SPAR PLASS PÅ SKRIVEBORDET DITT MED KOMPAKTE A4-SKANNERE

A4 kompakte skrivebordsskannere
Se video
A4 KOMPAKTE SKRIVEBORDSSKANNERE

Epsons første U-svingbaneskanner

Den nye kompakte skrivebordsserien av skannere tilbyr en alt-i-ett-skanneløsning for alle som har begrenset skrivebordplass og trenger å skanne ulike typer medier og dokumenter.

Disse svært allsidige skannerne er bygget for å skape likevekt mellom kraft og bekvemmelighet, og gjør det mulig for bedrifter i alle størrelser å utføre mer med mindre og høste alle fordelene med en superkompakt skanner uten å måtte ofre verdifull kontorplass.

Nøkkelfunksjoner – en rask oversikt:

Valg av baneposisjon

Den unike baneposisjonsvelgeren gjør det mulig raskt å bytte mellom rett bane og U-svingbane midt i operasjonen for å effektivisere produktiviteten og skanne et bredere utvalg av medier uten forstyrrelser.

U-svingbane

Skanneren i U-svingbaneposisjon er ekstremt kompakt og gjør det mulig å skanne papir uten å øke enhetens fotavtrykk. Sparer på din verdifulle skrivebordsplass.

Papirbeskyttelsesteknologi

For å forhindre skade på viktige dokumenter og gi bedre sinnsro for alle brukere, vil maskinen automatisk stoppe skanningen hvis den oppdager en unormal belastning på rullene eller hvis bildet er skjevt.

Gjenoppretting av dokumentkant

Dokumentkanter som bretter, rifter, kantskygger og hull i originale dokumenter kan enkelt skannes, korrigeres og forbedres ved å bruke fargene i det omkringliggende dokumentet.

Deteksjon av smuss på glass

Den avanserte smussdeteksjonsteknologien, tatt fra vårt etablerte utvalg av A4-skannere med arkmater, varsler brukerne når og hvor skannerglasset må rengjøres – noe som sikrer eksepsjonelle resultater hver gang, samtidig som unødvendig ny skanning reduseres.

Epson ES-C380W blir med i ScanWay-familien

Våre ScanWay-modeller gir en PC-fri skanneløsning som er enkel, pålitelig og sikker – der hver av modellene tilbyr en skjerm eller snarveisknapper som lar brukerne tilpasse jobber for økt brukervennlighet.

Skann direkte til nettverksmapper, e-postadresser, USB-minnepinne og populære skybaserte tjenester, inkludert Google Drive, Dropbox, Evernote OneDrive for bedrifter ved bruk av Epson Connect. Skanning til Microsoft Teams-kanaler kan utføres ved hjelp av SharePoint-nettkontakten.

Identitetsdokument MRZ-skanning

For reisebyråer, hoteller, bilutleieleverandører og alle andre typer organisasjoner som trenger å skanne og lagre passinformasjon regelmessig, tilbyr disse skannerne enorm verdi.

Ved hjelp av vår Document Capture Pro-programvare kan brukerne raskt fange opp og indeksere alle personopplysninger fra den maskinlesbare sonen på pass- og reisedokumenter (TD1) og trygt lagre dem på et sted som er både sikkert og lett tilgjengelig.

Produktspekter for kompakte skrivebordsskannere

Klar til å finne ut mer?

Snakk med en fra teamet vårt for å finne ut hvordan du kan kutte kostnader og arbeide mer effektivt