PRESISJONSSKANNING, DETALJERTE RESULTATER

Forevige detaljene i historiske dokumenter, fotografier, filmnegativer og artefakter i høy oppløsning med Epson Expression-serien og LaserSoft

GRAFIKKSKANNERE

Lettvint presisjonsskanning

Expression-13000XL er en allsidig storformatskanner med høy oppløsning som er utviklet for å oppfylle selv de mest detaljkrevende behovene.

Med profesjonell programvare for forbedring bilder – LaserSoft SilverFast Ai 9 – får du brukervennlige bildebehandlingsfunksjoner, inkludert en profesjonell funksjon for fjerning av støv og reduksjon av kornethet, støyeliminering og tonekorrigering for å få nøyaktige resultater.

Se gjennom utvalget

Expression 13000XL

A3-grafikkskanner

Høykvalitets A3-grafikkskanner for skarp og nøyaktig bildegjengivelse av plantegninger, fotografier og kunst med presisjonen brukerne krever.

  • A3-skanning av høy kvalitet

  • Avanserte programvarefunksjoner

  • Mulighet for filmskanning

Expression 13000XL Pro

A3-skanner for film og grafikk

Expression 13000XL Pro er en A3-skanner med høy oppløsning som er utformet for å oppfylle de mest krevende behovene i en rekke bransjer, inkludert grafisk design. Med 3,8 DMaX, dobbel lysteknologi, autofokus, blendingsreduksjon og de eksepsjonelle bildebehandlingsfunksjonene i SilverFast Ai 9, tilbyr denne skanneren utmerket bildegjengivelse.

  • Ideell for filmskanning

  • A3-skanning av høy kvalitet

  • Avanserte programvarefunksjoner

Skarp og nøyaktig bildegjengivelse

Expression 13000XL og 13000XL Pro er høykvalitets A3-skannere som er laget for bruk som krever høy presisjon. Skanneren gjør det enkelt å skanne medier opptil A3+ i størrelse presist, og sørger for skarpe bilder og profesjonelle resultater hver gang. Serien er velegnet for nøyaktig skanning av detaljerte bilder, inkludert historiske dokumenter, røntgenbilder, filmnegativer, arkitekttegninger, rettsmedisinske bevis og artefakter. Den er også fleksibel, enkel å bruke og har lavt strømforbruk sammenlignet med tidligere Epson-modeller.

Optimaliser skanningen

Epson Expression 13000XL

Expression 12000XLs optiske tetthet på 3,8 DMax og 48-biters fargedybde sikrer skarp og nøyaktig skanning for full gjengivelse av hele fargeskalaen, selv i områder med skygge. I tillegg lar den høye oppløsningen på 2400 x 4800 ppt og den ultrapresise Micro Step Drive-teknologien at brukerne kan få med seg selv de miste detaljene med eksepsjonell klarhet.

HØYKVALITETS BILDEGJENGIVELSE

Med en oppløsning på 2400 x 4800 dpi, en optisk tetthet på 3,8 DMax og 48-biters fargedybde kan du enkelt og konsekvent få skanninger med overlegne fargetoner og fargegjengivelse.

READYSCAN LED-TEKNOLOGI

Expression-13000XL er utstyrt med ReadyScan LED, en strømsparende og miljøvennlig lyskilde som ikke krever oppvarmingstid og som leverer hyper-responsiv skanning. Med DMax og 48-biters fargedybde kan du enkelt og konsekvent oppnå skanninger med overlegne fargetoner og fargegjengivelse.

KLARERE, SKARPERE SKANNINGER

En 6-linjers CCD-sensor med store piksler gir flere skannedetaljer ved hver passering. Et Autofokus-system kan oppnå fastlåst fokusering automatisk for forbedret bildeskarphet og nøyaktighet, eller du kan ta full kreativ kontroll ved hjelp av alternativet for manuell fokus. Med en tetthet på 3,8 DMax og 48-biters fargedybde kan du enkelt og konsekvent oppnå skanninger med overlegne fargetoner og fargegjengivelse.

ALLSIDIG FILMSKANNING

Med Expression-13000XL Pro kan du skanne transparenter og gjennomsiktige medier i enestående detaljnivå. Enheten støtter en lang rekke filmformater opptil størrelse A3+.

Optimal kombinasjon av maskinvare og programvare

Ved å samarbeide med den ledende programvareeksperten, LaserSoft Imaging, gir skaperne av SilverFast organisasjoner verdi og effektivitet der skanning av høyeste nøyaktighet er av avgjørende betydning.

Skann et bredt utvalg medier, inkludert filmnegativer

Transparentenheten (tilleggsutstyr) lar brukere skanne fra transparente medier, som positive eller negative filmer eller dias, med profesjonelt resultat. Det betyr at du kan digitalisere og sikre medier i overlegen kvalitet.

Klar til å finne ut mer?

Snakk med en fra teamet vårt for å finne ut hvordan du kan kutte kostnader og arbeide mer effektivt