INTERAKTIV LÆRING FRA EPSON

INTERAKTIV LÆRING FRA EPSON

Hvorfor Epson?

Legg til fleksibilitet og interaktivitet i undervisningen med en skalerbar skjermstørrelse på opptil 100 tommer (254 cm) og en rekke avanserte funksjoner. Ta imot en spennende, ny verden av utdanning ved å skape et læringsmiljø der elevene ser like godt uansett hvor de sitter i klasserommet, de kan komme med bidrag på skjermen og til og med ta del i undervisningen med sine egne smartenheter.

Epsons interaktive undervisningsløsninger gir lærere friheten til å skape digitale læreopplevelser som oppfyller forventningene til dagens teknologibevisste lærere og elever, for å legge til rette for deltakelse og effektiv læring.

Innenfor utdanning har Epson en interaktiv markedsandel på 72,1 % på tvers av EMEAR¹.

Forbedret læring gjennom interaktivitet

Enten man befinner seg i klasserommet eller i auditoriet, gjør Epsons interaktive undervisningsløsninger, som "finger-touch" og bruk av to penner, det enkelt å vise og redigere et stort utvalg innhold. Skriv merknader på presentasjoner i sanntid, skriv, tegn og legg til kommentarer og svar direkte på skjermen, samt lagre og del fellesoppgaver.

Våre nye interaktive penner er mer behagelige å bruke, de har harde eller myke tupper og batterilevetid som er tre ganger lenger enn tidligere modeller. Noen projektorer har også "finger-touch"-kontroll for enda enklere engasjement.

Koble til og samarbeid

Problemfrie interaktive presentasjoner

Hold fokuset med PC-fri kommentering for umiddelbar tilgang til tavlefunksjoner, og ta kontroll over dokumentkameraet rett fra projektoren.

Forbedrede tilkoblingsmuligheter

Koble til PC-er, DVD-spillere, dokumentkameraer og mer med flere HDMI-innganger. Endre kilde raskt og oppretthold flyten ved hjelp av den nye startskjermen som gir tilgang til viktige projektorfunksjoner og kontroller. I mellomtiden sørger Wi-Fi (ekstrautstyr) for enda mer bevegelsesfrihet, ettersom foredragsholdere ikke er begrenset av lengden på kabelen.

Inspirasjon gjennom engasjement

Legg til en ny dimensjon i undervisningen ved å skrive, tegne og legge til kommentarer og svar direkte på skjermen. De nye interaktive pennene er mer behagelige å bruke, med harde eller myke tupper og tre ganger lenger batterilevetid. Noen projektorer har også "finger-touch"-kontroll for enda enklere engasjement.

Et bredt utvalg av bidragsytere

Del innhold mellom elevene med funksjonen for flere PC-er som gir opptil 50 personer mulighet til å dele innhold fra PC-ene sine. Forbedret moderatorfunksjonen gir læreren en enkel måte å velge opptil fire av dem for visning på skjermen samtidig.

Interaktive presentasjoner i stor skala

Lag en ekstra stor interaktiv skjerm med to projektorer som arbeider sømløst sammen. Multiskjerminteraktivitet betyr at hele bildeområdet fremdeles kan brukes for interaktive funksjoner.

To skjermer i én

Legg til dybde i læringen med funksjonen for delt skjerm som kan vise innhold fra to forskjellige kilder, som for eksempel en læreplan fra en PC og et stillbilde eller videoklipp fra et dokumentkamera.

Skjermstørrelse er viktig

58 %

av elevene kan ikke lese alt innhold på en 70" flatskjerm³

Større skjermstørrelse betyr bedre synlighet og større lesbarhet helt bakerst i rommet. Epson-projektorer tilbyr også enkel tilkobling, og de er enklere å håndtere og montere – en vanlig 70 tommers flatskjerm kan veie 73 kg, mens projektoren EB-696Ui Full HD WUXGA bare veier 8,3 kilo.

Finn den ideelle lerretstørrelsen til klasserommet

Ved hjelp av vårt interaktive verktøy for visningsavstand kan du beregne den ideelle lerretstørrelsen for projektoren din, basert på rommets dimensjoner og utforming og antallet sitteplasser.

Produktutvalg

Klar til å finne ut mer?

Snakk med en fra teamet vårt for å finne ut hvordan du kan kutte kostnader og arbeide mer effektivt

¹ Basert på fjerde kvartals 2016-resultater for EMEAR-området.

² Wei, W.J. og Lee L.C., 2013.

³ Sammenligner ledende 70 tommers flatskjermmodeller med 4K-oppløsning (bestselgende, i enheter, minus salg til hoteller i henhold til data fra PMA-distributører i Nord-Amerika, salg mellom januar og september 2015) i klasseromsoppsett på 6,7 m bredde og 8,2 m dybde. Da de ble spurt om å skrive ned seks korte informasjonstekster fra lysbildene som ble vist, skrev 58 % av elevene mellom 12 og 22 år minst én tekst feil. Basert på en amerikansk undersøkelse utført av Radius Research i april 2016.