MOBILE SKANNERE

Opprett et mobilt kontor med støtte fra en global leder inn skanneløsninger. Epsons mobile bedriftsskannerserie er bygget med fokus på ytelse, og er den ideelle løsningen for medarbeidere som jobber i felten eller bevegelige eller kompakte arbeidsmiljøer.

MOBILE SKANNERE

Få med hver detalj

Mobile A4-skannere for enkel og effektiv dokumentbehandling mens du er på farten eller på steder med liten plass.

Produktutvalg

Kompakt

Ideell for resepsjonsområder der det er begrenset plass, og effektiv dokumentbehandling er et krav. Epson-skannere er utformet for å skanne skjemaer, kvitteringer og visittkort for effektiv arkivering.

Skann hvor som helst

Skann hva enn du trenger mens du er på farten med Epsons mobile skanneløsninger. De kompakte, lette enhetene kan enkelt transporteres og brukes utenfor kontoret, og er optimert for raske, nøyaktige resultater på tvers av alle modellene.

God orden

Uansett hvor jobben din fører deg, kan du føle deg klar til å skanne alt du trenger. Med en rekke programvarepakker inkludert for å øke produktiviteten og automatisere prosesser.

Fleksibel

Skann medier som er så tynne som 35 gsm eller så tykke som 270 gsm. Eller du kan skanne små bunker med WorkForce DS-310 og DS-360W, ved hjelp av en praktisk 20-siders automatisk dokumentmater.

Strømalternativer og Wi-Fi

Epsons mobile skannere inkluderer et utvalg av strømkilder. Velg blant en vanlig plugg eller USB-kabel, eller bruk de innebygde Li-ion-batteriene på ES-60W, DS-80W og DS-360W for å få en problemfri skanneopplevelse.

De innebygde Wi-Fi- og Wi-Fi Direct-funksjonene i ES-60W, DS-80W og DS-360W gjør at dokumenter kan skannes og føres direkte fra enheter som smarttelefoner og nettbrett, uten at man må koble til kabler.

Epson DocumentScan

Fordeler

ES-serie

Skann dokumenter og opprett enkelt søkbare PDF-er med Epsons minste og letteste mobile skannerserie. Dra nytte av brukervennlig ScanSmart-programvare. Arbeid på den måten som passer best for deg, inkludert lagring i JPEG-, PDF- og PDF/A-formater og skanning til mappe, e-post, utskrift, nettskytjenester, Windows Word, Excel og PowerPoint.

ScanSmart-programvare

Med Epsons nyeste ScanSmart-programvare har det aldri vært enklere å skanne, redigere og lagre dokumenter på kun tre enkle trinn.

DS-serie

Hold deg svært organisert og ta med deg kontoret hvor som helst med en lett og kompakt skanneløsning.

Epson Document Capture Pro-programvaren er tilgjengelig på DS-skannerserien, inkludert avanserte funksjoner for å navngi, dele og rute dokumenter rundt bedriften din og utenfor. Opprett jobbprofiler og automatiser prosesser for å optimere arbeidsflyter.

Avansert skanningsprogramvare og TWAIN-driverstøtte er inkludert. Lagre filene i følgende formater: JPEG, PDF, PDF/A, BMP, TIFF, M/TIFF, PNG, DOCX, XLSX, PPTX.

Klar til å finne ut mer?

Snakk med en fra teamet vårt for å finne ut hvordan du kan kutte kostnader og arbeide mer effektivt

1 Sammenlignet med Epson WorkForce DS-30.