BUSINESS IMAGING SOLUTIONS

Finn ut hvordan Epson og deres partnerløsninger drar nytte av våre skrivere, flerfunksjonsskrivere (MFP-er) og dokumentskannere for å oppfylle kravene til bedrifter, fra små og mellomstore bedrifter til store bedrifter, og hvordan de kan tilpasses vertikale markedsbehov.

TA KONTAKT

Et stort utvalg løsninger for alle typer bedrifter

Epsons enheter er kompatible med programvaretjenester og løsninger som virkelig kan bidra til å forbedre arbeidsflyten i organisasjonen din, kontrollere kostnadene, forbedre effektiviteten og legge til rette for sømløs integrasjon av enheter i stadig skiftende miljøer.

ADMINISTRASJON AV SKRIVERPARKEN

MOBIL UTSKRIFT

MOBIL SKANNING

DOKUMENTSKANNING

DOKUMENTBEHANDLING og ARBEIDSFLYT

HÅNDTERING AV UTSKRIFTER

SYSTEMKOMPATIBILITET

Vis alle løsninger

Se hele utvalget av programvareløsninger og systemkompatibilitet nedenfor, inkludert dem som leveres av partnere.

VIS LØSNINGER
 

Administrasjon av skriverparken

Administrer skriver- og skannerparken din sentralt for automatisk overføring av enhets- og flåtedata, noe som bidrar til å spare tid og penger, og holde oppetiden og produktiviteten høy.

 

Mobil utskrift

Organisasjoner bruker i dag en rekke ulike forretningsprogrammer for å gi brukerne produktive måter å arbeide på. Se de tilgjengelig programmene nedenfor som kan hjelpe de ansatte med å forbli effektive, med enkel mobilutskrift fra smarttelefoner og nettbrett.

 
 

Mobil skanning

Med mobile og nettskybaserte tjenester kan du skanne trådløst ved hjelp av smarttelefoner og nettbrett i hjemmet, på kontoret og mens du er på farten.

 

Dokumentskanning

Gjør fysisk informasjon om til håndterlig digitalt innhold som øker sikkerheten til data bedriften kjører på. Se skanneløsningene som kan integreres sømløst med Epson-enheter.

 
 

Dokumentbehandling og arbeidsflyt

Ta kontrollen over dokumentene dine. Analyser, organiser og distribuer skannet informasjon rundt i bedriften, noe som legger til rette for at strukturerte og ustrukturerte forretningsprosesser kan strømlinjeformes, samtidig som dataene blir tilgjengelige for de rette personene i organisasjonen.

 

Håndtering av utskrifter

Beskytt enhetene mot uautorisert bruk gjennom brukergodkjenning med kortlesere, pålogging, passord eller PIN-koder, og kontroller utskriftskostnadene ved å tilby pull-utskrifter som reduserer papirforbruket fra utskrifter som ikke hentes. Løsninger for håndtering av utskrifter har som mål å øke de ansattes produktivitet ved å skape et sikkert utskrifts-, skanne- og kopieringsmiljø for å beskytte selskapets eiendeler.

 
 

Systemkompatibilitet

Epsons produkter legger til rette for integrering med flere plattformer og programmer for å oppfylle behovene til en rekke organisasjonsstørrelser, fra små og mellomstore bedrifter til store kunder.

 

Programvareløsninger

Velg programvareløsning

KATEGORI

TYPE

KOMPATIBEL PLATTFORM

VERTIKALE MARKEDER

Viser av produkter
Viser av produkter
Vis alle

Ta kontakt i dag

Vil du vite mer om Epsons løsninger, fyller du ut detaljene dine nedenfor, og så vil en representant fra Epson ta kontakt.

Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
jeg vil motta nyheter og produktoppdateringer fra Epson.
Sikkerhetssjekk

Dette bekrefter til oss at du er en person og ikke spam.

Alle felt merket med "*" må fylles ut.