GÅ OVER TIL BLEKKSKRIVERE

Lavere driftskostnader gir bedre valuta for pengene samtidig som produktiviteten økes med redusert vedlikehold.

WORKFORCE PRO-SERIEN

Bygg en mer produktiv arbeidsplass med Epson-blekkskriverne våre

Denne serien med skrivere og multifunksjonsskrivere for små arbeidsgrupper er perfekt i et profesjonelt miljø. I alt fra små kontorer til store konserner kan disse modellene hjelpe bedrifter å kutte kostnadene, øke produktiviteten og redusere nedetiden. Dette samtidig med at de minimerer miljøpåvirkningen og forbedrer CSR-omdømmet. Vær trygg på at du velger riktig med godt utprøvd PrecisionCore-teknologi som gir både hastighet, kvalitet og pålitelighet.

Modellene leverer problemfrie utskrifter og krever lite vedlikehold takket være blekkskriverteknologi. Dette øker ikke bare produktiviteten, men utskriftsprosessen, som ikke krever varme eller kontakt, gir også ekstra fleksibilitet.

Forretningsutfordringene

Bedrifter kan står overfor mange utfordringer. Finn ut hvordan WorkForce Pro-serien kan hjelpe deg med å overvinne disse med sin evne til å øke produktiviteten.

Se nærmere på utvalget

Det er mye å beundre med WorkForce Pro-serien, men her er noen få egenskaper som fortjener spesiell oppmerksomhet.

RASKE SKANNEHASTIGHETER OG AVANSERTE FUNKSJONER

Med Document Capture Pro kan enkeltpersoner skanne, lagre og dele informasjon gjennom hele bedriften på en enkel måte. Avanserte funksjoner for navngiving, deling og videresending av dokumenter, gjør skanning enkelt − og logisk.

ENKELT BRUKERGRENSESNITT

Få fart på arbeidsflyten på kontoret med et brukervennlig og intuitivt grensesnitt på en 10,9-centimeters berøringsskjerm på multifunksjonsmodellene.

RASK FØRSTE SIDE UT

I motsetning til laserskrivere trenger ikke disse skriverne å varmes opp, slik at de kan levere første side raskere.

ROBUSTE PAPIRSKUFFER MED STOR KAPASITET

Med en maksimal kapasitet på 830 ark (med tilleggsskuff) kan teamet ditt fortsette å arbeide uten avbrytelser.

Enkel å bruke for maksimal produktivitet

Forbedre arbeidsflyten med disse brukervennlige multi- og enkeltfunksjonsskriverne. Det er enkelt å navigere i funksjoner og egenskaper takket være det intuitive grensesnittet på berøringsskjermen på multifunksjonsskriverne. Blekkskriverteknologi betyr at du enkelt kan skrive ut på en rekke medietyper og papirstørrelser.

Minimer blekkpåfyllingen

Det nye blekksystemet gjør det enklere å bytte patroner og gir flere sider. Skriv ut opptil 10 000 sider i svart-hvitt eller 5000 i farger uten å fylle på rekvisita³. Dette betyr mer høyhastighetsutskrifter som kan utføres med svært lite vedlikehold.

Utviklet for en mobil, moderne arbeidsplass

Gjør mobiler og nettbrett om til kraftige produktivitetsverktøy med trådløs utskrift. For utskrift på farten legger du ganske enkelt en kompatibel Android-enhet mot skriveren for å koble til med NFC. Epson Open Platform og samarbeidet vårt med programvareleverandører betyr at du finner den løsningen for administrert utskrift som passer best for deg.

Former fremtidens utskrifter med varmefri teknologi

Et bytte fra laserskrivere til varmefrie skrivere hjelper deg med å bruke mindre energi og redusere miljøpåvirkningen ved utskrift.

WorkForce Pro A4-fargeskrivere

WorkForce Pro A4 svart-hvitt

WorkForce Pro A3+-farge

Fyll opp lageret med rekvisita

Bytte av blekkpatroner skjer ikke så ofte, men når de først må byttes, er det lett å gjøre. Epsons nettbutikk gjør det enkelt å bestille erstatningspakker til WorkForce Pro-serien.

Klar til å finne ut mer?

Snakk med en fra teamet vårt for å finne ut hvordan du kan kutte kostnader og arbeide mer effektivt

¹ Sammenligningen er foretaget med de 10 bedst sælgende farvelaserprintere i Vesteuropa og Central- og Østeuropa med en udskrivningshastighed på mellem 1 og 30 sider pr. minut, som er defineret af IDC i 12 måneder op til juni 2017. Oplysninger om pris pr. side (CPP data) er taget fra GAP-efterretningsrapporten i august 2017 og er et gennemsnit af priser, der ses i DE, FR og UK (med værdi i euro som angivet af GAP). Epsons værdier er baseret på vejledende pris for XXL-blækpakker (5.000 siders kapacitet i henhold til IEEE/ISO 24711/24712). Prisen for konkurrerende modeller var den lavest tilgængelige pris pr. side.

² Sammenligningen er foretaget med de 10 bedst sælgende farvelaserprintere i Vesteuropa og Central- og Østeuropa med en udskrivningshastighed på mellem 1 og 30 sider pr. minut, som er defineret af IDC i 12 måneder op til september 2017. Data taget fra BLI.

³ Omtrentlig sidekapacitet. Faktisk kapacitet vil variere afhængig af udskrevne billeder og brugsforhold. Du kan få yderligere oplysninger ved at besøge os på www.epson.eu/pageyield

Baseret på Epsons beregninger bruger Epson WorkForce Pro WF-C8190DW 83 % mindre strøm end HP Color LaserJet Enterprise M750dn, der er den bedst sælgende model i printersegmentet for A3-enkeltfunktionsfarveprintere med udskrivning af 21-30 sider/min. (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, forsendelser for fjerde kvartal 2015 til tredje kvartal 2019, offentliggjort andet kvartal 2020). Metodologien er baseret på "typisk strømforbrug", som er defineret i og/eller simuleret med henvisning til ENERGY STAR-testproceduren og angivet i kWh pr. år.