:

Fleksibel skanning

Skann direkte fra skannerens berøringsskjerm og opprett tilpassede forhåndsinnstillinger og oppsett uten behov for en datamaskin. Du kan også skanne og dele med PC-en eller Mac-en din med Epson ScanSmart-programvare eller bruke telefonen eller nettbrettet med Epson Smart Panel-appen.

Avansert skanning fra Epson

For krevende skannemiljøer og miljøer med store volumer, skanner og sorterer Epsons to-trinns skanneprosess dokumenter i løpet av sekunder takket være avanserte, forhåndsdefinerte parametere angitt av deg. TWAIN-, ISIS- og WIA-drivere, eller ekstra programvaremoduler, legger til rette for sømløs integrering i dine foretrukne dokumentbehandlingssystemer, arbeidsflytsystemer og nettskytjenester:

Teknologi som hjelper til

Med Epson-skannere kan du oppfylle alle skannekravene dine ved å tilby virkningsfullt digitalt innhold:

Finn produktet ditt

A4 Scan

A3 Scan

Kryss av

Høy oppløsning

bredt format

Mobil

Lær mer om våre andre bedrifts­skannerserier

Klar til å finne ut mer?

Snakk med en fra teamet vårt for å finne ut hvordan du kan kutte kostnader og arbeide mer effektivt