SKANNERE MED ARKMATER

Skap et bedre forretningsmiljø med støtte fra en global leder innen skanneløsninger. Epsons serie med arkmatede bedriftsskannere er bygget for ytelse og er den ideelle løsningen for travle kontorer.

Last ned brosjyre
Se videoen
SKANNERE MED ARKMATER

Frigjør potensialet i en dynamisk arbeidsflyt med utvalget vårt av arkmatede skannere

Uansett hva organisasjonens behov er, har Epson de ideelle skannerne med arkmater til å automatisere prosessene og digitalisere dokumentene dine. Med over 30 års erfaring med å konstruere skannere av høy kvalitet er vi klare til å hjelpe deg med å forbedre dokumentarbeidsflyten med pålitelige, utprøvde skanneløsninger.

Velg skanner

Skalerbar modulær arkitektur

Med vår Scalable Modular Architecture (SMA) har Epsons ingeniører designet et bredt spekter av produkter som gjør det mulig for deg å koble de riktige enhetene til organisasjonen din. Operatører drar nytte av et kjent kjernedesign som muliggjør enkel og intuitiv bruk for et mer komfortabelt og produktivt arbeidsmiljø.

Høy ytelse

De arkmatede WorkForce-skannerne tilbyr ytelse på produksjonsnivå. Med hastigheter på opptil 85 sider i minuttet eller 170 bilder per minutt er belastningssykluser på 9000 sider per dag mulig, slik at bedrifter kan oppfylle kravene til de travleste avdelingene.

Innovative egenskaper

Med klassens beste papirmatingsteknologi kan serien skanne utfordrende medier fra så tynne som 27 g/m² til 413 g/m². Nyskapende funksjoner som kontrollerer hastigheten på skanneren og beskytter papiret mot skade, sikrer problemfri drift.

Prisvinnende

Epson står hevet over de andre i utviklingen av bærekraftig kontorteknologi. Produktene våre bidrar til et samfunn uten avfall og sirkulær økonomi via utvalget vårt av skrivere, skannere og TCO-sertifiserte projektorer.

Nettverks­funksjonalitet

Last ned funksjonsfylte programvarepakker som gjør det mulig for administratorer å behandle jobber, brukere og enheter, for en effektiv arbeidsflyt. Med forhåndsinnstilte jobber på enheten eller arbeidsstasjonen gir den brukerne en enkel skanne-opplevelse som maksimerer produktiviteten. Lær mer om programvaren for oppfanging av dokument og Epson Device Admin ved å klikke nedenfor.

Fleksibel skanning

Skann direkte fra skannerens berøringsskjerm og opprett tilpassede forhåndsinnstillinger og oppsett uten behov for en datamaskin. Du kan også skanne og dele med PC-en eller Mac-en din med Epson ScanSmart-programvare eller bruke telefonen eller nettbrettet med Epson Smart Panel-appen.

Klar til å finne ut mer?

Snakk med en fra teamet vårt for å finne ut hvordan du kan kutte kostnader og arbeide mer effektivt

¹ Antall globale skannere med arkmater solgt fra 2010 til 2018. Dette er basert på «info trends» kvartalsvise skannersporing 2. kvartal 2019.