LØSNINGER FOR BEDRIFTER

Endre måten du jobber på med smart teknologi som sparer deg for tid og penger og gir deg tid til å fokusere på kjernevirksomheten.

SE VIDEO
LØSNINGER FOR BEDRIFTER

Teknologi som er bra for virksomheten

I dagens hektiske og pressede forretningsverden trenger du teknologi som gir resultater, hjelper folk med å jobbe mer effektivt, viser det rette bildet og fungerer feilfritt hver gang du trenger den.

Med stramme budsjetter er det avgjørende å få valuta for pengene. Epson leverer hver gang. La vår teknologi hjelpe til med å overvinne budsjettbegrensninger, arbeide mer effektivt og være konkurransedyktig.

Smartere arbeidsmåter

Få raskere utskrift, lever presentasjoner uten problemer, skann og skriv ut selv om du ikke befinner deg på kontoret, og dra nytte av nyskapende løsninger som for eksempel utvidet virkelighet. Epson-teknologi gjør det enkelt, slik at du kan bruke mer tid på forretninger og mindre tid på vedlikehold av teknologien.

Lave totalkostnader

Epson-teknologi kan spare deg for penger hver dag, og med en administrert utskriftstjeneste som Print365 får du en mer strømlinjeformet arbeidsflyt. Gjør det mulig for ansatte å fokusere på kreativitet og samarbeid – uten å bekymre deg for kostnader.

Hold ansatte engasjert

Velg Epson-løsninger som gjør at de ansatte får gjort mer og kan dele informasjon på smarte nye måter. Produktiviteten når nye høyder når man har verktøy man virkelig ønsker å bruke.

Bidra til å ta vare på planeten

Vi i Epson forstår betydningen av miljøvennlig drift for fremtidige generasjoner.

Tjenester og støtte

Finn ut mer om service på stedet og Epson-garantier.

Leaseløsninger

Finn ut mer om de ulike måtene du kan dra nytte av Epson-produkter ved å lease dem.

Programvareløsninger

Se hele utvalget av programvareløsninger og systemkompatibilitet nedenfor, inkludert dem som leveres av partnere.

Transformer ethvert bedriftsmiljø

Reduser utskriftskostnadene

Våre WorkForce Pro RIPS-skrivere hjelper deg med å øke produktiviteten ved å bruke mindre penger på rekvisita og mindre tid på vedlikehold – slik at du kan arbeide uten avbrudd. Og når du gjør byttet fra laser, kan du redusere strømforbruket med opptil 96 %, avfallet med opptil 99 %⁴ og CO₂-utslippet med opptil 92 %⁵, uten at det går ut over hastighet eller kvalitet.

Arbeid på farten

Skriv ut, skann og projiser på farten med lette og kompakte mobilskannere, skrivere og skjermløsninger.

God informasjonsflyt

Administrer, behandle og videresend dokumenter effektivt med skanneløsninger som kan konfigureres til å navngi og organisere innkommende filer automatisk. Funksjonen for å hoppe over dokumenter etter gjenkjenning av dobbeltmating betyr at vanskelige dokumenter som konvolutter og post it-lapper kan behandles raskt. Med Discproducers kan du i tillegg lagre data på CD, DVD og BD, som vil vare i opptil 100 år uten behov for å skrives på nytt.

Organiser kontoret

Produser kraftige og holdbare etiketter på et stort utvalg av teip- og tekstfargekombinasjoner. Med LabelWorks-etikettskrivere er det enkelt å holde orden på rapporter, ressurser, filer og kabler.

Skriv ut store volumer med høy hastighet

Skriv ut dokumenter i høy kvalitet med hastigheter på opptil 100 bilder i minuttet og øk produktiviteten med WorkForce Enterprise – en pålitelig og miljøvennlig flerfunksjons avdelingsskriver for A3-fargeutskrifter med etterbehandler (tilleggsutstyr) – passende for små arbeidsgrupper til store avdelinger.

Gi innholdet ditt presentasjonen det fortjener

Omdefiner bedriftspresentasjoner med vår kraftige, men rimelige EB-5500-serie med installasjonsprojektorer. Presenter bildet ditt tydelig under en rekke lysforhold med 5 500 lumen og lik lysstyrke for hvitt og farget lys – opptil tre ganger mer lyssterk enn konkurrerende DLP-modeller med én brikke³.

Kommuniser og samarbeid mer effektivt

Med skjermløsningene våre har vi gjort det enkelt for folk å arbeide på dokumenter sammen, dele filer og gjøre vanlige møter om til samarbeidsmøter. Skjermstørrelsen er skalerbar opptil 100 tommer, noe som gjør at publikum ser godt hva som presenteres, uavhengig av romstørrelse, og som gjør det mulig å kommunisere, dele og diskutere i full HD uten PC.

Oppdag Epsons brede utvalg av skrivere for bedrifter, flerfunksjonsskrivere, skannere, projektorer og mer.

SKANNERE

PROJEKTORER

ANDRE PRODUKTER

Kasusstudier

Oppdag et bredt spekter av casestudier med informasjon om Epsons produkter og løsninger, og markedstrender.

Nyheter

Hold deg oppdatert med de siste nyhetene fra Epson, og oppdag oppdateringer om de siste Epson-produktene.

FORMER FREMTIDEN MED VARMEFRI TEKNOLOGI

Øk produktiviteten og reduser miljøpåvirkningen uten kompromisser.

Klar til å finne ut mer?

Snakk med en fra teamet vårt for å finne ut hvordan du kan kutte kostnader og arbeide mer effektivt

¹ Tid for første side ut fra natthvilemodus som testet av BLI på oppdrag fra Epson i en periode på to måneder frem til februar 2017 mot et utvalg av konkurrerende maskiner. Du finner mer informasjon på www.epson.no/inkjetsaving

² Høy blekkapasitet, kan skrive ut opptil ca. 84 000 sider. Den faktiske kapasiteten varierer etter bruksforholdene og det som skrives ut. Du finner mer informasjon på www.epson.eu/pageyield. Blekkbeholderne som leveres med nye skrivere, inneholder bare nok blekk til å støtte oppstart av skriveren, og nytt blekk må kjøpes eller leveres for normal drift.

³ Lysstyrke for farget lys i den mest lyssterke modusen, målt av et utenforstående laboratorium i henhold til IDMS 15.4. Fargelysstyrken kan variere, avhengig av bruksforholdene. Bestselgende Epson 3LCD-projektorer kontra DLP-projektorer med én brikke basert på salgsdata fra PMA Research fra desember 2015 til november 2016.

⁴ Som testet av BLI på oppdrag fra Epson i en periode på to måneder frem til februar 2017 mot et utvalg av konkurrerende maskiner. Du finner mer informasjon på www.epson.no/inkjetsaving

⁵ Basert på uttrekk og prosessering av råmaterialer og fremstilling av tilbehør. Som testet ved hjelp av Epsons metoder: 1. Beregningene gjelder bare CO2-utslipp som pådriver til global oppvarming. 2. Resultatene av beregningene er basert på egenerklæringer. (Verifisering utført av tredjepart ikke mottatt.) 3. Vi bruker CO2-koeffisienten (kg–CO2/enhet) publisert i JEMAI-databasen "LCA Pro".

⁶ Laserskrivere med en hastighet på 45–55 spm bruker vanligvis 1500 W, mens WorkForce Enterprise har et lavt strømforbruk på 180–320 W og skriver ut opptil 100 bilder i minuttet.

⁷ Den største andelen av markedet for projektorer på mer enn 5 500 lumen. (Undersøkelse utført av Futuresource Consulting Limited i perioden 2001 til 2016).

⁸ Undersøkelse utført av Future Source Consulting Limited i perioden 2001 til 2015.