Usain og Epson:
Et vinnerteam

Epson og Bolt samarbeider for å styrke kundene og bidra til å fremme utdanning.

Usain og Epson: Et vinnerteam

I 2021 samarbeidet Epson med Usain Bolt, verdens raskeste mann. Usain har vunnet åtte gullmedaljer i OL, og er ansett for å være den største sprinteren gjennom tidene. Nå er Usain Epsons ansikt utad i Europa og det franske Afrika. Som ambassadør for merkevareteknologi mestrer Usain hverdagsfordelene med Epsons komplette serie av teknologiløsninger for hjem, bedrift og utdanning.

EcoTank

Usain har underholdt fans og Epson-kunder på sin egen muntre måte at med Epsons EcoTank-skrivere kan du bokstavelig talt “Bare fylle på og slappe av”. Blekktankene med ekstra høy kapasitet som kan etterfylles sørger for at du kan skrive ut tusenvis av sider uten å bytte blekkpatron.

Det er en glede å kunne jobbe med Epson for å spre budskapet om EcoTank-skriverne. EcoTank-skriverne fjerner mange av frustrasjonene rundt utskrift med blekkpatroner, så alt som kan gjøre livet litt enklere, må være en god ting.

Bedriftsprodukter

Usain vet verdien av hurtighet og effektivitet, og det er derfor han elsker Epsons innovative forretningsprodukter. Skannere for raskere og smartere digitalisering: EcoTank Pro tilbyr kostnadseffektive kontorutskrifter og projektorer som er perfekte for store lokaler, forelesningssaler og samarbeidsområder på arbeidsplassen.

Løsninger for profesjonelle spesialister

Akkurat som Usain har produktene våre en imponerende merittliste. SCARA-robotene våre har vært nr. 1 i verden de siste 10 årene1, og vi er også den største produsenten av kvitteringsskrivere i Vest-Europa2. Epson tilbyr faktisk spesialistløsninger for å hjelpe bedrifter i mange sektorer: fra skrivere i stort format, tekstiler og signageskrivere, til robotløsninger, mPOS og kvitterings- og etikettskrivere. Hver løsning er utformet for å øke produktiviteten og gi raske, pålitelige og fleksible resultater av høy kvalitet. Vi forstår dine profesjonelle utfordringer og streber etter å designe verdensledende produkter for å holde deg i forkant av konkurransen.

Bak kulissene

Hvordan er det å være på settet med Usain Bolt?

Sjekk ut galleriet vårt:

Bak kulissene med Usain Bolt og Karl Angove

Bak kulissene med Usain Bolt og Karl Angove

Bak kulissene med Usain Bolt og Maria Eagling

Bak kulissene med Usain Bolt og Maria Eagling

30 sekunder med Usain Bolt i kulissene

30 sekunder med Usain Bolt i kulissene

60 sekunder bak kulissene med Usain Bolt

60 sekunder bak kulissene med Usain Bolt

Bak kulissene med Usain Bolt

Bak kulissene med Usain Bolt

Usain Bolt bloopers bak kulissene!

Usain Bolt bloopers bak kulissene!

1 Markedsandelen basert på enhetssalg for SCARA-industriroboter i 2011–2020. Fuji Keizai “2012–2021 Reality and Future Outlook of Worldwide Robot Market”

2 IDC, POS-skriver Market Appraisal Western Europe CY 2020, 2020 shipments, publisert april 2021.